If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лонг евро текущо 1,4055 - добавка 1,4005 стоп 1,3975 цел 1,42 ниво
Тъй като вчера се издъних - въпреки че овреме осъзнах че съм се издънил ако някой му е интересна логиката на тоя трейд ще го обясня но по принцип ме мързи да пиша
Вчера принципно НЕИЗБЕЖНОТО 1.4080 НЕИЗБЕЖНО беше ударено.
Пешо - ти некоректно беше сметнал нивата на съпротива и подкрепа в анализа си - казах ти -4055 - нивото от което сега удължих беше 3тата подкрепа - а малко след като удължих вчера - казах това беше тъпа търговия и сигурно ще паднем до малко над 1,40 http://forexmasters.hit.bg/eday.PNG - за съжаление за разлика от теб не съм безгрешен - но поне се усещам овреме -
Тъй като вчера се издъних - въпреки че овреме осъзнах че съм се издънил ако някой му е интересна логиката на тоя трейд ще го обясня но по принцип ме мързи да пиша
Вчера принципно НЕИЗБЕЖНОТО 1.4080 НЕИЗБЕЖНО беше ударено.
Поздравял съм 100-ци колеги във форума и съм бил поздравяван ,но теб не мога да си представя кога и защо ще те поздравя Сигурно и възпитанието има връзка ?? Успех
А бе отворко,чакащ злато на 2000-3000,и евро на 1,7 кво си се запенил бре
Айде сус в твоя сайт да ти .....
Хайде и теб да те поздравя с песента с която вече поздравих един друг форумджия днес. Но той се оказа доста по-възпитан от теб http://www.vbox7.com/play:18db15ab
Добре бе петър - от какво да са доволни - за такъв анализ ли си плащат - на ниво 4190 си им казал че тест на 4080 е неизбежен - ще ти кажа - не е неизбежен - нивата са тотално грешни - подминахме и вторатае подкрепа на 4158 и има трета на 4055 а първата бе на 4224 - как ги смяташ тия нива - незная
Неизбежният тест,неизбежно беше тестнат ;-)
А бе отворко,чакащ злато на 2000-3000,и евро на 1,7 кво си се запенил бре
Добре бе петър - от какво да са доволни - за такъв анализ ли си плащат - на ниво 4190 си им казал че тест на 4080 е неизбежен - ще ти кажа - не е неизбежен - нивата са тотално грешни - подминахме и вторатае подкрепа на 4158 и има трета на 4055 а първата бе на 4224 - как ги смяташ тия нива - незная
Искам да попитам някой с опит , значи след двайсетина успешни сделки си повървах че всичко е много лесно но не би , вчера отворих дълга позиция eur/usd и сега съм на -360 пипса , има ли смисъл да купя сега още и така да си смъкна средната цена и да чакам евентуално покачвани , или само да чакам или да затварям и наново
Зависи от сметката и дали имаш дупе да стискаш до край,
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Искам да попитам някой с опит , значи след двайсетина успешни сделки си повървах че всичко е много лесно но не би , вчера отворих дълга позиция eur/usd и сега съм на -360 пипса , има ли смисъл да купя сега още и така да си смъкна средната цена и да чакам евентуално покачвани , или само да чакам или да затварям и наново
имаш няколко вариант в зависимост от сметката и големината на позицията
1. затваряш и псуваш - не е толкова зле ако предните сделки избиват загубата
2. отваряш настрещна позиция и вкарваш още пари за да можеш да изчакаш, по-късно затваряш насрещната и усредняваш първата
3. добавяш на 4120 със стоп на всичко под 41 - може да изгубиш повече но може и да я изкараш на малка загуба или на нула - на плюс едва ли ще можеш да я чакаш ....
4. чакаш без да правиш нищо ако е голяма сметката и малка позицията - нямаш слап , все някога ще излезе ....
5. ............ Аз лично бях добавил двойно на 4114 стоп на всичко на 1.4074 - успех и умната , пазар ще има и утре, но дали ти ще си на него е друг въпрос...дано загубата е по-малка от поуката....
Лека вечер - стопът на дългата оцеля, засега, но не ми харесва как се държи курсо - трябва ми до час - два да качим да 4198 за да ме убеди - а не виждам на тоя етап как това ще стане
Това осредняване е много опасно нещо, не че стратегий ала мартингейл са лоши, напротив, но трябва да спазваш стриктен ММ, да имаш дебел портфейл и още по-дебел задник - освен това е хубаво да се посъветваш с хора които имат опит в тия осреднявания - примерно Дон Карлос се мярна днес тук - може с него да си поговорите
Коментар