Добре бе хора, какво толкова я дъвчете тая тема. Всичко това са само празни наименования. Защо всички искат да с в ECN или NDD със STP? Тук има единици, които капитала и печелившия им трейдинг налага търсене на non-conflict маркет плейс. Нали виждате, че като е модно бъкетите веднага го дават като опция. Даже и в Бг има от доста време NDD. Три брокера знам, който го предлагат. И какво, пак са същите еманации на маркет мейкърските им игри.
PTJ, кой е тоя брокер дето е рекотирал с по 20-30 пипа? Трябва или да си му прибрал набързо 100-200 К и да гледа как да те изгони или ти нещо не си в час.
И в крайна сметка, два регулирани пода пуснаха вече мини и микро контракти на валутни фючърси. Ето го регулирания пазар и за ритейлите. Какво се ровите из кухите понятия?
IB и MBtrading ECN ли са? FXCM, Делтите и Варчев NDD-та ли са???
Защото ако важно е названието, те са точно това.
Хайде който има акаунт над 50К, трейдва печелившо и брокера му го цака, да ми пише на лични да му дам съвет.
----------------------------
Berbo count: 13
We'll Keep the Red Flags Flying High
PTJ, кой е тоя брокер дето е рекотирал с по 20-30 пипа? Трябва или да си му прибрал набързо 100-200 К и да гледа как да те изгони или ти нещо не си в час.
И в крайна сметка, два регулирани пода пуснаха вече мини и микро контракти на валутни фючърси. Ето го регулирания пазар и за ритейлите. Какво се ровите из кухите понятия?
IB и MBtrading ECN ли са? FXCM, Делтите и Варчев NDD-та ли са???
Защото ако важно е названието, те са точно това.
Хайде който има акаунт над 50К, трейдва печелившо и брокера му го цака, да ми пише на лични да му дам съвет.
----------------------------
Berbo count: 13
We'll Keep the Red Flags Flying High
Коментар