IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо смяташ да се махаш от FOREX-а? В какво ще инвестираш после?

Първоначално изпратено от
    Между другото,сега много разчитам на австралиецо,за да си постигна целта(удвояване на аканунта) в близките 1-2 месеца и да се махам завинаги от форексо!
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Видяли сега защо го скъсявам

Първоначално изпратено от Shemata
      Аз понеже понапълних каруцата с къси, но да видим. Лек сигнал, че в САЩ ще почнат да вдигат лихвите и тук ще има пързалка, но може на срещата след 2-е седмици на FOMC нищо да не кажат и тогава ще стане интересно.

Влезна ли вече в късо?

Стоилов,сложих лимит на 0.9350 за дългата ми позиция в австралиецо,а в зоната 0.9350-80 ше вляза късо,как ти се струва една такава тактика?
      Още не,около 0.9360 се появи някакъв резистънс,но ще изчакам още,може да го пробие и да му скоча късо от по-високо ниво
      Ами аз ти се чуда защо си го скъсил толкова рано,при положение,че и Стоилов не смее да скъсява...

Коментар

• Аз понеже понапълних каруцата с къси, но да видим. Лек сигнал, че в САЩ ще почнат да вдигат лихвите и тук ще има пързалка, но може на срещата след 2-е седмици на FOMC нищо да не кажат и тогава ще стане интересно.

Влезна ли вече в късо?

Стоилов,сложих лимит на 0.9350 за дългата ми позиция в австралиецо,а в зоната 0.9350-80 ше вляза късо,как ти се струва една такава тактика?
        Още не,около 0.9360 се появи някакъв резистънс,но ще изчакам още,може да го пробие и да му скоча късо от по-високо ниво

Коментар

• Влезна ли вече в късо?

Коментар

• Прибирай половината поне , щото вероятноста да мине 0.94 е минимална според мен.

Има куп признаци за обръщане. От дъното на 0.86 до сега има точно 5 вълни , стохастика е горе на макс и се пресичат , съпротива на 0.94 , горен 50 ББ и т.н. Ако не ме беше толова страх щях да селна на тия нива.

Стоилов,да фиксирам ли вече дългите кенгура или ще ходи още нагоре?

Коментар

• SС,

шапка ти свалям!

аз съм с къси AUD/USD, т.ч. за мен ръст над 92,00 хич не ме устройва.
              Но за сега ти си печаливш по тази позиция с твоите дълги, затова ти свалям шапка!

Пичове,австралиецо тръгна към паритет,трябва да купуваме смело

Коментар

• Надай се , за паритет де.

Казах ти че, aud/jpy БЕШЕ по-удачния избор за дълги

Коментар

• да ти се чуди човек що играеш дълги в момента.

то и аз съм голям фен , ама сега просто гледам отстрани.

п.с

по добрия вариант за дълги е aud/jpy

Колега просто питам защото аз съм в къси AUD/USD, и по този начин сме в коренно различни позиции. Затова питам. Искам да видя на каква логика е базирана противоположната позиция.

Мерси много.
                  Ами колега чисто технически веднага се набива на очи една конструкция,която е нещо средно между флаг и разширяващ се триъгълник и по принцип това предвещава продължаване на тренда нагоре:
                  http://prikachi.com/files/1473998W.gif

Но е възможнен още един спад надолу в рамките на такава конструкция,след което отново нагоре,тоест нещо такова:
                  http://prikachi.com/files/1474002c.gif

За за преценя кой от тях в момента е по-вероятен,трябва да разгледам и други технически фактори,което ще направя по-късно

Коментар

• Колега просто питам защото аз съм в къси AUD/USD, и по този начин сме в коренно различни позиции. Затова питам. Искам да видя на каква логика е базирана противоположната позиция.

Мерси много.

Колега SC,

техническият анализ ръст ли показва при AUD/USD?

п.с. аз понеже въобще не съм наясно с техническия затова питам
                    Тая нощ ще направя по-подробен анализ и ще постна тук няколко варианта,но вчерашният ми вход беше чисто комарджйски

Коментар

• Колега SC,

техническият анализ ръст ли показва при AUD/USD?

п.с. аз понеже въобще не съм наясно с техническия затова питам

Първоначално изпратено от SStoilov
                      ти си луд

и 10% да направят лихвата на австралиецо, едва ли ще мине 0.94

много опасно да влизаш дълги от такива високи нива.

SC,

на каквко основание влизаш в дълги AUD/USD?
                      Имаш ли някви фундаментални причина? Ако "ДА" моля те сподели...
                      Значи едни пичове ми дадоха инфо,че при австралиецо ше има повишение на лихвата,затова се надявам да не пада още много,че направо загивам,в момента нямам свободен марджин,щото купих на макс от ниво 0.9200
                      Ти па,аз наисина очаквам паритет в тая двойка,сега сме само на около 8 фигури от паритета,просто е нужно помалко да се подклаждат слуховете за предстоящи повишавания на лихвата и за нула време ще ударим 1.0000
                      А от старите модели за як спад,които ми се виждаха по-рано,сега и помен няма,ситуацията ми изглежда много бича ,въпреки фалът от нощеска

Коментар

• ти си луд

и 10% да направят лихвата на австралиецо, едва ли ще мине 0.94

много опасно да влизаш дълги от такива високи нива.

SC,

Значи едни пичове ми дадоха инфо,че при австралиецо ше има повишение на лихвата,затова се надявам да не пада още много,че направо загивам,в момента нямам свободен марджин,щото купих на макс от ниво 0.9200

Коментар

• SC,

Коментар

• Ей за това ми беше думата. Разочароващи данни в AU. Нулев стоп на long EURAUD. Отивам да спя сегя.
                            Първоначално изпратено от az_ivan
                            Дано, дано, че вече съм натоварил голямата каруца с лонг EURAUD за поне 100 пипа.
                            Първоначално изпратено от SStoilov
                            Между другото в момента е на долен 200 ББ на месечна . И това ако не го спре (и обърне поне за малко) незнам докъде ще копае.

Пущината вече трети месец само я гледам, а изключение на няколко малки aud/jpy

Първоначално изпратено от bgg_red
                            АВСТРАЛИЕЦО още колко ще мачка ,
                            че взе да ми става неконфортно.................
                            Пари при пари отиват

Коментар

• Борсовия им индекс следиш ли докато се заиграваш с австралийски долари?
                              да,като че ли верно се усети,мръднах пазара с 2-3 пипса нагоре
                              Пари при пари отиват

Коментар

• Голям ордер си отворил! Пазара веднага реагира!
                                Готово ,аз съм в играта с огъня,имам дълъг австралиец от 0.9200
                                Не се лъжете да купуване евроауд,ще пада там яко още,заебете го тоя ББ,падането тук ще дойде от покачване в aud/usd
                                Пари при пари отиват

Коментар

Working...
                                X