Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Платени сигнали за Форекс
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНякой ако знае подобни сигнали, които да ме орентират на кои нива да купувам и продавам ще го позлатя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНякой ако знае подобни сигнали, които да ме орентират на кои нива да купувам и продавам ще го позлатя!Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеПредлагам следната схема
делите сметката на 2 сметки
с едната сметка търгувате по сингали на доказан корифей, а с другата сметка търгувате със сигнали от мен срещу 20 кинта на месец. По принцип сигнали от мен не чакайте)) след година максимум 2 ще ми благодарите
Коментар
-
Предлагам следната схема
делите сметката на 2 сметки
с едната сметка търгувате по сингали на доказан корифей, а с другата сметка търгувате със сигнали от мен срещу 20 кинта на месец. По принцип сигнали от мен не чакайте)) след година максимум 2 ще ми благодарите
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАз следя анализте на Варчев, не са лоши, даже са добри и безплатни
Тия на Банк ъф Америка напоследък много издишат ......Един селтак -- аркадаш занули 3 милиона акаунт с тях .Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Малко безплатни за деня от МДМ Партнърс
Анализ на USD/CHF
Краткосрочната картина остава негативна, при пробив на зоната на съпротива 1.1315-1.1335 франка, доларът ще има за цел преодоляване на зоната 1.1355-1.1380 франка. При успех възходящото движение ще се задълбочи към 1.1400-1.1425. При спад под зоната на подкрепа 1.1295-1.1275 франка, доларът ще търси следваща подкрепа в зоната 1.1245-1.1220 франка. При пробив и на нея, низходящото движение ще продължи към 1.1200-1.1175. Текущата цена е под двете плъзгащи се средни, което индикира за низходящо движение при валутната двойка.
Вход:1.1302
Позиция :SELL
Цел:1.1200
Stop-loss: 1.1380
Коментар
-
Колеги,
Вижте на каква интересна информация се натъкнах за нашия разбирач Пепи Караиванов:
http://wasarrested.com/new/category/...le&wm=CNN+News
Да се посмеем малко.
Коментар
-
Ха така
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеДа не вземе да стане обратното, сигнало-продавача с очилата на диадемка и по цял ден в Сантана и Давидоф, надвечер фрути ди маре в Кептън Кук, а ние да блъскаме 24/7 да избием загубите?
Варненците са винаги пълни с изненади.
Коментар
-
Петърчо
Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнениеТе поне малко по изработката на страничката да се бяха понапънали. Тази само като я видях и я затворих. А "успехите" дето ще се жънат от тези сигнали от сега знам какви ще са....
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеПървоначално изпратено от lemonm
глупаците блъскат 24/7, а ние с очилата на диадемка и върти по кафетата.само требе да щракнем копчето като получим ес ем ес-а,
тъпаците да блъскат ние кинтите въздушно ги правим
кеф кеф кеф
Варненците са винаги пълни с изненади.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеех че кеф
глупаците блъскат 24/7, а ние с очилата на диадемка и върти по кафетата.само требе да щракнем копчето като получим ес ем ес-а,
тъпаците да блъскат ние кинтите въздушно ги правим
кеф кеф кеф
Те поне малко по изработката на страничката да се бяха понапънали. Тази само като я видях и я затворих. А "успехите" дето ще се жънат от тези сигнали от сега знам какви ще са....
Коментар
Коментар