Първоначално изпратено от SPEKO
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фрий седмичен анализ на коко
Collapse
X
-
Коко,
Аз искам да ти помогна, защото виждам много хляб в теб, ама трябва да победиш емоциите си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Краткосрочната търговия води до хазартна зависимост и нетрезво мислене и не е препоръчителна за емоционални хора като теб.
Аз преди е/д 1,55 нямам намерение да гледам тази двойка, камо ли па да селвам.
Изглежда абсурдно на пръв поглед, но вярвай ми към момента на там отиват нещата, ако няма разбира се промени в фискалната и паричната политика на ЕС до 2,3месеца!
Поздрави!
Коментар
-
Между другото Спеко специално за теб една идейка
Сел около 1,4600 стоп около 1,5000 цел 1,1500
Успех
http://forexmasters.hit.bg/2.png
Коментар
-
Оооооо Спеко, алелуя - хванима за форекса
Между другото ето ти още един повод за заяждане
Продажба текущо 1,4480 цел 1,4285 стоп 1,4520
ПП
Спеко от около година и нещо играта ми е изцяло дългосрочнакато средно за този период имам около 11 трейда - към момента не разполагам с отворена позиция - обмислям дългосрочен сел с добавки към него някъде в интервала 1,4720-1,4860 ако го видим - разбира се това е на идейна фаза и зависи от развитието
Ако оставим това настрана - не съм съгласен с теб - всеки има свой стил и метод на игра, статистически примерно скалпирането може да донесе повече доходност от дългосрочната игра, и то не само малки рибки го практикуват - познавам хора, вкарващи милиони в битка за 10 на пипа няколко пъти на ден - разбира се със специфичен ММ но това е дълга тема, исках да кажа че стилът на игра на трейдъра не е ръководещ - независимо дали играеш дейли,тикли или лонгтърм - важното е да си систематичен, каквото и да значи това, разбира се ММ - това според мен, или по-скоро липсата на това животно е бедата на трейдъра и разбира се най-важното е да има файда както казват хората - от цялата тая работа - под файда разбирай не само финансова, а и психологическа - да запазиш равновесието и духовният си мир, защо не и чисто човешка - не бива да се жертват много по-важни неща като любов, ценности като семейство и тнт
ППП
По принцип лично аз не съм много фен на лонгтърм играта но други ангажименти не ми дават време да следя изкъсо пазара и съм принуден да играя както теб - което обаче не ми пречи да си чеша от време на време крастата с глупости като последният сел който е тъп в предвид факта че очаквам 1,46 и дори 1,48 ниво хехе
Успех Спеко и извинявай ако нещо съм те обидилLast edited by koko; 15.04.2011, 11:31.
Коментар
-
Коко,
Вземи и зарежи форекса. Това не е за теб.
Един трейдър, които се издържа от форекс въобще не се интересува от такива краткосрочни сделки.
На форекс се печели от 6,7 сделки в годината, а не от такива глупави краткосрочни отигравания!
Писна ми да ти пиша лични съобщения относно глупостите ти в тая тема!
С тази своя търговия съсипваш не само твоя живот, а и животът на много начинаещи трейдъри
Коментар
-
Първоначално изпратено от koko Разгледай мнениеАми по глобално другата седмица че сега излитам след малко
Успех
ПП
Задействан сел 3803 - рисково е но да видим
за селла , ти си знаеш
ще ревърснеш ли на 3860 с таргет малко под 1.40
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеКоко пусни графика , как ги виждаш нещата .
п.с . когато имаш време
Успех
ПП
Задействан сел 3803 - рисково е но да видим
Коментар
-
Ще опитам да дам отговор на този въпрос зададен във другата тема валутна търговия
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеГледам още се мъчите с късите евраци....аз се питам що не си накупихте при 1.3490,ама вие си знаете. Успех на всички.
П.С. Бях решил да не пиша повече тука,щото общо взето е безсмислено и нищо общо няма с темата "Валутна търговия",ама кво да правиш,викам да драсна и аз 1 ред
Ако се върнем малко назад и погледнем спада от 3860 ще видим че отмалко над 35 ниво започна корективна структура - доказателство че това е корективна структура е задействан 2В обръщащ модел при пробив под 3676 след покачването над 1,37 - и изкарване в последствие на ясна цел 1,3185 като единствено ход над 1,3676 ще промени картинката и ще докара на масата сценарий с ход към и малко над 1,3900
Така че тук е правелно да се търси къса именно защото можем да си позволим малък стоп
http://golohoro.hit.bg/gann09.png
Успех
Коментар
-
Така малко пояснение - тук малко по-с големо стопче и съответно с по-малко обем - освен това искам да видя 1,3328 ниво да падне и тогава ще пусна графика за да мислите по идейката - принципно си мисл за цел 2 фигуринадоле и после нагоре за 1,37 но сега излизам за среща - казал съм на колегите да направят снимка като видят 1,3328 и ще пусна идейката тогава щот засега е ялова малко
Успех
Коментар
Коментар