IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това е ситуационен анализ, а тез човечета пари ми носят.

За целите: аз понеделник 1/2 фигура миниму ще си щипна ..... дано и ти с твоите паяжини същото да сториш.

Лека и на теб модераторе велики!!!!![/QUOTE]
    ........................
    Хааа Хааааааа Ти от това ако си изкарал и два лева ще черпя две бири! По добре играй на Блек Джак, вероятността е по-голяма. Абе много веселушки тука бре и си вярват и се надлъгват

Коментар

• Добре де важно е. Цената го пробива и къде е целта? По чертежите ти нещо не се ориентирам. Или не го пробива. Къде е целта? Няма отговор на тези въпроси в твоята графика. Има много човечета, бомби и други, но няма цели.

Коментар

• Да обръщащ модел няма. Но какви са шансовете да се появи тази седмица? Това 1,3200 дали е толкова важно,а? Както казах има 5 подкрепи. Първата е от 1,4717 на нива 1,3203 до 1,3191. После от 1,5142 на нива 1,3167 до 1,3134. После от 1,2329 и 1,2456. Знаете 1х10 на 4 пипа разстояние 1,3134 до 1,3140 и 1,3130 до 1,3136. И към всичко това да добавим и MurrayMath нивото 1,3184. Да стабилен клъстер както се казва. Целта все пак е лъч 1х2 от 1,1876 на нива 1,2829 до 1,2860.

Коментар

• Едва ли бих заложил тук на някакъв вълнови модел. Според мен всички вълновици са доста объркани в момента. Чак след решението на ситуацията ще обяснят какво е станало.
          Аз виждам четири, дори пет подкрепи тук наблизо. Дали ще обърнат тренда? Трудно мога да кажа сега. Но очакванията ми при пробив на лъч 1х1 от 1,1876 съм ги казвал. Ще ги кажа и сега. При пробив на лъча нормалното движение е към 1х2. Но си мисля, че без потвърждение на съпротивата няма да стане. Т.е. очаквам цената отново да се вдигне към 1х1. И понеже това ще се развива във времето може да допуснем, че ще достигне до него дори над върха от 1,4280. А ако започне да се движи по 1х1 целта може да е доста нагоре.

Last edited by GoDim; 28.11.2010, 18:06.

Коментар

• Единствено 5-3 формацията предполага завършена корекция. Само предполага! Декември не знам какъв фундамент ще се сервира.
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Здравейте!
              Какво става? Няма чертежи, анализи, дори мнения... Появяват се само все нови и нови помощник-капитанчета дето се хващат на бас, че ще изпият течността на компаса. И ще го направят, знаете. И презокеанският ни лайнер пак ще даде необясним крен. Наляво или надясно, няма значение защото ще се отклони от курса. Но ние сме ония глухонямите, които си плащат редовно за всичките тези щуротии на капитанчетата. Хайде размърдайте се малко. Ето графиката на колебанията.

Имаме низходящ тренд от 1080 пипа за 16 дни. Ако обърнем по-голямо внимание на продължителността, то може да предположим, че корекцията е завършила. За да продължим в тази посока на разсъждения ни трябват някакви подкрепи, някакви обръщащи модели... Хайде, някой ще се включи ли?

Коментар

• За тези, които се интересуват как е изглеждала графиката, с която е работил Ганн ето тук има една.

http://gann.su/book/eng/Gann,%20W.D....2019471954.pdf

Как ли е виждал цената?

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  А ми то при толкова много лъчи във всеки един момент цената е на " няколко пипа" от някой лъч ...просто удобно ни обръщаш вниманието към "този лъчи".... В думите ти усещам ирония към всички други похвати за техническия анализ и голям възторг от ъглите на ган.... Но точно за твоята им интерпретация бъди сигурен че Ганн се е преобърнал няколко пъти в гроба си... Обикновенно последователите не излагат своите кумири ,а ти не спираш да го правиш

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  гледам ,че този път много надълбоко "проникна " цената в този лъч , но съм сигурен ,че силата на лъча пак ще я дръпне към себе си ... но като изхождам от принципа на ластика това дръпване ще бъде доста мощно и ще "проникне" от долу нагоре през лъча с голяма сила ..затова препоръчвам дълъг кабел с таргет минимум 30-40 пипа над днешния връх ... стопа ако ластика не сработи поставяме на лъч 1:1 от 2.1161 (октомври 2007 г.) - текущо на 1.5886 до 20:00 часа БЦВ.....
                  Last edited by GoDim; 27.11.2010, 22:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                    Незная за батковците, каките, фибо-мибо, канали-манали и др. дето ги ползвате, но цената и тази седмица някак случайно спря на 6 пипа от лъча. Брех тези случайности...
                    А ми то при толкова много лъчи във всеки един момент цената е на " няколко пипа" от някой лъч ...просто удобно ни обръщаш вниманието към "този лъчи".... В думите ти усещам ирония към всички други похвати за техническия анализ и голям възторг от ъглите на ган.... Но точно за твоята им интерпретация бъди сигурен че Ганн се е преобърнал няколко пъти в гроба си... Обикновенно последователите не излагат своите кумири ,а ти не спираш да го правиш

Коментар

• Здравей Коко.Какъв е този елиотистки софтуер?Може ли отнякъде да бъде свален и как се инсталира?
                      Поздрави Емил

Коментар

• Го Дим
                        Ако имаш време би ли си поиграл с индекса на долара и да напишеш мнението си - благодаря предварително

Интересно ми е какво мислиш за развитието от 2008 година насам - графиката е седмична

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                          На общия чертеж. Цената се намира под важния бял 1х1 от 1,1876. Задавам си въпроса: защо след като имаше стабилен пробив мечките не грабнаха победата в един миг? Защо допуснаха цената отново да достигне до лъча? Дори и да проникне. Или мечките са изпуснали инициативата или биковете са се организирали, нали? Но дали е едното или другото, виждаме, че и двете страни си дават сметка какво е значението на този лъч. И понеже предишната седмица не можа да даде отговор - подкрепа или съпротива се надявам тази седмица да разберем това. Моите очаквания са свързани с новото ветрило от 1,3447. Преполагам, че в началото на седницата то ще даде повече сили на биковете и цената ще мине над белия лъч. 1,37777? Може. Може и повече. Но по-важното е ще може ли да се задържи подкрепата. После ще мислим колко нагоре.
                          И какво стана миналата седница? Имаше пробив, имаше ниво 1,3785 но не можа да бъде задържана подкрепата и още в понеделник с външен бар направихме ново дъно. Потвърдено във вторник. И спад със скорост по-висока от 10х1. И така до петък вече със скорост около 10х1.
                          Незная за батковците, каките, фибо-мибо, канали-манали и др. дето ги ползвате, но цената и тази седмица някак случайно спря на 6 пипа от лъча. Брех тези случайности...

Що се отнася до нивото 1,3190 в сряда трябва да призная неуспеха си. Защото ставаше въпрос не дали ще достигне до 1,3190, а да го достигне точно в сряда, хайде можеше и четвъртък. Защото незнам какво значи "в края на цикъла". А това не се случи. Опитите продължават обаче. От четвъртък съм преместил началото на дъното 1,1876.

Коментар

• ГоДимски
                            И да и не - що така мисля - цената е силно меча и по ганн и по ердуган

Сега Единственият бичи сценарий е да се задейства любимият ми 2В модел което ще изкара цел 1,44444444
                            Да го припомня

Даже за да съм безпристрастен пуснах елиотистки софтуер на часова който изкара подобно нещо - не че е от значение де щот за мен елиот е предимно за обяснения пост фактум - но по принцип сочи това и той

за мен сме надолу в една повтаряща се ганова структура - това исках да видиш на месечна - ще разбереш какво исам да кажа - демек до година две цел паритета и че надоле е открита

Коментар

• Първоначално изпратено от koko Разгледай мнение
                              Модередов - какво ти пречи ГоДим бря - като не те кефи защо въобще четеш тази тема

ГоДимски хвърли едно око на месечна и този бой под 1,3328 http://golohoro.hit.bg/moeuro%202.PNG успех
                              Щото дриска в друга дето не му е работа - и го предупредих че аз ще одрискам тая ако не кротне

Коментар

• Първоначално изпратено от koko Разгледай мнение
                                ГоДимски хвърли едно око на месечна и този бой под 1,3328 http://golohoro.hit.bg/moeuro%202.PNG успех
                                Мастерс,
                                много ми е това месечна бе. Подхождайки чисто фрактално. Т.е. работейки отново с 256 бара (какво ли е това на месечна?) получавам следното чертежче.

Прекарал съм ветрила през добре познатите ни екстемуми 1.3663.. 1,1640 ...1,6035. Но за начало на цъкъла съм взел 0,8229. Та по виолетовото ветрило все още цената е в силна бича позиция.

Коментар

Working...
                                X