If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Реде, значи златен брокер имаш, щом ти дава да купуваш 20 пипса под най ниския курс за тази седмица :-) На мен най ниската точка ми е 1.4364, ама гледам и на yahoo finance също 1.4375...супер вход си направил евала :-) Оф, ама то ордер бе :-D
Не четеш внимателно!!!
Казах ордер съм написал ,
а не съм сделка направил !!!
Чакам !!!
Хе хе хе
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Реде, значи златен брокер имаш, щом ти дава да купуваш 20 пипса под най ниския курс за тази седмица :-) На мен най ниската точка ми е 1.4364, ама гледам и на yahoo finance също 1.4375...супер вход си направил евала :-) Оф, ама то ордер бе :-D
Защо смяташ да се махаш от FOREX-а? В какво ще инвестираш после?
Първоначално изпратено от SС
Между другото,сега много разчитам на австралиецо,за да си постигна целта(удвояване на аканунта) в близките 1-2 месеца и да се махам завинаги от форексо!
Ами аз и по-рано съм писал във форумо,че с форекс е разумно да се занимаваш колкото се може по-кратко време,тоест най-добре е да направиш удар и да бягаш,защото ако решиш да ти се превърне в професия,рано или по-късно неминуемо ще занулиш акаунта си!Аз съм си поставил за цел да удвоя акаунта и да бягам - началното салдо ми е 50 000 евро,ще се опитам най-късно до края на годината да го направя 100 000 и да бегам,решил съм да отварям магазин за дрехи в Стара Загора,смятам,че със 100 000 евро начален капитал ще направя доста як магазин и ще разбия конкуренцията,понеже знам как да привличам клиенти!
Защо смяташ да се махаш от FOREX-а? В какво ще инвестираш после?
Първоначално изпратено от SС
Между другото,сега много разчитам на австралиецо,за да си постигна целта(удвояване на аканунта) в близките 1-2 месеца и да се махам завинаги от форексо!
Е за какво да си губи времето,10 милки х2=20милки,само да тръгне нагоре австралиецо и готово.
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Извините, че Ви питам, ама какво ви е мнението за CAD, питам в тази тема, защото и 2 валути са commodities currency и в този смисъл, малко или много ще се движат заедно?
сеце ... я виж седмичната ...
някъв добел топ сякаш се опитва да се формира ... като добавим и това че китайчетата май ще клекнат .... де да знам ... рисоковано си е според мен да се пънеш за паритет ... ти си знайш
Коментар