IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При пробив тук.

Според мен целта може да е 4х1 - горния светло син

За днес наистина КРАЙ!

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
      Чудех се дали да дам този чертеж с "хипотетичното" ветрило от 1,2968. Ето го, но правя уговорките:
      Първо ще е реално само при нов дневен връх над 1,3180.
      Второ ще е актуално от следващия ден.

http://img508.imageshack.us/img508/1879/eurusd.gif
      Ветрилото ще е активно от утре...

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        все пак е важно да те питам от всички цветни чертички на какъв принцип избра ,че точно светлосинята чертичка е най-важна за бъдещите движения на пазара......

Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
        ....
        Повече няма да напиша нищо адресирано към или за теб.

Коментар

все пак е важно да те питам от всички цветни чертички на какъв принцип избра ,че точно светлосинята чертичка е най-важна за бъдещите движения на пазара......

Коментар

аз пак да попитам от всички цветни чертички на какъв принцип избра ,че точно светлосинята чертичка е най-важна за бъдещите движения на пазара......

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
            не си ми интересен вече Годим .. продължавай да си "познаваш" и в бъдеще...

Коментар

• Има пробив. Дали ще го задържим?
              Спирам да пиша за днес, че натрупвам много негативна енергия нещо...

Коментар

Щом смятате, че съм след дъжд качулка...

Изказването ми не е чак толкова завъртяно - тези, които са заложили на покачване да следят за пробив на този лъч....

аз пак да попитам от всички цветни чертички на какъв принцип избра ,че точно светлосинята чертичка е най-важна за бъдещите движения на пазара......

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                  Значи, да синтезирам анализа ти:
                  - ако разчитаме на биковете - ще поскъпва
                  - ако те се провалят - ще падаме

Мога да те уредя в една медия да им правиш коментарите за това какво се е случило на валутни пазар.
                  Мястото за прогностик е вече заето, но ти едва ли си искал да бъдеш такъв, нали?
                  Щом смятате, че съм след дъжд качулка...

Изказването ми не е чак толкова завъртяно - тези, които са заложили на покачване да следят за пробив на този лъч....

Коментар

Гледам започвате да се чудите. Положението е следното. Докато цената е под 5х1 цената може да търси 10х1. А той къде е? Дори не го чертая вече - 1,2546 до 12оо часа. Ако разчитаме на биковете би трябвало да пробие този 5х1. Ето на М5 как цената влезе в "джунглата".
                    Значи, да синтезирам анализа ти:
                    - ако разчитаме на биковете - ще поскъпва
                    - ако те се провалят - ще падаме

Мога да те уредя в една медия да им правиш коментарите за това какво се е случило на валутни пазар.
                    Мястото за прогностик е вече заето, но ти едва ли си искал да бъдеш такъв, нали?

Коментар

ей добре че ни обесни , че от 1 час съм зациклил и гледах тъпо.... само да те питам от всички цветни чертички на какъв принцип избра ,че точно светлосинята чертичка е най-важна за бъдещите движения на пазара......
                      когато посегна към някоя чертичка за да прогледна в бъдещето веднага започва да ме гложди съмнението дали съм избрал правилния цвят и дали няма да сбъркам...

Ще те помоля пак да ми покажеш "анализа" ми в кабела от преди две седмици ,че ми е любим....

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                      не си ми интересен вече Годим .. продължавай да си "познаваш" и в бъдеще...

Коментар

• Чудех се дали да дам този чертеж с "хипотетичното" ветрило от 1,2968. Ето го, но правя уговорките:
                        Първо ще е реално само при нов дневен връх над 1,3180.
                        Второ ще е актуално от следващия ден.

Коментар

Гледам започвате да се чудите. Положението е следното. Докато цената е под 5х1 цената може да търси 10х1. А той къде е? Дори не го чертая вече - 1,2546 до 12оо часа. Ако разчитаме на биковете би трябвало да пробие този 5х1. Ето на М5 как цената влезе в "джунглата".
                          ей добре че ни обесни , че от 1 час съм зациклил и гледах тъпо.... само да те питам от всички цветни чертички на какъв принцип избра ,че точно светлосинята чертичка е най-важна за бъдещите движения на пазара......
                          когато посегна към някоя чертичка за да прогледна в бъдещето веднага започва да ме гложди съмнението дали съм избрал правилния цвят и дали няма да сбъркам...

Ще те помоля пак да ми покажеш "анализа" ми в кабела от преди две седмици ,че ми е любим....

Коментар

• Гледам започвате да се чудите. Положението е следното. Докато цената е под 5х1 цената може да търси 10х1. А той къде е? Дори не го чертая вече - 1,2546 до 12оо часа. Ако разчитаме на биковете би трябвало да пробие този 5х1. Ето на М5 как цената влезе в "джунглата".

Коментар

• За да виждаме цялата седмица чертежчето вече на Н1.

Пълзим по съпротивите. Сега е важна тази от 5х1 от 1,3784 - светло синия лъч. При пробив нормално е да търси 4х1. Тогава може да има и нов връх над 1,3180, което ще превърне 1,2968 в локално дъно с ново ветрило.
                              Last edited by GoDim; 02.12.2010, 11:44.

Коментар

• Чертежчето на М30. Почти всички съпротиви, върхът 1,3149 от вчера. На биковете няма да е никак лесно.

Коментар

Working...
                                X