IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от клюкавицата
    Би требвало сега да има бай-зона на около 1.5020,но едва ли така елементарно че се разиграе сценарио,струва ми се,че са че върнат до около 1.5000 и там се каним да купим с цел 100 пипоня чисто,па да видиме!
    (

Може и да си прав - като гледам пазара май само аз и братският китайски народ продава

Haven’t heard any reports of China selling up at 1.5020/30 as had been widely expected. Looks like slippery chaps may well have moved their interest. If it follows usual pattern they’re unlikely to have moved it very far.

Recent assertion by Federal Reserve Bank of Dallas President Fisher, that dollar is undergoing a “rather orderly depreciation”, will be one factor lending EUR/USD underpinning. Smacks somewhat of benign neglec

Коментар

• Коко,стопо е по-разумно да го сложиш над 1.5100-лично мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от rosen_at
        Аз обаче явно не съм го научил защото сега нямам стоп на нито една от дългите си и ако вземе та познаете и се срине 5-6 фигури утре ще се озъбя като тазманийски дявол в клетка!

За сметка на това обаче на всяка една дълга има сложен старателно изчислен лимит, къде по голям къде по малък!
        (

Аз имам два лимита 4920 и 4820 на второ четене, трябва да призная роска че това което правя си е пикане срещу вятъра и твоята идея е по логична но трябваше долу от къде 46 ниво да стискаш - тук на върхо му е зор

Аз си мисля че искат да вземат стопчета на овреме скъсилите като мен обаче но да видим

Коментар

• Аз обаче явно не съм го научил защото сега нямам стоп на нито една от дългите си и ако вземе та познаете и се срине 5-6 фигури утре ще се озъбя като тазманийски дявол в клетка!

За сметка на това обаче на всяка една дълга има сложен старателно изчислен лимит, къде по голям къде по малък!

Коментар

• Е тогава всичко е ОК!

Коментар

• Роска то затова има измислени стопове - това е болезнен урок който научих тогава

(СТОП 5060
              (

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Продажба на евра на 1,5030 с цел 1,4811
                Лошо Другарю Седларов - лошо!

Коко, нещата на мен ми миришат на онази есен на 2006 кога борихме 1.30 и маса народ потъна в къси!

Пак беше някъв неработен ден с ниски обеми кога изцепиха по обяд 3-4 фигури лъки хауър! След това влязоха обемите и го закараха на 1.60 мръснишката!

Коментар

• Продажба на евра на 1,5030 с цел 1,4811

Коментар

• Интересно..........тренирайки, си дългосрочната търговия, съм изтрещял една дебела "черта" на ниво 1.5230/50
                    Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Така имаме индикаций че индекса на долара е твърде възможно да е достигнал своето дъно - няма да се учудя ако вече имаме връх при евро долар за няколко години - нивото което ще потвърди това е 75,40 - качване над него ни дава шанса спокойно да скъсяваме евра - но има три възможности75,15 - 74,74 или 74,08
                      горе долу второто би отговаряло на нива в евро около 1,5100 а третото около 1,5300

Шанса дъно да е 74,74 е най-голям - около 86,5% - това отговаря в общи линий на онова 1,5080 които доста хора от форума чакат - не е малък и шанса вече да имаме дъно при индекса - оценката е около 69,1% - това е шанса тук и сега вече да сме тръгнали за ревърсване - времето ще реши и разбира се качване над 75,40

ПП за анализа е ползван http://www.retracementlevels.com/

Коментар

• Продажба текущо 1,4997 цел 1,4817 стоп 1,5057

Коментар

• задейтвана добав 4970 стоп БИ

Коментар

• Близо сме до истината - неколко пипа дали ке бие или ще засъпорти

Коментар

• Самото задържане над 1,5 е индикация че нямаме ясен технически сигнал за формиран връх - като развитие обаче и в двата случая имаме нужда от 1.4828-1.4844 от където излиза на монитора една цел и условия за 1.5147 (FIB разширяване на 1,4177 до 1,4842 от 1,4480),и при пробив нагоре доста възможна върхова цел 1,5284

При сигурен пробив под 1,48 обаче нещата се променят малко като развитие - за което ще пиша

Коментар

• 1,5040 - хайде готово да видим кво ще стане с късата идея за 1,4840 - добавка 1,4970

Коментар

Working...
                                X