IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• като се има на впредвид, че и от тук направих на 4000 къси AUD/USD 140 пипса, т.е. 56$ плюс сегашните 182$... значи дотук от началото на месеца 238$ от къси AUD/USD

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

05.10.2010 07:45

Изхода от късо AUD/USD на 95.80....

Айде честито 140 пиписа

01.10.2010 13:43

Късо AUD/USD на 0.9720!

Успех!
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Мисля, че избързваш малко, ама ти си знаеш най добре.

То и аз излязох , ама с по малък процент от късите еур/усд преди малко. към 1.3650 ще излеза повечко.

Коментар

• Излезнах на 0.9720 от 10 000 къси AUD/USD на печалба със 182 пипса или 182$,
        т.е. оставам със 8000 къси AUD/USD от 0.9902

п.с. айде и сега няма да пиша повече... пак да ходя да си гледам късото злато

15.10.2010

значи имам вече къси AUD/USD 18000 на средна цена от 0.9902

скъсени 4000 на 0.9718
        скъсени 4000 на 0.9894
        скъсени 10000 на 0.9978

ще чакам да видим кога да ги продам... май към 0.95 ще почна да разтоварвам...

Успех на всички!

п.с. разгледайте макро индикаторите от последния месец в САЩ, вижте днес какво каза Бернанке и какво говориха вчера от FED в Бостан, лично с един познат от Сан Франциско коментирахме срещата... вчера... даваха я около полунощ вчера вечерта и стана ясно, че FED ще налива пари САМО ПРИ НУЖДА... и то ще следи икономиката и ако види проблем тогава ще налива излишно ... В речта на Бернанке днес се забелязва същото... т.ч. не очаквам отслабване на $ повече српямо JPY и AUD....

ok... повече няма да пиша ... да ходя да си гледам късото Злато

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
          Задействала ми се дълга в AUD/JPY, че вече и на 20 пипса печалба.
          + 56 AUD/JPY
          +100 EUR/USD

За днес добре
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Задействала ми се дълга в AUD/JPY, че вече и на 20 пипса печалба.

Коментар

• хехе , доживехме да видиме паритет тука

точно в същия момент резнах къси еур/усд , че с австралиецо боли повече.

Като го гледам си е за къси от всекъде, ама ще го играя с евро, до 1.44 все ще скъсявам.

Първоначално изпратено от
              Честито,чукнахме паритето,но какво от това,след като не сме товарили дълги от нива 0.90000,че и от по-ниско

Коментар

• Ако не трейдваш на демо кажи ми, че имаш поне 18 000$ в сметката. Щото иначе при тая игра без стопчета ще има болка

Коментар

• значи имам вече къси AUD/USD 18000 на средна цена от 0.9902

скъсени 4000 на 0.9718
                  скъсени 4000 на 0.9894
                  скъсени 10000 на 0.9978

ще чакам да видим кога да ги продам... май към 0.95 ще почна да разтоварвам...

Успех на всички!

п.с. разгледайте макро индикаторите от последния месец в САЩ, вижте днес какво каза Бернанке и какво говориха вчера от FED в Бостан, лично с един познат от Сан Франциско коментирахме срещата... вчера... даваха я около полунощ вчера вечерта и стана ясно, че FED ще налива пари САМО ПРИ НУЖДА... и то ще следи икономиката и ако види проблем тогава ще налива излишно ... В речта на Бернанке днес се забелязва същото... т.ч. не очаквам отслабване на $ повече српямо JPY и AUD....

ok... повече няма да пиша ... да ходя да си гледам късото Злато

Коментар

• Чухнах късо на 0.9978... хехех...

айде това ми стига вече... сега ще си сметна средната и ще чакам пързалката...

Успех на всички!

Коментар

• SC, браво за прогнозата за паритета днеска го ударихме! Дано си успял да оттъргуваш тея няколко фигурки...аз не посмях.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                        Ще затворя или на 1.0000000 или на +20 пипа
                        Е, ми + 20

Коментар

• SC,

удариха ти стопа . Поне 1 пипс изкара.
                          Жив и здрав!

Коментар

• тука сте като две влюбени гълъбчета ... браво , честито ... следва целувам те за лека нощ , обичам те... много мило звучи всичко.

Коментар

• Браво SC!

най-важното е когато сделките ти са като минимум на 0! Т.ч. Успех!

п.с. ще следим в 15:30 наше време новините които ще излезнат в САЩ ... те ще са от около 50% значение за бъдещия тренд

да,имам дълга позиция и вече е със стоп на +1 един пипон,така че за днеска си осигурих поне 1 пипон печалба,за повече не спирам да мечтая

Коментар

• SC,
                                честито! Да видим как ще ги отиграеш...

п.с. преди малко AUD/USD стигна 0.9932-38... значи си купил

Сложих отложен ордер за покупка на 0.9950,целта ше ми е поне 100 пипса

Коментар

Working...
                                X