IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво знаете за NO DEALING DESK-а ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master
    Първоначално изпратено от Tex
    Така си е приятелю, но хайде обясни на хората че на фючърсите спреда е 1 пипс и има комисиона от 10 долара на контракт
    Нещо си се объркаал... На фючърсите няма никакви спредове. Там има само комисионни при сделка. Ако брокерът през който търгуваш валутни фючърси ти котира бид и аск то значи здраво те клатиииии...
    Доста е объркано момчето, съмнява ме дали знае какво е фючърс
    Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
      Така си е приятелю, но хайде обясни на хората че на фючърсите спреда е 1 пипс и има комисиона от 10 долара на контракт
      Нещо си се объркаал... На фючърсите няма никакви спредове. Там има само комисионни при сделка. Ако брокерът през който търгуваш валутни фючърси ти котира бид и аск то значи здраво те клатиииии...
      Тук се изложи много;-)
      Може и да си форекс майстор, ма фючърсите хич не ги вдяваш ;-)
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• това което е много по-важно е качеството на изпълнение на поръчките...
        да направим и един преглед - фиксиран срещу нефиксиран спред... защото както знаете, когато имаме NDD, ECN и всичко от този род, включително exchange traded, няма понятия като, гарантиран стоп и ликвидност, фиксиран спред и изпълнение на цената..

Просто тема за размисъл!

Коментар

• смятам темата за приключена до момента в който твърдящите, че търгуват на междубанковия пазар многооооо дребни спекуланти не представят СМИСЛЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО (без картинки за оцветяване и бъртвежи) че поръчките им наистина са излязли от брокера им.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tex
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai
              Гледам и не вярвам на ушите си ... нямало значение откъде минавали котировките, чакаме брокери на Луната да отварят, спреда бил основното ...

Котировки може и Гацо Бацов да ви даде - един договор с Net Dania или Tenfore и имаш междубанковите котировки. Може г-н Бацов и 0 пипса да оферира, дреме му на каскета, нали не изнася сделките. Въпроса е какво ще правим после като почнем да търгуваме? Ще се почне с едно рекотиране, един слипидж, едни спайкове ... абе чудо.
              Не знам де го видя това чудо за което говориш, аз от 3 години съм на обикновен БГ брокер /Делтасток/ и съм доволен, никакво чудо не съм видял.....ти май си от онези лаладжии дето не са търгували никъде, обаче са много запознати с всичко
              Брат4ед, търгувал съм реално в повече брокери отколкото такива, в които ти си отварял демо сметки, така че нека не си говорим глупости - не си смуча от пръстите нещата които говоря и нека спрем дотук с квалификациите.

Коментар

Гледам и не вярвам на ушите си ... нямало значение откъде минавали котировките, чакаме брокери на Луната да отварят, спреда бил основното ...

Котировки може и Гацо Бацов да ви даде - един договор с Net Dania или Tenfore и имаш междубанковите котировки. Може г-н Бацов и 0 пипса да оферира, дреме му на каскета, нали не изнася сделките. Въпроса е какво ще правим после като почнем да търгуваме? Ще се почне с едно рекотиране, един слипидж, едни спайкове ... абе чудо.
                Не знам де го видя това чудо за което говориш, аз от 3 години съм на обикновен БГ брокер /Делтасток/ и съм доволен, никакво чудо не съм видял.....ти май си от онези лаладжии дето не са търгували никъде, обаче са много запознати с всичко

Коментар

Така си е приятелю, но хайде обясни на хората че на фючърсите спреда е 1 пипс и има комисиона от 10 долара на контракт - нали веднага ще изреват че има комисиона и как така ще плащат те комисиона, нали има бъкет шопове със същия спред и без комисиона )))))))))
                  истината е , че комисиона е 2.4$ на посока /4.8 roundturn / ,по-малко от 1/2 пип :-)
                  и пада надолу след първите 300 контракта:-)
                  над 1000 контракта е 2.8$ / roundturn.
                  за мое най-голямо съжаление , още не мога да ги докарам до над 1000 на месец:-(
                  btw, за найсти път споменавам:-)
                  от 22.03 на GLOBEX се търгуват вече и микро фючърси на мейджърите
                  1тик= 1.25$ , маржин 50-250 $ и комисион нещо около 0.5$/roundturn
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Така си е приятелю, но хайде обясни на хората че на фючърсите спреда е 1 пипс и има комисиона от 10 долара на контракт - нали веднага ще изреват че има комисиона и как така ще плащат те комисиона, нали има бъкет шопове със същия спред и без комисиона )))))))))

Коментар

То доколкото знам цялото наименование е No dealing desk execution - демек търгува ли се на тази цена можеш и ти. Големите трейдъри и майстори въобще не се занимават с т.нар. бъкет шопове (и аз се извинявам на шопите за съвпадението), а търгуват директно с фючърси на валути .... защото там няма шикалкавене - има ли цена има ли сделка всичко се регистрира на борсата - и това кой брокер е търгувал на тази цена и това колко е изтъргувано.

Та да се върна на NDD - това братя е и причината поради която пътя по който вървят всички брокери, които искат да останат дълго на пазара и да увеличават пазарния си дял. За тези дето гледат да смъкнат кожите на клиентите си - маркет мейкъра г-н Бацов е пример.
                      във фючърсите е истината :-)

Коментар

• Гледам и не вярвам на ушите си ... нямало значение откъде минавали котировките, чакаме брокери на Луната да отварят, спреда бил основното ...

То доколкото знам цялото наименование е No dealing desk execution - демек търгува ли се на тази цена можеш и ти. Големите трейдъри и майстори въобще не се занимават с т.нар. бъкет шопове (и аз се извинявам на шопите за съвпадението), а търгуват директно с фючърси на валути .... защото там няма шикалкавене - има ли цена има ли сделка всичко се регистрира на борсата - и това кой брокер е търгувал на тази цена и това колко е изтъргувано. NDD е образно казано прехода от борсовата търговия към ритейл-а така наречен.

Та да се върна на NDD - това братя е и пътя по който вървят всички брокери, които искат да останат дълго на пазара и да увеличават пазарния си дял. За тези дето гледат да смъкнат кожите на клиентите си - маркет мейкъра г-н Бацов е пример.

Коментар

Първоначално изпратено от phillips
                          Първоначално изпратено от FisX
                          ВЪЗПРИЕТИ НЕДОСТАТЪЦИ НА NON-DEALING DESK

1. Цената за търговията Cost of Trading: Голям брой трейдъри все още смятат, че съществува подобно нещо като трейдинг без комисионни, мит който е поддържан от редица дилингови посредници. В повечето случаи просто тези комисионни се удържат, но остават скрити от клиентите на съответната компания. Разликата е в това, че при non-dealing desk таксата е изцяло прозрачна и е изцяло включена в спреда на търгуване...
                          приятелю, аз търгувам при "обикновен" брокер и плащам 2 пипса спред такси... което в пари означава, че плащам на брокера си 15 евро на лот (100 000) за всяка сделка

би ли ни осветлил, колко плащаш ти при твоя NDD брокер, за да сравним в реални суми кое е по-изгодно, благодаря ти
                          Ето това е разумен въпрос, ако NDD брокера ми предложи по-малък спред от 2 пипа с удоволствие бих се преместил при него
                          Другите обяснения, откъде минавали котировките са ала бала ако ще през луната да минават все ми е тая
                          FisX, ти някъв рекламен агент ли се явяваш, че толкова усърдно агитираш за NDD.
                          Понеже спреда е променлив, и зависи от моментното състояние на пазара има случаи в които той става близък до 0 (когато има най висока ликвидност), в останалото време е около 2 (еur/usd).
                          Няма да ви агитирам за конкретен брокер, реклама не им правя щото не ми плащат. Всеки сам си преценява кое колко струва и колко е качествено.

Коментар

ако NDD брокера ми предложи по-малък спред от 2 пипа с удоволствие бих се преместил при него
                            Аз бих се преместил независимо от спреда. Достатъчно е да включи в договора това което го има на картинката... През него да минават само winning trades и никакви losing trades!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от phillips
                              ВЪЗПРИЕТИ НЕДОСТАТЪЦИ НА NON-DEALING DESK

1. Цената за търговията Cost of Trading: Голям брой трейдъри все още смятат, че съществува подобно нещо като трейдинг без комисионни, мит който е поддържан от редица дилингови посредници. В повечето случаи просто тези комисионни се удържат, но остават скрити от клиентите на съответната компания. Разликата е в това, че при non-dealing desk таксата е изцяло прозрачна и е изцяло включена в спреда на търгуване...
                              приятелю, аз търгувам при "обикновен" брокер и плащам 2 пипса спред такси... което в пари означава, че плащам на брокера си 15 евро на лот (100 000) за всяка сделка

би ли ни осветлил, колко плащаш ти при твоя NDD брокер, за да сравним в реални суми кое е по-изгодно, благодаря ти
                              Ето това е разумен въпрос, ако NDD брокера ми предложи по-малък спред от 2 пипа с удоволствие бих се преместил при него
                              Другите обяснения, откъде минавали котировките са ала бала ако ще през луната да минават все ми е тая
                              FisX, ти някъв рекламен агент ли се явяваш, че толкова усърдно агитираш за NDD.

Коментар

• Първоначално изпратено от FisX
                                Първоначално изпратено от Forex Master
                                Първоначално изпратено от Forex Master

Проста и видна разлика. Познайте от коя страна са БГ брокерите?
                                А къде е този убав НДД брокер на тази схема?!...
                                Electronic Trading Platform ( Делта, Варчев, Oanda, FXCM, Saxo и т.н)
                                Казваш че е проста и видна разликата, а не си отбелязал къде е НДД брокера на тази картинка!
                                За да разбереш картинката се иска да имаш поне завършен 8 клас!
                                Предполагам че точно на това е разчитал авторът и... съзерцаващите я да имат завършен 8 клас и незавършен 11-ти!

Коментар

Working...
                                X