Първоначално изпратено от SС
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud
Collapse
X
-
Въпреки, че съм сигурен, че нямаш никва позиция... и гледаш графиката и само си измисляш кога си влезнал ... както и да е... то си е за тебе...
Напиши когато излезнеш от дългата позиция.
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеНе, вчера като ме посъветваМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеXY,
щом мислиш, че дългите са по-вървежни... спокойно можеш да влезнеш сега на тези нива около 98.90-99.00 ...Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Ти имаш ли позиция? Сега ли я отвори?
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеСкоро + 100 пипа.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеБлагодаря за съвета, вече + 30 пипа
Явно май още не си се научил...Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеXY,
щом мислиш, че дългите са по-вървежни... спокойно можеш да влезнеш сега на тези нива около 98.90-99.00 ...
Явно май още не си се научил...Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Хайде още един път късо на 0.9894 и съм със средно 0.9806...
Успех!
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеайде късо AUD/USD на 0.9718
Успех!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
XY,
щом мислиш, че дългите са по-вървежни... спокойно можеш да влезнеш сега на тези нива около 98.90-99.00 ...
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеПоне усети, че дългите са по вървежни, а не като някои 'фундаменталисти'Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SСДа,влязох на промоция,но после сложих стоп на +1 пипс и разбира се позицията ми беше затворена,след това сложих отложен ордер на 0.9750,който не беше задействан,така че засега съм само 1 пипс печалба от цялата история
Но главите горе,ше чакаме нови промоции
Поне усети, че дългите са по вървежни, а не като някои 'фундаменталисти'Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
SC,
май успя да хванеш промоцията.
На колко смяташ да излизаш от дългите AUD/USD?
Първоначално изпратено от SСТекущо австралиецо е около 0.9840,а нивото 0.9800 ми се струва промоционално,затова слагам отложен ордер покупка на това ниво,ако не се задейства ще стоя настрана,докато излезе друга промоцияМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Australian Dollar Gains Pose `Challenges' for Economic Growth, Australian Treasurer Wayne Swan said.
http://www.bloomberg.com/news/2010-1...swan-says.htmlМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Вероятноста да се въртим около връх е много много голям над 70-80% и според мен... има малка вероятност FED да вземе мерки които биха направили AUD/USD над 1.00
п.с. аз също мисля, че тук ще има паритет... даже може и австралиеца да стане по-скъп от $... но това ще стане след няколко години... може 3-4-5 или т.н. ... до тогова има много време
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеТи го мани стоилов.... не е фалирал , просто няма много много свободно време напоследък.
А паритета го забрави.
Да ви подсетя , че РБА интервенира не само при евтин, а и при скъп австралиец.
Абе кат гледам може и да пипне 1.00 ма нема да е за дълго.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Ти го мани стоилов.... не е фалирал , просто няма много много свободно време напоследък.
А паритета го забрави.
Да ви подсетя , че РБА интервенира не само при евтин, а и при скъп австралиец.
Абе кат гледам може и да пипне 1.00 ма нема да е за дълго.
Първоначално изпратено от SССхемата явно си има някаква схема,по която търгува,ше видим докъде ще го докара
Но мен ми е интересно къде се покри Стоилов,дето твърдеше да забравя за паритет при австралиецо,надявам се не е фалирал
А паритето може да го видим още днес
Коментар
Коментар