IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да чакаш отговор от Йосиф - от умрял писмо. Както и да е. Аз ще продължа темата и без него.
    Какво иска Йосиф? Задавали ли сте си този въпрос? Защо така упорито атакува всичко което пиша? Няколко пъти вече съм коментирал по тази тема. Ето и един друг поглед. Йоската иска да е Гурото. Да напише:

[12/1/2010 2:41:52 PM] ........... каза: ако имаме движение нагоре цената не трябва да слиза под 3050
    [12/1/2010 2:42:04 PM] .............. каза: но категоричност над 3150

[12/1/2010 2:42:25 PM] ............... каза: следва 33 и 342
    Ама кое, как? Не питайте! Следвайте указанията! Нищо, че понякога ще ни вкара в блатото. Само той "вижда" пазара. Незная къде обаче да четете тези указания. Във форума от него има само глупави забележки. Затова призовете ръководството на сайта „Уикилийкс” да публикува наред със секретни материали на американското правителство, до които компанията е получила достъп и разговорите на Йоската по скайпа.

Какво искам аз? Опитвам се да ви покажа, че пазарът не е толкова непредсказуем и нелогичен. Че с помощта на един инструмент и едно правило всеки може да се научи да го "чете". Как да построите инструмента (ветрилото на Ганн) показах в отделна тема. Как да използвате правилото на "Всички ъгли" трябва да се научите сами с наблюдение на пазара. Тук Йосиф и някои други упорито ми пречат. Мисля, че основата съм положил. Останалото е във ваши ръце и глави.

И така за мен дойде времето за Хамлетовия въпрос.
    Пак откъсчето от "Живей като другите и бъди благословен"

Няколко десетки изречения, а целият форум, целият ни живот...
    Според мен имате право на избор какви да бъдете. Ще купувате ли джезвета и фесове за да чакате мястото където ще ги размените за японски транзистор. А сега ще правите туршия и ще жулите ракия от мерлуза? Аз лично се връщам там, където винаги съм бил - от страната на глухонемите, които винаги честно си плащат за глупостите на другите. Какво да правиш? Такъв е животът. "Бъдете благословени!"

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
      много мечи кожи увесени по оградите....не можаха да опазят "златния" лъч.... тц, тц, тц

а колко простичко съм го казал :
      [12/1/2010 2:41:52 PM] ........... каза: ако имаме движение нагоре цената не трябва да слиза под 3050

на мен това ми казват "лъчите " .. разговора ми по скайп с мой колега
      Американският държавен департамент призова сайта „Уикилийкс” да не публикува достъпните му секретни материали
      28 ноември 2010 | 08:45 | Агенция "Фокус"
      Начало / Свят
      Вашингтон. Американският държавен департамент призовава ръководството на сайта „Уикилийкс” да преустанови публикуването на секретни материали на американското правителство, до които компанията е получила достъп, се посочва в писмо на юридическия съветник на ведомството Харолд Кох, предаде Си Ен Ен.
      „Ако сте заинтересовани да предотвратите нанасянето на щети от действията ви, трябва да прекратите публикациите в „Уикилийкс” на всички секретни материали на американското правителство и да унищожите тези документи от базата с данни на „Уикилийкс” се посочва в писмото на представителя на държавния департамент.
      „Няма да участваме в никакви преговори, засягащи по-нататъчното разпространение на секретни материали на правителството на САЩ, получени по незаконен път”, заявява още Кох. Очаква се през следващите дни сайтът „Уикилийкс” да публикува нова серия от американски секретни документи, част от кореспонденцията между американските дипломатически мисии зад граница.
      © 2010 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция "Фокус" е задължително!
      За седмичен анализ са необходими и достатъчни две условия.
      1, Да сте колега на Йосиф
      2. Да общувате с него по скайп

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
        Но мечките също са "видяли" тази възможност и яко бранят нивото.

много мечи кожи увесени по оградите....не можаха да опазят "златния" лъч.... тц, тц, тц

а колко простичко съм го казал :

на мен това ми казват "лъчите " .. разговора ми по скайп с мой колега

Коментар

• Да започнем с... Да чертежчето на колебанията. Интересна работа. Всички гласят 1,4280 като някакъв много сигурен връх. Но вижте графиката. Можете ли да твърдите това убедено на 100%? Аз немога. Съществуват варианти, при които атаката му е въпрос само на време и то не години. От 15 до 18 дни разликата не е голяма. Вече 672 до 1312 да има голяма разлика. Но да оставим на бъдещето да ни покаже на къде ще е изравняването. Иначе важните нива са 1,3784 и 1,2968.

Коментар

Да обръщащ модел няма. Но какви са шансовете да се появи тази седмица? Това 1,3200 дали е толкова важно,а? Както казах има 5 подкрепи. Първата е от 1,4717 на нива 1,3203 до 1,3191. После от 1,5142 на нива 1,3167 до 1,3134. После от 1,2329 и 1,2456. Знаете 1х10 на 4 пипа разстояние 1,3134 до 1,3140 и 1,3130 до 1,3136. И към всичко това да добавим и MurrayMath нивото 1,3184. Да стабилен клъстер както се казва. Целта все пак е лъч 1х2 от 1,1876 на нива 1,2829 до 1,2860.

Да миналата седмица. Толкова се старах да покажа всичко. Всяка подкрепа, всяка съпротива. Две страници във форума. Цената се опита да ни изненада, но все пак формира обръщащ модел.

И май не е само на дневна, където може да предположим 2-3 дни корекция. А и на седмична - 2-3 седмици корекция?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от GuznaSyvest Разгледай мнение
              То щото Ган не е разчитал на астрологията и астрономията хахахаха
              Ах че си забавен!
              Каква е тазата ти? Нещо не мога да разбера. Или трябва да се "допитам" до звездите?
              Нямаш какво да защитаваш освен баса, че ще изпиеш течността на компаса. Ще успееш всички знаем. Знаем и какво ще кажеш след седмица - "Българска работа! Започнаха да побългаряват лайнера."

Коментар

Да обещах, ако и когато цената достигне набелязаната цел да дам графика.
                Ако бях ГУРУ щях да използвам езотеричен метод и щях да ви "шашкам" само с резултати. А методът ми за строене на ветрило на Ганн е описан подробно в друга тема. Достъпен е за всички. Дори за теб
                За понеделник - по-късно.
                То щото Ган не е разчитал на астрологията и астрономията хахахаха
                Ах че си забавен!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  това може и да стане , ако времето спре или вземе да се връща леко назад...... поне като гледам графиката ти...... аз бих препоръчал като цел малко по горе където"златния " лъч се пресича със "светлосиния" тъкмо ще отговори точно на анализа ти .... нали.
                  Това трябва да се отбележи! И ще наруша казаната (написаната) дума да те оставя "да бъдеш благословен". За пръв път "виждаш" това, което се опитвам да покажа. Да иделната цел беше пресечната точка на двата лъча. Но за да стане това имаше определен срок (дори и това си забелязал), а цената се забави и съвсем логично достигна "само" до златния.

Ето табличката за вчера за този лъч.
                  [CODE]13784
                  -2,54 3x1
                  00:00 52 13465
                  04:00 53 13459
                  08:00 54 13453
                  12:00 55 13447
                  16:00 56 13441
                  20:00 57 13434
                  00:00 58 13428
                  [/CODE]

Значи цената леко го е "боднала" и надолу. Сега отговорът и за понеделник. Важното ниво е нивото на този лъч. За откриване на пазара 1,3428. Ако пазарът отвори над това ниво - натискът върху долара ще продължи и има потенциал да гоним 10х1 (светлосиния) нагоре. А дали ще го стигнем...?

[CODE]13784
                  -2,54 4x1 3x1 2x1 1x1
                  00:00 58 13234 13428 13489 13637
                  04:00 59 13225 13422 13484 13634
                  08:00 60 13215 13416 13479 13632
                  12:00 61 13206 13410 13474 13629
                  16:00 62 13196 13404 13469 13627
                  20:00 63 13187 13398 13464 13624
                  00:00 64 13177 13392 13459 13621
                  [/CODE]

Коментар

• Първоначално изпратено от GuznaSyvest Разгледай мнение
                    Т.е. да се доизакаш
                    Само не се изясни като си виден гуру - накъде и колко ще е дълбок гапа в понеделник М?
                    Да обещах, ако и когато цената достигне набелязаната цел да дам графика.
                    Ако бях ГУРУ щях да използвам езотеричен метод и щях да ви "шашкам" само с резултати. А методът ми за строене на ветрило на Ганн е описан подробно в друга тема. Достъпен е за всички. Дори за теб
                    За понеделник - по-късно.

Коментар

• Т.е. да се доизакаш
                      Само не се изясни като си виден гуру - накъде и колко ще е дълбок гапа в понеделник М?

Коментар

• И за да не остане недовършена работата - графиката от NetDania

Коментар

По Н4 графиката при пробив на лъча целта може да е над 1,34.

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                          това може и да стане , ако времето спре или вземе да се връща леко назад...... поне като гледам графиката ти...... аз бих препоръчал като цел малко по горе където"златния " лъч се пресича със "светлосиния" тъкмо ще отговори точно на анализа ти .... нали.
                          СТС просто затвориха в 23оо часа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                            Абе сменете името на темата, КОКО отдавна го няма. ГоДима обаче гледам го замества достойно Димчо, не че се заяждам, даже напротив, ама как виждаш барчетата изобщо по тез персийски килими де пускаш.
                            Бях решил да те питам на кой точно чертеж невиждаш барчетата. Но реших постът ми да бъде следния.

Кое не е ясно на този чертеж?

Казвам, че цената е достигнала до съпротива от този лъч. Вярно е, че тук няма нищо освен моята линия в празното поле.

Но няколко часа по-късно.

А?!? В празното поле около лъча се формира зоната на съпротивата. Има ниво на вход. Има ниво на стоп. В която и посока да искаш да търгуваш. Твоя воля. Виждаш и пробива. ЗА КАКВИ БАРОВЕ СТАВА ВЪПРОС В ТВОЯ ПОСТ?
                            Last edited by GoDim; 03.12.2010, 20:00.

Коментар

• Не ги вижда, 0:0 е резултата всеки божи ден

Коментар

• Абе сменете името на темата, КОКО отдавна го няма. ГоДима обаче гледам го замества достойно Димчо, не че се заяждам, даже напротив, ама как виждаш барчетата изобщо по тез персийски килими де пускаш.
                                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Working...
                                X