If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И последно- Има една категория хора, които понеже са тарикати ги е страх най-много да не настинат и да не се прекарат. И затова все ходят настинали и прекарани.
Да,тарикати като вас,които вместо да си платят едно каре за реклама в сайта, гледат да минат тънко за без пари.
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
дразнещото френд е ,че искате да вземете пара за нещо , но ако може рекламата да е безплатна.. Отдавна съм си казал мнението и отношението ми към безплатните рекламки по форумите ... те пара не струват , но и ползи нямат ..Ей го де петър караиванов от години се мъчи чрез форума да си докара клиенти , но не може ...въпреки че е "финансово" гуру , води предавания , раздава акъли и има доста почитетели ... а вие никуму неизвестните сте тръгнали по лесния начин... пуснахте сайт - няма лошо - почнахте да го рекламирате във форума - уж еди къде си прочетох много интересно нещо и линк... Е мислите си че потенциалните ви клиенти са балъци ...няма лошо , но те няма да ви станат клиенти щом им скачате с такива номера.... Това за мене е сигнал че някой иска с пръдня боя да прави и го игнорирам .. и ако мога му го казвам..
Йосиф, брат, не съм се крил , виждаш аватара ми, виждаш линка отдолу... Потенциалните ни клиенти не са балъци, просто всеки има глава на раменете си и сам преценява кое е полезно за него, а кое не е. Тук в този форум виждам хора, с по 5-6-7 ХИЛЯДИ мнения.... Хорааа, кога ви остава време да търгувате??? В полемики не смятам да влизам, защото си ценя времето.
Нека който се интересува просто да влезе на сайта www.fmoney.info и да зададе конкретни въпроси. Който не се интересува да не влиза. На всички пожелавам успех!
И последно- Има една категория хора, които понеже са тарикати ги е страх най-много да не настинат и да не се прекарат. И затова все ходят настинали и прекарани.
аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Май 4асовникът на компютърът Ви е с две минути назад. А за платените сигнали-всеки си има глава на раменете. То и безплатни да бяха, все някой кусур 6те му намери и по 0,50 ст. да са някой ще каже-еми ако има 20 000 човека.Който му е любопитно- знае кво да направи. Лично на мен не ми е. Гледам си в мойта кошница и търгувам засега успешно с мои сигнали. Успех на всички
Пичове, като вземате котировки и графики от Йъхууууто, обърнете внимание на ей тва пасажче. Те хората са си го написали))
Quotes delayed, except where indicated otherwise. Currency in USD.
Май 4асовникът на компютърът Ви е с две минути назад. А за платените сигнали-всеки си има глава на раменете. То и безплатни да бяха, все някой кусур 6те му намери и по 0,50 ст. да са някой ще каже-еми ако има 20 000 човека.Който му е любопитно- знае кво да направи. Лично на мен не ми е. Гледам си в мойта кошница и търгувам засега успешно с мои сигнали. Успех на всички
дразнещото френд е ,че искате да вземете пара за нещо , но ако може рекламата да е безплатна.. Отдавна съм си казал мнението и отношението ми към безплатните рекламки по форумите ... те пара не струват , но и ползи нямат ..Ей го де петър караиванов от години се мъчи чрез форума да си докара клиенти , но не може ...въпреки че е "финансово" гуру , води предавания , раздава акъли и има доста почитетели ... а вие никуму неизвестните сте тръгнали по лесния начин... пуснахте сайт - няма лошо - почнахте да го рекламирате във форума - уж еди къде си прочетох много интересно нещо и линк... Е мислите си че потенциалните ви клиенти са балъци ...няма лошо , но те няма да ви станат клиенти щом им скачате с такива номера.... Това за мене е сигнал че някой иска с пръдня боя да прави и го игнорирам .. и ако мога му го казвам..
Виж, сега. Както и Скорпио ти каза аз също това със сигналите съм го минал преди 10 години. А иначе съвсем добронамерено ви казах да си сверите часовника или да си намерите друг доставчик на риълтайм форекс котировки. Хайде и някой друг да си погледне как му котира платформата и как котирате вие.
Проблемите, които за сега виждам при вас са 2. Възможно е и да са свързани, но много лесно се оправят))
1. Часовникът ви е 2 мин. назад.
2. Може би поради 1 котировките са ви 2 мин. назад.
Ако сигналите са ви за 2 мин. напред, особено при хеви маркет)) Сигурно ще са 100% успешни.
Хихи, Тогава ММ
Аз не говорех на теб. Говорех на тези от сайта с платените сигнали
ММ са пак на Мишо на бат Бойко аверчето - не щъ
Виж сега сериозно - няма начин да намериш 1000 калпака да ти платят по 5 евро в бг дори 100 биха ме учудили - принципно е възможно от чужбина да хванеш балъци че и повече от 1000 на промоция
Не е невъзможно в бг да хванеш 100 да ти дадат по 500 евро да речем - обаче требе да им докажеш добра и сигурна доходност, което не е лесно
Главният въпрос обаче е аджеба ако можеш да докараш добра доходност защо са ти тия кокошкарски историйки - джиткай си с твоята сметчица, вземи ако требе от роднини, приятели и прочие но не и така
Винаги имам едно наум когато някой ми вкарва такива оферти
Успех
. А въпроси от рода на кой съм аз и кой си ти няма да ти донесат пари.
Проблемите, които за сега виждам при вас са 2. Възможно е и да са свързани, но много лесно се оправят))
1. Часовникът ви е 2 мин. назад.
2. Може би поради 1 котировките са ви 2 мин. назад.
Ако сигналите са ви за 2 мин. напред, особено при хеви маркет)) Сигурно ще са 100% успешни.
Сори,тоя път съм го минал преди 10 години. От всеки по малко,за да не реват е много добре изпробвана, а за мен и изтъркана техника.
Измислете нещо по-хитро. Като 5 евро са нищо ,пуснете ги безплатно за определен срок. 1000 човека по 5 евро са си 5 к Тарикати.
1000 човека по една бира - малииии
Ет ви един безплатен сигнал за зарибяване
Продажба 3365 текущо цел 3260 стоп 3400
то идеята е от сабале но нема проблеми пак ходи кат за без пари, и е за повечко но за другите требе бирааааааааааа http://golohoro.hit.bg/kartuna.PNG
Коментар