If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пичове,мисля да рискувам яко с австралиецо,за да си покрия текущите загуби в еврото,значи сега е около 0.9190 мисля,че има ход поне до 0.9300,така че поставям ордер buystop на 0.9200 с лимит 0.9300,влизам с целия наличен марджин,пък да видим какво ще стане
стига са бъзика че има и по нови играчи които може и да ти се вържат
Добри ден
Затворих преди около половин час
четирите къси на около 280 пипа
сумарен профит. Уплаших се
Тез бомби в Русия............
Лошоооооооооо....!!!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Мерси,
значи тук имам дълги от 92,20 от които излезнах на към 91,70. После влезнах пак на 91,90 и държа фронта с няколко бързи влизания и излизания, но по приницп аз не ги умея много тия отигравания на вълните и предимно ги избягвам. За това купувам и държа.
По принцип тук смятам да държа доста, т.к. в Австралия лихвите са си вече почти на предкризисните нива, а в САЩ тепърва предстои да почнат да ги вдигат=> AUD/USD е много добра позиция (е все пак трябва да сме нащрек, щото всичко е възможно). По речите на Бернанке, Гайтнер и т.н. все по- често и често се забелязва, че най-вероятно в началото на лятото ще намекнат кога почват да вдигат лихвата твърдо и тогава гледай пързалката. Ако не е и по-скоро де, с тия супер макроданни в САЩ.
Успех!
п.с. и да не забравяме, най-добре си е инвестицията в Акции в момента.
Първоначално изпратено от illusion
Ех, тоя австралиец много арен...трупа ли трупа у акаунто. Shemata добре заварил! :-)
Коментар