IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами при теб А-то е импулс започващ някъде под 1,43. Друго: началото на А-то трябва да си е в триъгълника. Т.е. над продължението на В и Д. И той Возний го е направил А-то си е А от корекцията, а триъгълникът (дали хоризонтален или сходящ) е В-то. Де да знам буквички! Все пак и той очаква преди покачването да слезем към 1,55 до началото на април.

Коментар

• Годимски кво не отговаря на условията
      В сходящия триъгълник:
      - вълна А може да бъде зиг-заг, двоен или троен зиг-заг или плоска корекция.
      - вълна В е ограничена в зиг-заг, двоен или троен зиг-заг.
      - вълна С може да бъде всеки корекционен модел, освен триъгълник.
      - вълна С никога не излиза от ценовите предели на вълна В.
      - вълна D може да бъде всеки корекционен модел освен триъгълник.
      - вълна D никога не излиза зад ценовите предели на вълна С.
      - вълна Е е ограничена в сходящ триъгълник, зиг-заг, двоен или троен зиг-заг.
      - вълна Е никога не излиза от ценовите граници на вълна D.
      3. Пресичането на образуващите става извън пределите на сходящия триъгълник.
      4. Само една образуваща в сходящия триъгълник може да бъде хоризонтална.
      5. Нито една от образуващите на разходящия триъгълник не може да бъде хоризонтална.
      6. Вълна Е трябва да завърши на ценовата територия на вълна А.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
        Го -на мен не ми допада това броене -по-точно не съм виждал да се брои по този начин...но може и да е прав .
        Много не са съгласни с него. За мен е по-важно да се видят вариантите за възможните движения. Защото основния му вариант е

http://www.procapital.ru/showpost.ph...7&postcount=26

Коментар

• Го -на мен не ми допада това броене -по-точно не съм виждал да се брои по този начин...но може и да е прав .

Коментар

• Ето Возний

http://www.procapital.ru/showpost.ph...9&postcount=27

Коментар

• Това 4300-4330 за днеска ли го виждате или другата седмица.

Коментар

• Аз мисля ,че е вярна защото импулса е нагоре .Допускам също така ,че ако еврото се засили към 4300-30 то кабела директно ще отиде до към 6750.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                  Импулса при кабела е нагоре преди да влезе в точка А .Какво ви кара да мислите ,че непременно ще падне когато стигне горната съпротива?
                  А и по-скоро триъгълникът е В. Т.е. номерацията с едно ниво по-ниско и започва отново от А (там където е В)

Коментар

• Импулса при кабела е нагоре преди да влезе в точка А .Какво ви кара да мислите ,че непременно ще падне когато стигне горната съпротива?

Коментар

• Коко, двама сме за сега, виждащи тоя сценарий
                      http://iblis.hit.bg/gbpusd%2020.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                        Атила -вярно е че европаунд е хубаво нещо - едно ловиш две пишеш - но към момента е прекалено тежка на фундамент - Играчите отиграват последният месец дори и малки новини а и по-големи и особено Гръцки се в тая двойка -
                        Не ми се иска да правя коментар, защото шанса да е верен е нищожен, заради тая любов на спекулантите да работят еврото не през долара а тук
                        Благодаря още веднъж!

Успешна търговия и усмихнат ден!

Коментар

• Калигула - нещо такова

Коментар

• Атила -вярно е че европаунд е хубаво нещо - едно ловиш две пишеш - но към момента е прекалено тежка на фундамент - Играчите отиграват последният месец дори и малки новини а и по-големи и особено Гръцки се в тая двойка -
                            Не ми се иска да правя коментар, защото шанса да е верен е нищожен, заради тая любов на спекулантите да работят еврото не през долара а тук

Коментар

• Коко, здравей!

Може ли и аз да помоля за кратък коментар за евро/паунд!

Често пишеш за тази двойка... каква ти е нагласата тук?

Благодаря ти предварително!

Коментар

• Re: GBP/USD

Първоначално изпратено от kaligula
                                Здравей Коко,
                                Еврото е ясно ,мисля ,че си прав!
                                За кабела какво ще кажеш?
                                На мен нещо времево не ми харесва!!!
                                Виждаше някакъв ход до 1.66 и после под 1.57.
                                Мисля ,че или ход до 1.57 отпада или ходене до 1.66 и после 1.57.
                                И аз чакам едно ц от б на 4-та и да тръгваме към опит за пробив на 1.7050
                                в ц от 4-та

Много успехи!!!
                                За кабела мнението ми е непроменено - ход до 66 и ход под 1,57

Малко по-краткосрочно

От някъде 6380 виждам ход към 5880 - от там ход към 6680 и от там потапяне

СДлед малко ще ти го пусна на картинка

Коментар

Working...
                                X