IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Aaaa , изчаквам , изчаквам..някъде към 75.60 и надолу ще купувам.

избързах един ден със затварянето (то взе че отиде баш до 80 и кусур) , ама сега викам да не избързвам.

Коментар

• Стоилов, как е, купуваш ли ?
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Ако падне и аз ще вляза с една по сериозна позицийка... ама със стопче Сега имам една малка останала, въобще я забравям. Ако ще и до 50 да падне ...

Коментар

• Затворих всички остатъци от aud/jpy на 79 .

Според мен другата седмица ще падне , ама колко и докъде - не знам.

Печалбата е сосна... започнах да купувам от 76 , та чак до 72...

Коментар

• Първоначално изпратено от
            Да,отказах се,сега вече форекса ми е само хоби,което даже рядко ще практикувам,само като има твърде интересни ситуации- просто ще си захранвам акаунта онлайн чрез карта Visa - това в Делтасток става за секунди и мога да влизам в играта на момента,когато си поискам
            Закривай картата, да не профукаш и нея...

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
              Абе ти нали се беше отказал?И той затова само Стоилов беше останал със солиден акаунт.
              ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
              ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

• Първоначално изпратено от
                Не само това,Стоилов е и един от малкото реални трейдъри в Бг със солиден акаунт-от пишещите тук във форума на пръсти се броят трейдърите с реални акаунти над 10к,другите са пишлегари,които разцъкват на демо или безпарковци с мижави акаунтчета от по 100-200 евро,дето мечтаят за големите кинти,хахаха
                Абе ти нали се беше отказал?И той затова само Стоилов беше останал със солиден акаунт.
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• SC , акаунта падна доста - вече е около 5к .

теглих мангиз за парцел , па сега размислих.... абе и аз не знам какво искам.... ще го уголемявам пак...

Първоначално изпратено от
                  Не само това,Стоилов е и един от малкото реални трейдъри в Бг със солиден акаунт-от пишещите тук във форума на пръсти се броят трейдърите с реални акаунти над 10к,другите са пишлегари,които разцъкват на демо или безпарковци с мижави акаунтчета от по 100-200 евро,дето мечтая за големите кинти,хахаха

Коментар

• Що , нещо дразниш ли се ?

Да - акаунта ми е бил на -50% , и то доста сериозен акаунт.

Важното в случая е миналото време ...

Щото съм имал 2-3 грешки и поне 100 и кусур от тогава безгрешни сделки.

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                    уникален си ...

Коментар

• Според моят индикатор би трябвало да видим 75,40 - 76 ниво преди атака на 80+
                      Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                        горе долу там някъде беше -50% (на незатворени позиции)

Жена ми разправяше, че щял съм да получа инфаркт....

Затова и 2008 ма бях със загуба, макар и сравнително малка. Щот се паникьосах, ама при еур/нок , не при австралиецо.

Австралиецо го изиграх доста добре. при него минуса беше само около 16%

еур/нок го изтрих от платформата завинаги а в крайна сметка щах да съм на печалба, ако не се бях поизвърлил с левъриджа и паникьосал и затварял (стоп) на загуба.

А големата ирония е че селнах еур/нок на върха с голям левъридж , ама сложих стоп и не познах с много малко. Стопа изгоря , аз се увътрих и курса оттогава падна с много.
                        уникален си ...

Коментар

• Писах , "ако имам късмет" - т.е. събитие с минимална вероятност ...

Иначе нищо не ме кара да мисля, че ще видим 79 (или даже 80) . Под "нехаресеване как затвори" се разбира точно очакване на спад

Както и да е , позицията вече е доста малка, ако пада , ще пълна пак , ако качва ще затварям. Взех си своето досега

Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                          Кое те кара да мислиш,че утре ще видим 79.80.на мен ми се струва,че ще ходи малко на долу,което не е лошо за допълване.
                          Last edited by SStoilov; 15.06.2010, 16:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                            Не ми хареса как затвори aud/jpy

утре ще затварям почти всичко на79/80 ако имам късмет.
                            Кое те кара да мислиш,че утре ще видим 79.80.на мен ми се струва,че ще ходи малко на долу,което не е лошо за допълване.
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Не ми хареса как затвори aud/jpy

утре ще затварям почти всичко на79/80 ако имам късмет.

Коментар

• Иии , най-после чукна и втория таргет.

Каса на 1/3 на 77.78

последната 1/3 я оставям да пасе лихва до към 81.
                                Last edited by SStoilov; 11.06.2010, 04:22.

Коментар

Working...
                                X