IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/USD

Здравей Коко,
    Еврото е ясно ,мисля ,че си прав!
    За кабела какво ще кажеш?
    На мен нещо времево не ми харесва!!!
    Виждаше някакъв ход до 1.66 и после под 1.57.
    Мисля ,че или ход до 1.57 отпада или ходене до 1.66 и после 1.57.
    И аз чакам едно ц от б на 4-та и да тръгваме към опит за пробив на 1.7050
    в ц от 4-та

Много успехи!!!

Коментар

• Искам да направя и едно уточнение още

При пробив над 1,4082 можем да направим една добавка за 100п с цел 1,4182

1,4182-92 е важна зона - нейният пробив ще потвърди теста на 1,43 или плъзгащото средно животно 200 на дневна

Има и един сценарий от тази зона обаче 4182-92 да тръгнем за надолу като ревизираните цели са 1,3754 и 1,3560

Целите надолу ако пък стигнем на 43 ниво са подобни - 3772 и 3530 - така че за цели на дауна няма спор

Проблема е как ще отиграем - мисля че трябва да се съобразим с това пекъсване

Аз лично ще направя добавката на 4182 за 100п и сигурно ще излеза и дори ще рискувам може би сел със горните цели и стоп ревърс 20-30п за 4300 като цел на ревърса

Успешна търговия

Коментар

• Ето и графиката - пак ще повторя целта е 200МА на дневна

http://forexmasters.hit.bg/ewr.JPG

Коментар

• Първоначално изпратено от koko

Така за целите на села

За мен целта за тоя месец е зоната 3950-3977 - това е и бай зона, очаквам пак покачване и чак другият месец ми излизат цели 1,3772 и дори за другият месец излиза и цел 1,3530, която още не е сигурна

Здравейте - съжалявам много но пътувах и не можех да актуализирам трейдовете

Лично на мен не ми задейства поръчка за продажба за 30тина пипа а и не бях на пазара за да се включа

Целевата зона която имах за цела и за месеца беше постигната - зоната 3950-77

Какво препоръчвам към момента

Покупка 1,4028 текущо с цел 1,4300

Успех

ПП графика след малко

Коментар

Първоначално изпратено от koko
            Да колега - точно така -Виждам го или като 2 или като В и следва или 3 или С - но целите там после

Ще е перфектно ако това 2 или В се качи до къде 9165 за да скъсим с малък стоп - малко над края на първа вълна

Ено уточнение - това е само Елиотистко виждане - просто щото тук обсъждаме различни идейки - има и пипирудско потвърждение
            Успех

http://forexmasters.hit.bg/51.png

9078 - местя стопа на дългата от 9053 на 0
            ударен
            тука май ще се гмурнем доста силно
            примерно - предното дъно малко над 0.87

Коментар

• Така - наближават нивата за ТП при еврото и аудито - аз ще съм зает до четвъртък и няма да мога да пусна входовете точно за късите си, сори за което - не ми е удобно в движение да ровя из форуми

Умната щото наистина не е сигурно как ще се развият нещицата - ослушвайте се за потвърждение

Успехи

Коментар

Да колега - точно така -Виждам го или като 2 или като В и следва или 3 или С - но целите там после

Ще е перфектно ако това 2 или В се качи до къде 9165 за да скъсим с малък стоп - малко над края на първа вълна

Ено уточнение - това е само Елиотистко виждане - просто щото тук обсъждаме различни идейки - има и пипирудско потвърждение
                Успех

http://forexmasters.hit.bg/51.png

9078 - местя стопа на дългата от 9053 на 0

Коментар

• http://forexmasters.hit.bg/1ew.gif

Коментар

• Така при еврото няма какво да актуализирам , вижте малко по-надолу старата графика- стил съм дълъг и плана е същият
                    Малко над 42 затварме и започваме да се чешем по тъпите картуни за къса
                    Късата според мен трябва да е някъде в зоната 4216-4260 - сега да уточня колегата Ичи днес допусна че може тази зона да е до 4282 - но той горкият въпреки мойте съвети да бяга от късата си от 44 ниво - която отвори след мен, още си я стиска хехе http://www.ichi360.com/wp-content/up...USD_250110.png

Така нещо много важно - спомнете си над 4294 ще се задейства 2В модел с цел 44 ниво

Така че идеята е да пробваме - както казва един приятел - тук вече става с пари -
                    Къса в зоната 4216-4262 със стоп над 4294 - може и ревърс да е но по-добре да се търси лонг при спад - въпреки че за мен графиките са много умечени и е по-правилно при ръст да се търси сел

Така за целите на села

За мен целта за тоя месец е зоната 3950-3977 - това е и бай зона, очаквам пак покачване и чак другият месец ми излизат цели 1,3772 и дори за другият месец излиза и цел 1,3530, която още не е сигурна

Коментар

• Да колега - точно така -Виждам го или като 2 или като В и следва или 3 или С - но целите там после

Успех

Коментар

Сега - нека да направим едно Елиотистко отклонение

Аудито в момента 9064 - дълга от 9053 цел 1 9116 - драскам графика и я пускам след малко
                        това като корекция преди нов спад предполагам го виждаш ?
                        мерси

Коментар

• Сега - нека да направим едно Елиотистко отклонение

Аудито в момента 9064 - дълга от 9053 цел 1 9116 - драскам графика и я пускам след малко

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                            Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                            Първоначално изпратено от koko
                            Добре бе петър - от какво да са доволни - за такъв анализ ли си плащат - на ниво 4190 си им казал че тест на 4080 е неизбежен - ще ти кажа - не е неизбежен - нивата са тотално грешни - подминахме и вторатае подкрепа на 4158 и има трета на 4055 а първата бе на 4224 - как ги смяташ тия нива - незная

Неизбежният тест,неизбежно беше тестнат ;-)
                            А бе отворко,чакащ злато на 2000-3000,и евро на 1,7 кво си се запенил бре

Айде сус в твоя сайт да ти .....
                            евалата коко., хаха тоя чук КаръкИванов чакал златото на 3000, егаси анализатора... ))

Коментар

• Хайде приятен уйкенд - ще пиша другата седмица - внимавайте с дългата над 4295 - за да не стане 2В ако стане лонг за 44 ниво и от там къса за 37 иначе малко над 42 може да пробвате къса с ревърс над това 4295
                              Успех

Коментар

• Коментар

Working...
                                X