IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    По принцип си прав .. в тази търговия спазването на йерархията и прилагането на анализ съобразен с това е един от най-важните начини за постигане на успешни отигравания... Но не това виждаме в "анализите " на твоя наставник Годим и от там идва това твое объркване ....

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    не си ми интересен вече Годим .. продължавай да си "познаваш" и в бъдеще...
    Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    гледам ,че този път много надълбоко "проникна " цената в този лъч , но съм сигурен ,че силата на лъча пак ще я дръпне към себе си ... но като изхождам от принципа на ластика това дръпване ще бъде доста мощно и ще "проникне" от долу нагоре през лъча с голяма сила ..затова препоръчвам дълъг кабел с таргет минимум 30-40 пипа над днешния връх ... стопа ако ластика не сработи поставяме на лъч 1:1 от 2.1161 (октомври 2007 г.) - текущо на 1.5886 до 20:00 часа БЦВ.....

Коментар

• Go dime имаш ЛС

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
        Това подчертаното ме е объркало. Спомнях си, че казваше, че очакваш връщане към 1х1, но това беше преди, сега е друго.... Да 1х2 е твърде близо, но ако не стигне до него? Нали като спре на някакъв лъч, търсим лъч от същото ветрило за до определим целта на движението. Според мен корекцията може да е до нива около 1.34 или макс. 1.35 където има лъч от 1.6035 и ще потвърдим слизане до следващия по картинката

http://prikachi.com/images.php?images/142/2715142m.jpg

п.с. разбира се картинката е много опростена и има много време за да стигнем до долу.
        По принцип си прав .. в тази търговия спазването на йерархията и прилагането на анализ съобразен с това е един от най-важните начини за постигане на успешни отигравания... Но не това виждаме в "анализите " на твоя наставник Годим и от там идва това твое объркване ....

Коментар

• Да очаквах, че няма да отиде директно и толкова бързо до 1х2. Но нещата станаха по този начин. Лъчът, който ни спира е от 1,5046 следващият от това ветрило е на 1,3322. Нагоре обаче - стъпка по стъпка. Съпротивите пак една по една. От всяка може да очакваме атака на 1х2 от 1,1876. Гледай и актуалните ветрила от 1,4280 и 1,3785. Отдолу няма никакво ветрило за подкрепа. Ще се появи едва след като има два дни с по-високи върхове от 1,3149 (за момента).

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
            Трудно мога да кажа сега. Но очакванията ми при пробив на лъч 1х1 от 1,1876 съм ги казвал. Ще ги кажа и сега. При пробив на лъча нормалното движение е към 1х2. Но си мисля, че без потвърждение на съпротивата няма да стане. Т.е. очаквам цената отново да се вдигне към 1х1. И понеже това ще се развива във времето може да допуснем, че ще достигне до него дори над върха от 1,4280. А ако започне да се движи по 1х1 целта може да е доста нагоре.
            Това подчертаното ме е объркало. Спомнях си, че казваше, че очакваш връщане към 1х1, но това беше преди, сега е друго.... Да 1х2 е твърде близо, но ако не стигне до него? Нали като спре на някакъв лъч, търсим лъч от същото ветрило за до определим целта на движението. Според мен корекцията може да е до нива около 1.34 или макс. 1.35 където има лъч от 1.6035 и ще потвърдим слизане до следващия по картинката

http://prikachi.com/images.php?images/142/2715142m.jpg

п.с. разбира се картинката е много опростена и има много време за да стигнем до долу.
            Last edited by liyan; 30.11.2010, 22:30.
            DJ сватба

Коментар

• Нали знаеш,вече съм писал, че немога така. Как да ти кажа, че ще гони 1х1. Нагоре има да правим всички онези стъпки дето ги минахме надолу. Пък 1х2 - ей къде е. Може би нормалното сега е все пак да търси подкрепата в 1х2. А и натискът е твърде силен. Виж какво става от 1,3785. Все още цената е под 5х1. Натискът ще намалее над 4х1. И последователно стъпките нагоре. Все още няма признаци...

Коментар

• Годиме, подкрепата издържа за сега, но 1х2 е твърде близо..... Мислиш ли, че ако цената не стигне до 1х2 ще гони 1х1? При цел 1х1 както писа Коко се задейства 2В и целта отива на 1.44444.
                п.с. Защо ги спря дневните чертежи, аз си ги чертая, но все пак ....
                DJ сватба

Коментар

• За да няма сърдити.

Коментар

Я едно чертежче на М15.

Последната подкрепа по седмичния анализ преди 1х2.от 1,1876.
                    нещо ни будалкаш... графиката е на М30....
                    И какво означава последна подкрепа ..ако падне ще закрият еврото като парична единица ли ?

Коментар

• Я едно чертежче на М15.

Последната подкрепа по седмичния анализ преди 1х2.от 1,1876.

Коментар

• За съжаление на биковете има пробив. Целта надолу е лъч 2х1 от 1,1876. Ако и когато го стигне ще гледаме.

Коментар

• Нивата от вчера на М5 графика. Цената стигна почти до края. Дали ще пробие?

Коментар

Добре де важно е. Цената го пробива и къде е целта? По чертежите ти нещо не се ориентирам. Или не го пробива. Къде е целта? Няма отговор на тези въпроси в твоята графика. Има много човечета, бомби и други, но няма цели.
                            само и единствено твоите "анализи" дават пълна информация за бъдещи движения , посока , цел , стопове , обем на дневната търговия , банките които купуват , банките които продават и цялата информация за форекс пазара.....
                            Не ти омръзна да се хвалиш и тупаш в гърдите , а в същото време да посочваш грешките в чуждите анализи...Ама какво ти стана бе човек.....

Коментар

• Аз ви казах! Навсякъде са. Няма отърване! От гарнобанска няма полза. Дава мехурчета. Може до другата неделя.
                              Last edited by GoDim; 29.11.2010, 10:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia
                                Кажи бе LANDLORD 31
                                мъж на 40 г., толкова лигав .... как изглежда?
                                ..............
                                Ами как, като тоя с картите Не очаквай да ти повярвам че си способен да си платиш и водата с изкарани пари от валутна търговия

Коментар

Working...
                                X