IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от
    Еми отиграх некакви мижави пипсове,друго щеше да е,ако яко товарех дълги още от 0.9000,когато още заговорих,че ни чакат 10 фигури нагоре до паритето
    а представяш ли си от 0.63 ако беше почнал да товариш яко... сега от къща в бевърли хилс щеше да обесняваш на Схемата как стават нещата, а той да си хапе гъза от яд

Коментар

• Ще затворя или на 1.0000000 или на +20 пипа
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Въпреки, че съм сигурен, че нямаш никва позиция... и гледаш графиката и само си измисляш кога си влезнал ... както и да е... то си е за тебе...

Напиши когато излезнеш от дългата позиция.

Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        Не, вчера като ме посъветва
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          XY,

щом мислиш, че дългите са по-вървежни... спокойно можеш да влезнеш сега на тези нива около 98.90-99.00 ...
          Не, вчера като ме посъветва

Коментар

• Ти имаш ли позиция? Сега ли я отвори?

Скоро + 100 пипа.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
              Благодаря за съвета, вече + 30 пипа

Явно май още не си се научил...
              Скоро + 100 пипа.

Коментар

• AUD/USD почти си догони паритета

Поздрави SC! Дано да си отиграл правилно

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  XY,

щом мислиш, че дългите са по-вървежни... спокойно можеш да влезнеш сега на тези нива около 98.90-99.00 ...
                  Благодаря за съвета, вече + 30 пипа

Явно май още не си се научил...

Коментар

• Хайде още един път късо на 0.9894 и съм със средно 0.9806...

Успех!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    айде късо AUD/USD на 0.9718

Успех!

Коментар

• XY,

Поне усети, че дългите са по вървежни, а не като някои 'фундаменталисти'

Коментар

• Първоначално изпратено от
                        Да,влязох на промоция,но после сложих стоп на +1 пипс и разбира се позицията ми беше затворена,след това сложих отложен ордер на 0.9750,който не беше задействан,така че засега съм само 1 пипс печалба от цялата история
                        Но главите горе,ше чакаме нови промоции

Поне усети, че дългите са по вървежни, а не като някои 'фундаменталисти'

Коментар

• SC,

май успя да хванеш промоцията.
                          На колко смяташ да излизаш от дългите AUD/USD?

Първоначално изпратено от
                          Текущо австралиецо е около 0.9840,а нивото 0.9800 ми се струва промоционално,затова слагам отложен ордер покупка на това ниво,ако не се задейства ще стоя настрана,докато излезе друга промоция

Коментар

• Australian Dollar Gains Pose `Challenges' for Economic Growth, Australian Treasurer Wayne Swan said.

http://www.bloomberg.com/news/2010-1...swan-says.html

Коментар

• Вероятноста да се въртим около връх е много много голям над 70-80% и според мен... има малка вероятност FED да вземе мерки които биха направили AUD/USD над 1.00

п.с. аз също мисля, че тук ще има паритет... даже може и австралиеца да стане по-скъп от $... но това ще стане след няколко години... може 3-4-5 или т.н. ... до тогова има много време

Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                              Ти го мани стоилов.... не е фалирал , просто няма много много свободно време напоследък.

А паритета го забрави.

Да ви подсетя , че РБА интервенира не само при евтин, а и при скъп австралиец.

Абе кат гледам може и да пипне 1.00 ма нема да е за дълго.

Коментар

• Ти го мани стоилов.... не е фалирал , просто няма много много свободно време напоследък.

А паритета го забрави.

Да ви подсетя , че РБА интервенира не само при евтин, а и при скъп австралиец.

Абе кат гледам може и да пипне 1.00 ма нема да е за дълго.

Първоначално изпратено от
                                Схемата явно си има някаква схема,по която търгува,ше видим докъде ще го докара

Но мен ми е интересно къде се покри Стоилов,дето твърдеше да забравя за паритет при австралиецо,надявам се не е фалирал

А паритето може да го видим още днес

Коментар

Working...
                                X