IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С(амо още една добавка - като се освободя ще променя малко нещата в тая тема и ще пускам тематични анализи на база различни системи като ще се опитам и накратко да обясня теоретично как стоят нещата - ще е интересно защото ще могат да се сравнят зоните и сигналите по различни методи - да речем Ган и Мърей и някой вълновик и центровете на гравитация и тнт - едновременно пуснати анализите ще покажат кое е по-практично
    Това е за по-младите ксолеги разбира се и за което е хубаво за да могат да ме критикуват също да са прочели системите - така че ще има и домашно

Първо домашно щот вчера сел зоната 4670 беше по него е Murrey Math
    Препоръчвам да се прочете теорията - примерно в тоя форум има пуснати много неща
    http://www.forex-tsd.com/indicators-...ystem-140.html

Освен това аз съм си изтеглил индикаторите постнати от xard777 там

Ако имате време запознайте се и после ще се изпитвмаме хехе
    Успешни трейдове

Коментар

• Здравейте - поради ангажираност незная дали ще успея тия дни да актуализирам анализите си поради което ще се опитам да обобщя

Ще направя едно уточнение за днес - много ключов е съпорта 1,4560 който ако стиска може да ни качи над 1,47, аз се извинявам че днес ще ви представя двувариянтен сценарий - но нямам доказателства засега за предпочитане на нито един от тях - така че препоръчвам днес много внимателно да се откриват позиций

Успех и още веднъж се извинявам за дуализма

Коментар

• ллстигнахме сел зона 4670

Коментар

• Момчета, какви 800 пиксела? Работният плот на Коко е нещо такова... ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
            Първоначално изпратено от koko
            За днес имаме сел зона 1,4670
            Много ми допада днешния ти анализ, малко е беден откъм суингове, прилепи и
            пипируди, но за сметка на това е абсолютно верен и прецизен
            Ааааа ке видим пипирудите - но този анализ е на базата на нещо не по-малко екзотично - Murrey Math

Коментар

Първоначално изпратено от bokogega
              ...Ако можеш да смалиш и на Коко графиката,че не мога да
              гледам банерчето ще черпим по една домашарка
              Ю'ър уелкъм.
              Коко го чакам сам да осъзнае непоклатимата истина, че тиквестора предлага 800 пиксела ширина
              на платното за изобразително изкуство, а за съжаление технологиите по нашите земи
              не са все още толкова напреднали, че да те отменят от скучните рисайзвания.
              На Коко,май и не му дреми за непоклатимата истина,той е захапал здраво късите евра и само за тях мисли
              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                За днес имаме сел зона 1,4670
                Много ми допада днешния ти анализ, малко е беден откъм суингове, прилепи и
                пипируди, но за сметка на това е абсолютно верен и прецизен

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega
                  ...Ако можеш да смалиш и на Коко графиката,че не мога да
                  гледам банерчето ще черпим по една домашарка
                  Ю'ър уелкъм.
                  Коко го чакам сам да осъзнае непоклатимата истина, че тиквестора предлага 800 пиксела ширина
                  на платното за изобразително изкуство, а за съжаление технологиите по нашите земи
                  не са все още толкова напреднали, че да те отменят от скучните рисайзвания.

Коментар

• За днес имаме сел зона 1,4670

http://golohoro.hit.bg/30m.png

Коментар

• За тази седмица нямам какво ново да добавя

http://golohoro.hit.bg/monthly2.GIF

Коментар

Хайде пак да помогна, че нали съм услужлив и добродушен по характер,
                        пък и 2B ревърсалите са едни от най-вредните фигури наред с хармоничните
                        пипируди на оня идиот.
                        Тенкю,Ман-е,само това знам на енглиша,едно време ни учеха на руский язьiком.
                        Ако можеш да смалиш и на Коко графиката,че не мога да гледам банерчето ще черпим по една домашарка

Коментар

• Хайде пак да помогна, че нали съм услужлив и добродушен по характер,
                          пък и 2B ревърсалите са едни от най-вредните фигури наред с хармоничните
                          пипируди на оня идиот.

Коментар

• http://prikachi.com/images.php?files/1079711F.jpg
                            Това е което можах да направя,успешна търговия

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess
                              записваш го с разширение jpg и го качаваш на хостинг сървър за снимки, както е направил бат Седефчо в психично и лично с неговите файлове

Поздрави !
                              Благодаря,ще пробвам ако не стане пак ще ви пиша,ние от по старата генерация малко сме навъпреки с тези неща

Коментар

• записваш го с разширение jpg и го качаваш на хостинг сървър за снимки, както е направил бат Седефчо в психично и лично с неговите файлове

Поздрави !
                                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Working...
                                X