IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой друг да се оплаква, че днес съм писал много? Добре. Последна графика - като за завършване на деня.

Може да има още едно само ако и когато цената достигне до набелязаната по-рано цел.

Коментар

• Пробив определено има. Дали ще бъде задържан? Много "нервен" пазарът.

Коментар

• Може да предположим вече проникването, а от тук и пробивът на лъча...

Коментар

• Без думи.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
            Но мечките също са "видяли" тази възможност и яко бранят нивото.
            искаш да кажеш ,че мечките са видяли "златния" ти лъч ... хайде стига бе годим ... сериозно ли го мислиш това.....

Коментар

• Но мечките също са "видяли" тази възможност и яко бранят нивото.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                По Н4 графиката при пробив на лъча целта може да е над 1,34.
                това може и да стане , ако времето спре или вземе да се връща леко назад...... поне като гледам графиката ти...... аз бих препоръчал като цел малко по горе където"златния " лъч се пресича със "светлосиния" тъкмо ще отговори точно на анализа ти .... нали.

Коментар

• По Н4 графиката при пробив на лъча целта може да е над 1,34.

Коментар

• Цената достигна до златния...

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                      А къде отиде Коко? Да не стана милионер и да забрави за форума ?
                      не просто му "откраднаха " темата....

Коментар

• А къде отиде Коко? Да не стана милионер и да забрави за форума ?
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• http://www.focus-news.net/?id=n1465478

Коментар

• [12/1/2010 2:41:52 PM] ........... каза: ако имаме движение нагоре цената не трябва да слиза под 3050
                            [12/1/2010 2:42:04 PM] .............. каза: но категоричност над 3150

[12/1/2010 2:42:25 PM] ............... каза: следва 33 и 342

на мен това ми казват "лъчите " .. разговора ми по скайп с мой колега

Коментар

• Ето дойде и последният ден на седмицата.
                              Появи се ново ветрило от 1,2968 - вече то в светлосиньо. Старото в златисто. Според мен при пробив на златния 4х1 от 1,3784 възможната цел е светлосиния 10х1 от 1,2968.

Коментар

• Малко по нагоре около 1.3220-30 има други два лъча, аз съм ти казвал от кои дъна, върхове са. Ето графика на това което гледам в момента

http://prikachi.com/images.php?images/472/2719472W.jpg

специално за колегите тези лъчи, са в розово и кафяво
                                DJ сватба

Коментар

Working...
                                X