Първоначално изпратено от koko
Първоначално изпратено от Iblis
С това дали пък не мога да провокирам един безобиден коментар 
Добро утро, гладайки графиката виждам,че ЕУРУСД на денвна е пробил 100МА, но след новините за Дубай бързо върна над нея. На седмична покрепа даде 21МА, коята съвапада с 38.2;61.8% корекция на последния импулс от 06.09.09 та си мисля, че тази седмица може да се ходи до 1.48+ зоната Успешна седмица на всички Да видим какво ще направят европейците, днешния ден ще е определящ за посокота тази седмица според мен
Ако смяташ, че е вредно за тематата ти ще го изтрия

Добро утро, гладайки графиката виждам,че ЕУРУСД на денвна е пробил 100МА, но след новините за Дубай бързо върна над нея. На седмична покрепа даде 21МА, коята съвапада с 38.2;61.8% корекция на последния импулс от 06.09.09 та си мисля, че тази седмица може да се ходи до 1.48+ зоната Успешна седмица на всички Да видим какво ще направят европейците, днешния ден ще е определящ за посокота тази седмица според мен
Ако смяташ, че е вредно за тематата ти ще го изтрия

Така - на мен ми остана само още една непостигната цел - която е на 45 ниво но тя може и да почека
Ключови нива според Ганн са 4775 и 4943 нагоре а надолу 4579 - 4530 и 4480 а има и още една която е 4355 но тя още не е на екран - на екрана са първите 5 цели които трябва да посетим до седмица две
Съвсем краткосрочно съм по-скоро за едно покачване към 1,4775 - но това не е сигурно докато не преминем 1,4677 зоната - мъка мъка майна мъка
Много е трудно да се прецени
Но ще опитам да обобщя
Ако видим ръст над 4677 трябва да се търси дълга при спад с цел 4775 - ако се задържим над това ниво то може директно да гоним 4943 откъдето да слезем за 43 ниво - не е невъзможно и първода паднем към зоната 4530-4480 откъдето да има покачване към 49 ниво - май много разсеяно го обясних но още веднъж се извинявам - няма да пусна конкретните си отигравания по причини които не искам да споделям
Успех
Интересен би бил още един различен поглед.
Успехи!!!
Коментар