IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Каса на 1/3 на 76.20 - 50 МА , на 3 часова.

следваща каса на 77.80

Коментар

• И мене , ама засега предпочитам eur/gbp за целта.

Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
      Аз имам една дъла в TRY/JPYот средата на Април още ... на 30 пипона минус, но събирам лихвици поне и това ме вкарва in the money

Много ме сърбят ръцете за дълги в GBP/JPY със срочност 1-2 годинки, но ще изчакам още да формираме някакво дъно на месечна...

Коментар

• Аз имам една дъла в TRY/JPYот средата на Април още ... на 30 пипона минус, но събирам лихвици поне и това ме вкарва in the money

Много ме сърбят ръцете за дълги в GBP/JPY със срочност 1-2 годинки, но ще изчакам още да формираме някакво дъно на месечна...
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• За по една фигурка . Още съм над водата за цялата позиция , пък ще видим....

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
            Че падна - падна. Даже и прескочи

купих малко на 76.10 , ще купувам пак малко на 75.10 . Малко , щото ми вдига средната цена на позицията, която беше 74.

Не познахме с един ден и половин - една фигура досега .
            аз се включих на 75,43 като целта ми за момента е 77,20. очаквах малко по рано това движение надоло
            Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Че падна - падна. Даже и прескочи

купих малко на 76.10 , ще купувам пак малко на 75.10 . Малко , щото ми вдига средната цена на позицията, която беше 74.

Не познахме с един ден и половин - една фигура досега .

Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнение
              sstoilov очакваш ли ново слизане до 76 днес? или само на мен ми се привижда едно такова движение

Коментар

• Ще се преориентирам и аз към австралиеца, че много смъкнаха лихвата в Турция и не си заслужава тази волатилност. Чудя се, дали не е време да започна да изграждам дълга позиция при паун йена, че това тръгне ли нагоре потенциалните печалби са хиляди пипове.... а май му е време вече...

Коментар

• TRY е много по-опасно нещо ...

Пробвал съм ... едвам се измъкнах на нула.

Коментар

• Аз ше взема и аз да се преориентирам към австралиеца. Сега съм специализирал с турската лира ама като гледам те суаповете са почти еднакви...

Коментар

• Значи, аз входове виждам около 77.10 , 76.10 , 75.10 , 72.10

в зависимост до къде ще падне , ако падне изобщо

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                        доста е вероятно да падне до 76 - 76.80 .

аз затова и затворих част от позицията.
                        аз мисля да търся дълга около 76 но се колебая за входа и все още

Коментар

• доста е вероятно да падне до 76 - 76.80 .

аз затова и затворих част от позицията.

Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнение
                          sstoilov очакваш ли ново слизане до 76 днес? или само на мен ми се привижда едно такова движение

Коментар

• sstoilov очакваш ли ново слизане до 76 днес? или само на мен ми се привижда едно такова движение

Коментар

• Затворена половината на 78.50

Коментар

• Както бях предсказал , aud/jpy падна до 75.02 , където аз понакупих още малко австралийци.

Затваряне - според развитието на международното положение . да кажем към 77.80 и 78.50

Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                                oanda.com

Между другото очаквам лек спад . Ще пълня на 75 , ако изобщо падне до там. Остава и 1/4 от позицията за по-нагоре.

Тая седмица беше много доволно , щото и днес и вчера хванах и затворих почти точно на върха .
                                Last edited by SStoilov; 01.06.2010, 20:07.

Коментар

Working...
                                X