Да чакаш отговор от Йосиф - от умрял писмо. Както и да е. Аз ще продължа темата и без него.
Какво иска Йосиф? Задавали ли сте си този въпрос? Защо така упорито атакува всичко което пиша? Няколко пъти вече съм коментирал по тази тема. Ето и един друг поглед. Йоската иска да е Гурото. Да напише:
Ама кое, как? Не питайте! Следвайте указанията! Нищо, че понякога ще ни вкара в блатото. Само той "вижда" пазара. Незная къде обаче да четете тези указания. Във форума от него има само глупави забележки. Затова призовете ръководството на сайта „Уикилийкс” да публикува наред със секретни материали на американското правителство, до които компанията е получила достъп и разговорите на Йоската по скайпа.
Какво искам аз? Опитвам се да ви покажа, че пазарът не е толкова непредсказуем и нелогичен. Че с помощта на един инструмент и едно правило всеки може да се научи да го "чете". Как да построите инструмента (ветрилото на Ганн) показах в отделна тема. Как да използвате правилото на "Всички ъгли" трябва да се научите сами с наблюдение на пазара. Тук Йосиф и някои други упорито ми пречат. Мисля, че основата съм положил. Останалото е във ваши ръце и глави.
И така за мен дойде времето за Хамлетовия въпрос.
Пак откъсчето от "Живей като другите и бъди благословен"
Няколко десетки изречения, а целият форум, целият ни живот...
Според мен имате право на избор какви да бъдете. Ще купувате ли джезвета и фесове за да чакате мястото където ще ги размените за японски транзистор. А сега ще правите туршия и ще жулите ракия от мерлуза? Аз лично се връщам там, където винаги съм бил - от страната на глухонемите, които винаги честно си плащат за глупостите на другите. Какво да правиш? Такъв е животът. "Бъдете благословени!"
Какво иска Йосиф? Задавали ли сте си този въпрос? Защо така упорито атакува всичко което пиша? Няколко пъти вече съм коментирал по тази тема. Ето и един друг поглед. Йоската иска да е Гурото. Да напише:
[12/1/2010 2:41:52 PM] ........... каза: ако имаме движение нагоре цената не трябва да слиза под 3050
[12/1/2010 2:42:04 PM] .............. каза: но категоричност над 3150
[12/1/2010 2:42:25 PM] ............... каза: следва 33 и 342
[12/1/2010 2:42:04 PM] .............. каза: но категоричност над 3150
[12/1/2010 2:42:25 PM] ............... каза: следва 33 и 342
Какво искам аз? Опитвам се да ви покажа, че пазарът не е толкова непредсказуем и нелогичен. Че с помощта на един инструмент и едно правило всеки може да се научи да го "чете". Как да построите инструмента (ветрилото на Ганн) показах в отделна тема. Как да използвате правилото на "Всички ъгли" трябва да се научите сами с наблюдение на пазара. Тук Йосиф и някои други упорито ми пречат. Мисля, че основата съм положил. Останалото е във ваши ръце и глави.
И така за мен дойде времето за Хамлетовия въпрос.
Пак откъсчето от "Живей като другите и бъди благословен"
Няколко десетки изречения, а целият форум, целият ни живот...
Според мен имате право на избор какви да бъдете. Ще купувате ли джезвета и фесове за да чакате мястото където ще ги размените за японски транзистор. А сега ще правите туршия и ще жулите ракия от мерлуза? Аз лично се връщам там, където винаги съм бил - от страната на глухонемите, които винаги честно си плащат за глупостите на другите. Какво да правиш? Такъв е животът. "Бъдете благословени!"
Коментар