IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
    Коко,

Аз искам да ти помогна, защото виждам много хляб в теб, ама трябва да победиш емоциите си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Краткосрочната търговия води до хазартна зависимост и нетрезво мислене и не е препоръчителна за емоционални хора като теб.

Аз преди е/д 1,55 нямам намерение да гледам тази двойка, камо ли па да селвам.
    Изглежда абсурдно на пръв поглед, но вярвай ми към момента на там отиват нещата, ако няма разбира се промени в фискалната и паричната политика на ЕС до 2,3месеца!

Поздрави!
    Speco аз съм сел със цел много надоле вече - принципно без стоп, но и без марджин, за сега - демек - айде няма да обяснявам демека - ще ти пусна някой от графиките си за да ти стане ясно

Коментар

• Коко,

Аз искам да ти помогна, защото виждам много хляб в теб, ама трябва да победиш емоциите си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Краткосрочната търговия води до хазартна зависимост и нетрезво мислене и не е препоръчителна за емоционални хора като теб.

Аз преди е/д 1,55 нямам намерение да гледам тази двойка, камо ли па да селвам.
      Изглежда абсурдно на пръв поглед, но вярвай ми към момента на там отиват нещата, ако няма разбира се промени в фискалната и паричната политика на ЕС до 2,3месеца!

Поздрави!

Коментар

• Между другото Спеко специално за теб една идейка
        Сел около 1,4600 стоп около 1,5000 цел 1,1500
        Успех
        http://forexmasters.hit.bg/2.png

Коментар

• Оооооо Спеко, алелуя - хванима за форекса

Между другото ето ти още един повод за заяждане
          Продажба текущо 1,4480 цел 1,4285 стоп 1,4520

ПП

Спеко от около година и нещо играта ми е изцяло дългосрочнакато средно за този период имам около 11 трейда - към момента не разполагам с отворена позиция - обмислям дългосрочен сел с добавки към него някъде в интервала 1,4720-1,4860 ако го видим - разбира се това е на идейна фаза и зависи от развитието

Ако оставим това настрана - не съм съгласен с теб - всеки има свой стил и метод на игра, статистически примерно скалпирането може да донесе повече доходност от дългосрочната игра, и то не само малки рибки го практикуват - познавам хора, вкарващи милиони в битка за 10 на пипа няколко пъти на ден - разбира се със специфичен ММ но това е дълга тема, исках да кажа че стилът на игра на трейдъра не е ръководещ - независимо дали играеш дейли,тикли или лонгтърм - важното е да си систематичен, каквото и да значи това, разбира се ММ - това според мен, или по-скоро липсата на това животно е бедата на трейдъра и разбира се най-важното е да има файда както казват хората - от цялата тая работа - под файда разбирай не само финансова, а и психологическа - да запазиш равновесието и духовният си мир, защо не и чисто човешка - не бива да се жертват много по-важни неща като любов, ценности като семейство и тнт

ППП
          По принцип лично аз не съм много фен на лонгтърм играта но други ангажименти не ми дават време да следя изкъсо пазара и съм принуден да играя както теб - което обаче не ми пречи да си чеша от време на време крастата с глупости като последният сел който е тъп в предвид факта че очаквам 1,46 и дори 1,48 ниво хехе

Успех Спеко и извинявай ако нещо съм те обидил
          Last edited by koko; 15.04.2011, 11:31.

Коментар

• Коко,

Вземи и зарежи форекса. Това не е за теб.
            Един трейдър, които се издържа от форекс въобще не се интересува от такива краткосрочни сделки.

На форекс се печели от 6,7 сделки в годината, а не от такива глупави краткосрочни отигравания!

Писна ми да ти пиша лични съобщения относно глупостите ти в тая тема!

С тази своя търговия съсипваш не само твоя живот, а и животът на много начинаещи трейдъри

Коментар

• Първоначално изпратено от koko Разгледай мнение
              Ами по глобално другата седмица че сега излитам след малко

Успех

ПП

Задействан сел 3803 - рисково е но да видим
              Благодаря ,
              за селла , ти си знаеш
              ще ревърснеш ли на 3860 с таргет малко под 1.40
              успех

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                Коко пусни графика , как ги виждаш нещата .
                п.с . когато имаш време
                Ами по глобално другата седмица че сега излитам след малко

Успех

ПП

Задействан сел 3803 - рисково е но да видим

Коментар

• Коко пусни графика , как ги виждаш нещата .
                  п.с . когато имаш време

Коментар

• Продажба текущо 1,3803 и после по схемата

Коментар

• Ако качим над 1,3860 - където е логично да има бай трбе да гоним 100п лесни а малко над 1,40 да се готвм за спускане от близо 20 фигури

Коментар

• Ще опитам да дам отговор на този въпрос зададен във другата тема валутна търговия

Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                        Гледам още се мъчите с късите евраци....аз се питам що не си накупихте при 1.3490,ама вие си знаете. Успех на всички.

П.С. Бях решил да не пиша повече тука,щото общо взето е безсмислено и нищо общо няма с темата "Валутна търговия",ама кво да правиш,викам да драсна и аз 1 ред

Ако се върнем малко назад и погледнем спада от 3860 ще видим че отмалко над 35 ниво започна корективна структура - доказателство че това е корективна структура е задействан 2В обръщащ модел при пробив под 3676 след покачването над 1,37 - и изкарване в последствие на ясна цел 1,3185 като единствено ход над 1,3676 ще промени картинката и ще докара на масата сценарий с ход към и малко над 1,3900

Така че тук е правелно да се търси къса именно защото можем да си позволим малък стоп

http://golohoro.hit.bg/gann09.png

Успех

Коментар

• Ситуацията е доста интересна - принципно съм за търсене на къса около 1,3620 със стоп над 1,3676 и първа цел 3 фигури - а почивка и разтоварване 1,3185

Успех

Last edited by koko; 17.02.2011, 14:09.

Коментар

• Около 3780 е за къси като при пробив над това ниво излизат цели около и над 1,40-1,41
                            Ако търсим дълга требе да се озъртаме около 1,3500 принципно

Няма все още индикаций за завършеност на този напън и е рисковано да се отварят дългосрочни къси с цели нови дъна - засега
                            Успех

Коментар

• Така слагам 0 стоп на половината позиция в къси - ето и идеята която обещах да пусна - некаква картуна с рамене

Успехи

Коментар

• Така малко пояснение - тук малко по-с големо стопче и съответно с по-малко обем - освен това искам да видя 1,3328 ниво да падне и тогава ще пусна графика за да мислите по идейката - принципно си мисл за цел 2 фигуринадоле и после нагоре за 1,37 но сега излизам за среща - казал съм на колегите да направят снимка като видят 1,3328 и ще пусна идейката тогава щот засега е ялова малко
                                Успех

Коментар

Working...
                                X