IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Платени сигнали за Форекс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.fx-bg.com/index.php?id=114
    http://www.fx-review.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Някой ако знае подобни сигнали, които да ме орентират на кои нива да купувам и продавам ще го позлатя!
      аз знам такива сигнали и мога да ти помогна ... но на л.с.

Коментар

Някой ако знае подобни сигнали, които да ме орентират на кои нива да купувам и продавам ще го позлатя!
        Значи така: Продаваш на високи и купуваш на ниски нива. Не искам да ме позлатяваш.
        Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
        私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Някой ако знае подобни сигнали, които да ме орентират на кои нива да купувам и продавам ще го позлатя!
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            Предлагам следната схема
            делите сметката на 2 сметки
            с едната сметка търгувате по сингали на доказан корифей, а с другата сметка търгувате със сигнали от мен срещу 20 кинта на месец. По принцип сигнали от мен не чакайте )) след година максимум 2 ще ми благодарите
            Обра ми точките !. По-точно от това не може да се каже. Поздравления .

Коментар

• Предлагам следната схема
              делите сметката на 2 сметки
              с едната сметка търгувате по сингали на доказан корифей, а с другата сметка търгувате със сигнали от мен срещу 20 кинта на месец. По принцип сигнали от мен не чакайте )) след година максимум 2 ще ми благодарите
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Аз следя анализте на Варчев, не са лоши, даже са добри и безплатни
                Много са полезни ....за акаунта !

Тия на Банк ъф Америка напоследък много издишат ......Един селтак -- аркадаш занули 3 милиона акаунт с тях .
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Аз следя анализте на Варчев, не са лоши, даже са добри и безплатни
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Малко безплатни за деня от МДМ Партнърс

Анализ на USD/CHF
                    Краткосрочната картина остава негативна, при пробив на зоната на съпротива 1.1315-1.1335 франка, доларът ще има за цел преодоляване на зоната 1.1355-1.1380 франка. При успех възходящото движение ще се задълбочи към 1.1400-1.1425. При спад под зоната на подкрепа 1.1295-1.1275 франка, доларът ще търси следваща подкрепа в зоната 1.1245-1.1220 франка. При пробив и на нея, низходящото движение ще продължи към 1.1200-1.1175. Текущата цена е под двете плъзгащи се средни, което индикира за низходящо движение при валутната двойка.
                    Вход:1.1302
                    Позиция :SELL
                    Цел:1.1200
                    Stop-loss: 1.1380

Коментар

• Колеги,
                      Вижте на каква интересна информация се натъкнах за нашия разбирач Пепи Караиванов:

http://wasarrested.com/new/category/...le&wm=CNN+News

Да се посмеем малко.

Коментар

• http://mdmandp.com/blog/
                        Много арни резултати!!!!
                        ПЕРНИК над всичко!

Коментар

• Ха така

Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                          Да не вземе да стане обратното, сигнало-продавача с очилата на диадемка и по цял ден в Сантана и Давидоф, надвечер фрути ди маре в Кептън Кук, а ние да блъскаме 24/7 да избием загубите?
                          Варненците са винаги пълни с изненади.
                          Браво бе Мани

Коментар

• Петърчо

Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
                            Те поне малко по изработката на страничката да се бяха понапънали. Тази само като я видях и я затворих. А "успехите" дето ще се жънат от тези сигнали от сега знам какви ще са....
                            Ти като почваше забрави май

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              Първоначално изпратено от lemonm
                              ех че кеф
                              глупаците блъскат 24/7, а ние с очилата на диадемка и върти по кафетата.само требе да щракнем копчето като получим ес ем ес-а,
                              тъпаците да блъскат ние кинтите въздушно ги правим
                              кеф кеф кеф
                              Да не вземе да стане обратното, сигнало-продавача с очилата на диадемка и по цял ден в Сантана и Давидоф, надвечер фрути ди маре в Кептън Кук, а ние да блъскаме 24/7 да избием загубите?
                              Варненците са винаги пълни с изненади.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                ех че кеф
                                глупаците блъскат 24/7, а ние с очилата на диадемка и върти по кафетата.само требе да щракнем копчето като получим ес ем ес-а,
                                тъпаците да блъскат ние кинтите въздушно ги правим
                                кеф кеф кеф

Те поне малко по изработката на страничката да се бяха понапънали. Тази само като я видях и я затворих. А "успехите" дето ще се жънат от тези сигнали от сега знам какви ще са....

Коментар

Working...
                                X