IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Незнаещ новак

Искам да попитам някой с опит , значи след двайсетина успешни сделки си повървах че всичко е много лесно но не би , вчера отворих дълга позиция eur/usd и сега съм на -360 пипса , има ли смисъл да купя сега още и така да си смъкна средната цена и да чакам евентуално покачвани , или само да чакам или да затварям и наново

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka76
      Първоначално изпратено от koko
      Да видим сега това около 4117 дали е здраво -аковидя 4110 стопирам дългата си и пиша днешният ден дъждовен
      Споевд мен ще го видим , но иначе успех от сърце ! Подкрепи има на нива 4085-95 ; 4060-70; 3955-65 и после 3890-3900 (именно тази е структурно важната според мен) и 3820-3830. На ниво 4110-20 има тестова подкрепа, а която определят обемите необходими за закарване на цената до структурното ниво. Успех на всички !
      За мен структурното ниво е около 1,40 - аз писах преди http://forexmasters.hit.bg/eday.PNG

Така а иначе затова стопът ми е тук - ако паднем под това 38,2% на ръста от 25 - дето се мъдри тук около 4117 - то явно сме още фигура надолу към мойто първо ниво - въпреки това ако устиска сега - предполагам ще тейкнат профит и ще качим къде 42 или 43 ниво поне според мен - а иначе като гледам прайс екшъна и основният принцип - едно ниво тества ли се то пада - ясно че това 4117 е обречено, въпросът е кога - и е ясно също така че е правилно да се търси къса при покчване - но и тук гадният въпрос е - от къде, хехе

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Да видим сега това около 4117 дали е здраво -аковидя 4110 стопирам дългата си и пиша днешният ден дъждовен
        Споевд мен ще го видим , но иначе успех от сърце ! Подкрепи има на нива 4085-95 ; 4060-70; 3955-65 и после 3890-3900 (именно тази е структурно важната според мен) и 3820-3830. На ниво 4110-20 има тестова подкрепа, а която определят обемите необходими за закарване на цената до структурното ниво. Успех на всички !
        ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
        ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

Първоначално изпратено от powerman
          Коко, крепиш ли я тази дългата от 4193 ?
          Е анджак де крепя е но фиксирах стоп 4110
          Питам, защото и аз съм се набил в едни дълги 428, 418 и взех да се чудя вече - дали да ги затварям или да чакам ревърс
          Ами зависи от зависи - ако са съобразени с ММ - може и да стане но това са си твойте пари - аз си казах мнението че тази дълга която отворих ми се чини грешна - и ми се ще обаче да качим - не за да излезе толкова колкото да продам от по-добро ниво - нещо 43-44
          Да, по ММ съм ги играл, но за сега само късмет си пожелавам и на теб също

Коментар

• Първоначално изпратено от powerman
            Питам, защото и аз съм се набил в едни дълги 428, 418 и взех да се чудя вече - дали да ги затварям или да чакам ревърс
            Ами зависи от зависи - ако са съобразени с ММ - може и да стане но това са си твойте пари - аз си казах мнението че тази дълга която отворих ми се чини грешна - и ми се ще обаче да качим - не за да излезе толкова колкото да продам от по-добро ниво - нещо 43-44

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от powerman

Коментар

Коментар

• Да видим сега това около 4117 дали е здраво -аковидя 4110 стопирам дългата си и пиша днешният ден дъждовен

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2

Надолу целите са коректни, или по-скоро втората на 1,37 ниво, имаме обаче една първа цел малко над 1,40 - която е 50тия лъч от ръста от 1,23 ниво и ФЕ 61,8 на спада от 51 ниво - нека я запомним тая пущина
                      Ами който е къс от 1.437 като как да си структурира стоповете за да хване максимално джижението надолу? В момента стопа ми е на 1.4224 което го изчислявам като Фибо екстеншън 38.2. Не искам да слагам лимити а само да местя стопа по оптимален начин.
                      На тоя етап ако търсиш потапяне и не искаш да лимитираш ми се струва че стопът ти трябва да е малко над 4288 - началото на днешната дневна свещ - там е и 2*8 мейджър пивот ревърс по Марлей - някъде 4282 - така че там засега требе да е стопа според мен

Коментар

Надолу целите са коректни, или по-скоро втората на 1,37 ниво, имаме обаче една първа цел малко над 1,40 - която е 50тия лъч от ръста от 1,23 ниво и ФЕ 61,8 на спада от 51 ниво - нека я запомним тая пущина
                        Ами който е къс от 1.437 като как да си структурира стоповете за да хване максимално джижението надолу? В момента стопа ми е на 1.4224 което го изчислявам като Фибо екстеншън 38.2. Не искам да слагам лимити а само да местя стопа по оптимален начин.

Коментар

• Петър - виж аз не те карам да правиш оценка - можех да ти дам който и да е пример - идеята е че това което си пуснал като анализ е блаблабла и не си заслужава да се харчат пари за него

Виж идеята ти за златото да речем наистина беше перфектна - нищо не моге да кажа - перфектно просто - даже още малко ако падне ще излезе цел 1080 - само да бие неклинията на глава с рамене - ЕТО ТИ един пример за какво си заслужава да се плати - обаче извинявай но предното е тъпня и блабла

Коментар

• Първоначално изпратено от edlund
                            Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                            Е то това е номера - да знаеш как да определиш нивата на подкрепа и съпротива.
                            Ти с махало ли ги определяш или хвърляш боб?
                            Отново позна Smile
                            А докато умните се наумуват - лудите се налудуват 1120 как добре седи на екрана Smile

П.С. - хвърлям на боб.Ама не какъв да е, а вълшебен. 2 зърна струват 160лв. месечно

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                              Е то това е номера - да знаеш как да определиш нивата на подкрепа и съпротива.
                              Ти с махало ли ги определяш или хвърляш боб?

П.С. В другата тема вече си писал, че хвърляш боб, така че въпросът отпада.

Коментар

За сравнение мога да ти пусна поне пет примера на ежедневни безплатни анализи които са с пъти по-добри от твойте

Ето ти един пример от финансенюзбг http://finance.news.bg/news_index.php?news_id=8821
                                Ама моля те - всеки има право да си пише каквото иска, както и всеки има право да чете и ползва каквото си пожелае. Въпрос на личен избор. Не очаквай да дам оценка за качеството и стойноста на анализа от линка.

Коментар

Working...
                                X