IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Платени сигнали за Форекс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sisi35
    Предлагам сигнали на Линда Рашке. За подробности изпратете ми лично съобщение с вашият и- мейл адрес
    а аз предлага на Исус Христос , Буда , Мойсей и Аллах съвместна разработка ...гарантирам 100 % качество... При желание може само да ми намигнете - пращам ги по телепатичен начин...

Коментар

• Първоначално изпратено от sisi35
      Предлагам сигнали на Линда Рашке. За подробности изпратете ми лично съобщение с вашият и- мейл адрес
      Аз предлагам на Джо Рос, Трише,Бернанке и Обама. Приемам плащане по банков път и кеш.
      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Преди време разглеждах MoneyBee, но след това го спряха, не зная защо:

http://www.moneybee.de/

http://www.distributedcomputing.info....html#moneybee

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Ходи си пУсни перпетуум мобилчето .
          Явно ти бръмчи в главата.
          гадно нали ? ... ти в гьолчето ,в помията... а той... ехеее

екс_уай помията нали не е лоша дума като лайната....
          Last edited by йосиф; 09.11.2010, 13:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
            под шапката расте само творческа помия ..Обиждаш Бойко , но забравяш ,че и той е бил "шапкар" т.е. колега .И сега разбирам от къде идва омразата ... Бойко е реализирал се "шапкар ' ,а ти си останал в гьолчето, в помията - неразбран и забравен ... много гадно а?
            Ходи си пУсни перпетуум мобилчето .
            Явно ти бръмчи в главата.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

http://www.segabg.com/online/article...nid=6&id=00003

Продавам перрпетуум мобиле 1 бр (подходящ за захранване на триетажна къща) и 3 кила философски камък. С всяко кило може да си произведеш по 100 кила злато от обикновено желязо.
              под шапката расте само творческа помия ..Обиждаш Бойко , но забравяш ,че и той е бил "шапкар" т.е. колега .И сега разбирам от къде идва омразата ... Бойко е реализирал се "шапкар ' ,а ти си останал в гьолчето, в помията - неразбран и забравен ... много гадно а?

Коментар

• Перпетуум мобиле

Перпетуум мобиле - машината, която може да работи вечно, е любимо занимание на десетки псевдооткриватели. Заради многото искания за подобни патенти САЩ категорично отказват да издават такива без представен работещ модел.
                Проектите на пертпетуум мобиле се делят на два вида - нарушаващи първия и нарушаващи втория закон за термодинамиката.
                В първата група попадат устройствата, "произвеждащи" енергия, без такава да постъпва отвън. Това противоречи на закона за запазване на енергията, според който тя не се създава или губи, а само променя състоянието си.
                Във втората група се включват машини, за които създателите им твърдят, че преобразуват топлина в друг тип енергия. Те противоречат на втория принцип на термодинамиката - в природата е невъзможен процес, единственият резултат от който да е механичната работа, извършена за сметка на охлаждането на топлинен резервоар.
                http://www.segabg.com/online/article...nid=6&id=00003

Продавам перрпетуум мобиле 1 бр (подходящ за захранване на триетажна къща) и 3 кила философски камък. С всяко кило може да си произведеш по 100 кила злато от обикновено желязо.

Коментар

А перпетуум мобиле да търсиш?
                  Само кръгъл глупак може да си мисли, че е възможно съществуване на такава система.
                  То тогаз всеки с компютър ще си я пусне и ЗДРАВЕЙ ЖИВОТ!
                  гигов бегай в твоите теми пич... шапкарите винаги ли си мислите че разбирате от всичко....

Коментар

• Спокойно! Такава система има и тя се казва депозит в банка. Носи от 3 до 15 % минус % инфлация на годишна база.
                    Това е единствената работеща автоматизирана система която знам
                    цитат:
                    The average man doesn’t wish to be told that it is a bull or a bear market. What he desires is to be told specifically which particular stock to buy or sell. He wants to get something for nothing. He does not wish to work. He doesn’t even wish to have to think.
                    Jesse Livermore

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                      Търся автоматична система за търговия която да ми носи не повече от 15-20% месечно.
                      Плащам си..
                      А перпетуум мобиле да търсиш?
                      Само кръгъл глупак може да си мисли, че е възможно съществуване на такава система.
                      То тогаз всеки с компютър ще си я пусне и ЗДРАВЕЙ ЖИВОТ!

Коментар

Търся автоматична система за търговия която да ми носи не повече от 15-20% месечно.
                        Плащам си..
                        Их,язък. Имам една много добра система ,ама няма да ти свърши работа,защото носи по 25-30% месечно, а ти искаш до 20% максимум.
                        Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                        私は最高のトレーダーだ

Коментар

• GStock имат много интересен модел за формиране на прогнозите, но системата е закрита и не е много ясно как точно са го направили.

Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                          Aми кажи откъде. Аз получавам едни безплатни от G-stock за проба, ама нещо не ми се вързват много.

Коментар

Плащам си..
                            казах ти че мога да ти помогна , но ти не искаш. Пиши ми на лични малко по подробно и как да се свържа с теб.

Коментар

• Търся автоматична система за търговия която да ми носи не повече от 15-20% месечно.
                              Плащам си..
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от foresterrr Разгледай мнение
                                Тук може да обменим опит за сигнали ,които може да получим срещу заплащане -моля споделете !
                                Аз получавам сигнали 1-2 пъти седмично за които заплащам -80 % от тях са сполучливи !!
                                написах тази тема защото имам нещо впредвид
                                хората които имат интерес да ми пишат.
                                Тези сигнали, като ти (ви) ги пращат, казват ли ви на какво се базират, или просто си ги отигравате на сляпо ? Всъщност има ли луд, който да играе по сигналите на някой "гуру", без да знае изобщо на какво се базира неговата търговия ?
                                В крайна сметка е пълно със системи и стратегий, който работят два, три месеца и после се crush-ват за един...

Коментар

Working...
                                X