IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Първоначално изпратено от koko
    Лонг евро текущо 1,4055 - добавка 1,4005 стоп 1,3975 цел 1,42 ниво
    Тъй като вчера се издъних - въпреки че овреме осъзнах че съм се издънил ако някой му е интересна логиката на тоя трейд ще го обясня но по принцип ме мързи да пиша
    Вчера принципно НЕИЗБЕЖНОТО 1.4080 НЕИЗБЕЖНО беше ударено.
    Пешо - ти некоректно беше сметнал нивата на съпротива и подкрепа в анализа си - казах ти -4055 - нивото от което сега удължих беше 3тата подкрепа - а малко след като удължих вчера - казах това беше тъпа търговия и сигурно ще паднем до малко над 1,40 http://forexmasters.hit.bg/eday.PNG - за съжаление за разлика от теб не съм безгрешен - но поне се усещам овреме -

Сега обаче помни ми думата тоя лонг ще излезе

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Тъй като вчера се издъних - въпреки че овреме осъзнах че съм се издънил ако някой му е интересна логиката на тоя трейд ще го обясня но по принцип ме мързи да пиша
      Вчера принципно НЕИЗБЕЖНОТО 1.4080 НЕИЗБЕЖНО беше ударено.

Коментар

Коментар

• Лонг евро текущо 1,4055 - добавка 1,4005 стоп 1,3975 цел 1,42 ниво

Коментар

• Поздравял съм 100-ци колеги във форума и съм бил поздравяван ,но теб не мога да си представя кога и защо ще те поздравя Сигурно и възпитанието има връзка ?? Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem

А бе отворко,чакащ злато на 2000-3000,и евро на 1,7 кво си се запенил бре

Айде сус в твоя сайт да ти .....
              Хайде и теб да те поздравя с песента с която вече поздравих един друг форумджия днес. Но той се оказа доста по-възпитан от теб http://www.vbox7.com/play:18db15ab

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                Добре бе петър - от какво да са доволни - за такъв анализ ли си плащат - на ниво 4190 си им казал че тест на 4080 е неизбежен - ще ти кажа - не е неизбежен - нивата са тотално грешни - подминахме и вторатае подкрепа на 4158 и има трета на 4055 а първата бе на 4224 - как ги смяташ тия нива - незная

Неизбежният тест,неизбежно беше тестнат ;-)
                А бе отворко,чакащ злато на 2000-3000,и евро на 1,7 кво си се запенил бре

Айде сус в твоя сайт да ти .....

Коментар

• Re: koko

Първоначално изпратено от supertrader
                  Да 1.40 е , и защо удължаваш за спорта.
                  Къде съм писал,че удължавам ?

Коментар

• koko

Да 1.40 е , и защо удължаваш за спорта.
                    D.Y.F-091066

Коментар

Добре бе петър - от какво да са доволни - за такъв анализ ли си плащат - на ниво 4190 си им казал че тест на 4080 е неизбежен - ще ти кажа - не е неизбежен - нивата са тотално грешни - подминахме и вторатае подкрепа на 4158 и има трета на 4055 а първата бе на 4224 - как ги смяташ тия нива - незная

Неизбежният тест,неизбежно беше тестнат ;-)

Коментар

• Re: Незнаещ новак

Първоначално изпратено от ingivo
                        Искам да попитам някой с опит , значи след двайсетина успешни сделки си повървах че всичко е много лесно но не би , вчера отворих дълга позиция eur/usd и сега съм на -360 пипса , има ли смисъл да купя сега още и така да си смъкна средната цена и да чакам евентуално покачвани , или само да чакам или да затварям и наново
                        Зависи от сметката и дали имаш дупе да стискаш до край,
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Искам да попитам някой с опит , значи след двайсетина успешни сделки си повървах че всичко е много лесно но не би , вчера отворих дълга позиция eur/usd и сега съм на -360 пипса , има ли смисъл да купя сега още и така да си смъкна средната цена и да чакам евентуално покачвани , или само да чакам или да затварям и наново
                          имаш няколко вариант в зависимост от сметката и големината на позицията

1. затваряш и псуваш - не е толкова зле ако предните сделки избиват загубата
                          2. отваряш настрещна позиция и вкарваш още пари за да можеш да изчакаш, по-късно затваряш насрещната и усредняваш първата
                          3. добавяш на 4120 със стоп на всичко под 41 - може да изгубиш повече но може и да я изкараш на малка загуба или на нула - на плюс едва ли ще можеш да я чакаш ....
                          4. чакаш без да правиш нищо ако е голяма сметката и малка позицията - нямаш слап , все някога ще излезе ....

5. ............ Аз лично бях добавил двойно на 4114 стоп на всичко на 1.4074 - успех и умната , пазар ще има и утре, но дали ти ще си на него е друг въпрос...дано загубата е по-малка от поуката....

Коментар

• Лека вечер - стопът на дългата оцеля, засега, но не ми харесва как се държи курсо - трябва ми до час - два да качим да 4198 за да ме убеди - а не виждам на тоя етап как това ще стане

Лека и доходна

Коментар

Това осредняване е много опасно нещо, не че стратегий ала мартингейл са лоши, напротив, но трябва да спазваш стриктен ММ, да имаш дебел портфейл и още по-дебел задник - освен това е хубаво да се посъветваш с хора които имат опит в тия осреднявания - примерно Дон Карлос се мярна днес тук - може с него да си поговорите

Коментар

• А сега прочетох Джейми - http://www.forexlive.com/ - той пък мисли че има стопове под това ниво - но мисли че може 4100 да е бариера - знае ли човек

Коментар

X