IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPEKO
    Коко,

Гледам си започнал твоя тема. Много се радвам и ще я следя с голям интерес!

Поздравления за 1,50... Браво!

Според мен,

Китайките ще купуват поне до 1,53-1,54! А ние ще селваме на 1,55 след месец и половина

УСПЕХ
    Мерси СПЕКО - за съжаление нямам много време да пиша - надявам се скоро да имам повече относно 1,54 съм малко скептик но около 5280-53 може да стигне

Коментар

• Първоначално изпратено от ptj_12345
      Да, аз съм. Отдавна не съм се заяждал с борсата, но има шанс скоро пак да се срещнем с нея. Със симетрийки още от първите ми опити не съм се занимавал повече, но живот и здраве ако потръгнат нещата пак ще търся нови идеи.

Радвам се, че имам познати тук. Здрасти на всички!
      Здрасти тогава. Дълго време те няма. Не разбрах за системката. Ето ти линка пък ти както искаш. Може и някой друг да се заинтересува.

http://www.procapital.ru/showthread.php?t=15427

Все пак печеле системата :-)

Коментар

• Да, аз съм. Отдавна не съм се заяждал с борсата, но има шанс скоро пак да се срещнем с нея. Със симетрийки още от първите ми опити не съм се занимавал повече, но живот и здраве ако потръгнат нещата пак ще търся нови идеи.

Радвам се, че имам познати тук. Здрасти на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от ptj_12345
          Вълновата теория е неприложима, защото на практика по нея може да се намери разбивка за всяка случайна графика. Числата на Фибоначи са естествена база от ред 3, т.е. другояче казано всяко естествено число може да се представи като сума на най-много 3 числа на Фибоначи. Всяка друга редица от ред 3 може да замести обичайните ви ФИБОТА.Питайте който и да университетски преподвател и той ще ви обясни по-подробно за какво говоря.

П.П. По-добре потърсете нещо инвариантно и работещо, основано на система от строги правила.
          Павка, ти ли си? 'Щото да ти пусна линк към една система със симетрии.

Коментар

• Ако до сряда EURUSD стигне 1.4625 това разбира се няма нищо с общо с (iii) и вълновата теория, а ще бъде чисто случайно събитие, резултат от стохастичното движение на пазарите.

Коментар

• Вълновата теория е неприложима, защото на практика по нея може да се намери разбивка за всяка случайна графика. Числата на Фибоначи са естествена база от ред 3, т.е. другояче казано всяко естествено число може да се представи като сума на най-много 3 числа на Фибоначи. Всяка друга редица от ред 3 може да замести обичайните ви ФИБОТА.Питайте който и да университетски преподвател и той ще ви обясни по-подробно за какво говоря.

П.П. По-добре потърсете нещо инвариантно и работещо, основано на система от строги правила.

Коментар

• За да съм по-прецизен, прикачам графика на четиричасовата, като (B)or(2) е върха от 26.10.09.
                http://prikachi.com/users/fibo/3g.png

така броено трябва да правим (C)-I-3-(iii)-iii
                съответно W-D-H4-H1

Коментар

• ...

Коментар

• ...

Коментар

• Мисля, че на седмична правим не 3, а С до 1.17, след което ще поемем с пълна сила отново нагоре. Фреймовете ги изписах в първия пост, естествено петминутката е несериозно да се брои...

Много дългосрочна излезе прогнозата, като за първо включване в дискусията ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Fibo
                        Така че би трябвало да сме вече в 3-3-3-3, което да ни заведе поне до 1.17 до март 2010. Разбира се, ако не ни спре 1.45...
                        [/img][/list]
                        би ли ми казал след това 3-3-3-3 ,какво да чакакме като номерация....просто го изпиши.
                        А и това завършено 3-3-3-3 на какъв фрейм да го гледаме.

Коментар

• Здравейте, колеги!

След дълго четене на форумите за ФОРЕКС реших да се включа в дискусиите по тази тема, защото намирам най-смислени коментари.

Та като за първи пост - мисля, че ще отворим в понеделник с гап надолу.

Според мен EURUSD се качи на ските за няколко месеца.
                          На седмична, четиричасова, часова графика, ( дори и на петминутка ;-)) се виждат завършени първи и втори вълни, като вторите навсякъде са a-b-c flat.
                          На дневна имаме дивергенции на всички индикатори, двоен връх и дожи, на седмична (и на месечна потенциално) имаме двоен връх.

Така че би трябвало да сме вече в 3-3-3-3, което да ни заведе поне до 1.17 до март 2010. Разбира се, ако не ни спре 1.45...
                          [/img][/list]

Коментар

• Коко,

Гледам си започнал твоя тема. Много се радвам и ще я следя с голям интерес!

Поздравления за 1,50... Браво!

Според мен,

Китайките ще купуват поне до 1,53-1,54! А ние ще селваме на 1,55 след месец и половина

УСПЕХ

Коментар

• Първоначално изпратено от клюкавицата
                              Доколкото успех да си го преведа,засега не е излезнало инфо за некакви продажби на долари от Китай,или нещо бъркам?
                              (
                              ((
                              (
                              Не е но горе долу идеята е че дори да са се отказали засега на тия нива надали са се преместили много на далеко

Коментар

• Доколкото успех да си го преведа,засега не е излезнало инфо за некакви продажби на долари от Китай,или нещо бъркам?

Коментар

Working...
                                X