If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо смяташ да се махаш от FOREX-а? В какво ще инвестираш после?
Първоначално изпратено от SС
Между другото,сега много разчитам на австралиецо,за да си постигна целта(удвояване на аканунта) в близките 1-2 месеца и да се махам завинаги от форексо!
Аз понеже понапълних каруцата с къси, но да видим. Лек сигнал, че в САЩ ще почнат да вдигат лихвите и тук ще има пързалка, но може на срещата след 2-е седмици на FOMC нищо да не кажат и тогава ще стане интересно.
Първоначално изпратено от Shemata
Влезна ли вече в късо?
Стоилов,сложих лимит на 0.9350 за дългата ми позиция в австралиецо,а в зоната 0.9350-80 ше вляза късо,как ти се струва една такава тактика?
Още не,около 0.9360 се появи някакъв резистънс,но ще изчакам още,може да го пробие и да му скоча късо от по-високо ниво
Ами аз ти се чуда защо си го скъсил толкова рано,при положение,че и Стоилов не смее да скъсява...
Аз понеже понапълних каруцата с къси, но да видим. Лек сигнал, че в САЩ ще почнат да вдигат лихвите и тук ще има пързалка, но може на срещата след 2-е седмици на FOMC нищо да не кажат и тогава ще стане интересно.
Влезна ли вече в късо?
Стоилов,сложих лимит на 0.9350 за дългата ми позиция в австралиецо,а в зоната 0.9350-80 ше вляза късо,как ти се струва една такава тактика?
Още не,около 0.9360 се появи някакъв резистънс,но ще изчакам още,може да го пробие и да му скоча късо от по-високо ниво
Прибирай половината поне , щото вероятноста да мине 0.94 е минимална според мен.
Има куп признаци за обръщане. От дъното на 0.86 до сега има точно 5 вълни , стохастика е горе на макс и се пресичат , съпротива на 0.94 , горен 50 ББ и т.н. Ако не ме беше толова страх щях да селна на тия нива.
Стоилов,да фиксирам ли вече дългите кенгура или ще ходи още нагоре?
аз съм с къси AUD/USD, т.ч. за мен ръст над 92,00 хич не ме устройва.
Но за сега ти си печаливш по тази позиция с твоите дълги, затова ти свалям шапка!
Пичове,австралиецо тръгна към паритет,трябва да купуваме смело
то и аз съм голям фен , ама сега просто гледам отстрани.
п.с
по добрия вариант за дълги е aud/jpy
Колега просто питам защото аз съм в къси AUD/USD, и по този начин сме в коренно различни позиции. Затова питам. Искам да видя на каква логика е базирана противоположната позиция.
Мерси много.
Ами колега чисто технически веднага се набива на очи една конструкция,която е нещо средно между флаг и разширяващ се триъгълник и по принцип това предвещава продължаване на тренда нагоре: http://prikachi.com/files/1473998W.gif
Колега просто питам защото аз съм в къси AUD/USD, и по този начин сме в коренно различни позиции. Затова питам. Искам да видя на каква логика е базирана противоположната позиция.
Мерси много.
Колега SC,
техническият анализ ръст ли показва при AUD/USD?
п.с. аз понеже въобще не съм наясно с техническия затова питам
Тая нощ ще направя по-подробен анализ и ще постна тук няколко варианта,но вчерашният ми вход беше чисто комарджйски
п.с. аз понеже въобще не съм наясно с техническия затова питам
Първоначално изпратено от SStoilov
ти си луд
и 10% да направят лихвата на австралиецо, едва ли ще мине 0.94
много опасно да влизаш дълги от такива високи нива.
SC,
на каквко основание влизаш в дълги AUD/USD?
Имаш ли някви фундаментални причина? Ако "ДА" моля те сподели...
Значи едни пичове ми дадоха инфо,че при австралиецо ше има повишение на лихвата,затова се надявам да не пада още много,че направо загивам,в момента нямам свободен марджин,щото купих на макс от ниво 0.9200
Ти па,аз наисина очаквам паритет в тая двойка,сега сме само на около 8 фигури от паритета,просто е нужно помалко да се подклаждат слуховете за предстоящи повишавания на лихвата и за нула време ще ударим 1.0000
А от старите модели за як спад,които ми се виждаха по-рано,сега и помен няма,ситуацията ми изглежда много бича ,въпреки фалът от нощеска
и 10% да направят лихвата на австралиецо, едва ли ще мине 0.94
много опасно да влизаш дълги от такива високи нива.
SC,
на каквко основание влизаш в дълги AUD/USD?
Имаш ли някви фундаментални причина? Ако "ДА" моля те сподели...
Значи едни пичове ми дадоха инфо,че при австралиецо ше има повишение на лихвата,затова се надявам да не пада още много,че направо загивам,в момента нямам свободен марджин,щото купих на макс от ниво 0.9200
Готово ,аз съм в играта с огъня,имам дълъг австралиец от 0.9200
Не се лъжете да купуване евроауд,ще пада там яко още,заебете го тоя ББ,падането тук ще дойде от покачване в aud/usd
Коментар