IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• имаш начислени лихви...от отрицателния суап! ама както и да е!

Коментар

• какви лихви?

Първоначално изпратено от batko Разгледай мнение
      не смяташ лихвите пич! вярно малка е сумата...
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• не смяташ лихвите пич! вярно малка е сумата...

Коментар

• Преди малко излезнах от 4000 къси AUD/USD на 0.9834 или на печалба по 100 пипса => или още 40$ печалба, т.е. вече имам от къси AUD/USD от началото на месеца 332.8$+40$=372.8$ чиста печалба...
          плюс оставам с 4000 къси AUD/USD (8000 имах общо - 4000 от които излезнах сега) скъсени на ниво 0.9934

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          25.10.2010

Току що скъсих 4000 AUD/USD на цена от 0.9966....
          т.к. си бях оставил 4000 AUD/USD от предишните на 0.9902... следователно имам 8000 къси AUD/USD на средна цена от 0.9934 + реализираната печалба от 332.8$

Успех!

Коментар

• Току що скъсих 4000 AUD/USD на цена от 0.9966....
            т.к. си бях оставил 4000 AUD/USD от предишните на 0.9902... следователно имам 8000 къси AUD/USD на средна цена от 0.9934 + реализираната печалба от 332.8$

Успех!

Коментар

• Схема, стига с този детски монопол....само си губиш времето да беше влезъл с 300 000 USD да пишеш по с 14 -18000 е несериозно....то на ден ако търгуваш през 5-10 пипса 200 000 -500 000 ще изкараш повече без да се притесняваш! Вземи си открий една реална сметка с 50 000 евра и си джиткай на воля! Ако се овътриш поне ще кажеш, че съдбата не е била брагосклонна да станеш милионер! Даже и 20 000 евро ще ти стигнат!

Коментар

• Аз не само си говорех, но и го поигравам малко, ама там също боли много.

Лихвата обаче не е чак толкова голяма по незнайни за мен причини. От австралиецо изкарвам повече лихва.

Първоначално изпратено от
                Австралиецо направи чудесна корекцийка,сега вече имаме идея за едно солидно дъно около 0.9650,така че ще чакаме удобни нива за откриване на дълги позиции.
                Междувременно,за да не скучая,позаиграх се с USD/TRY,да ви кажа в тази двойка има страшна далавера,но трябва да се влиза само на къси,суап-числото за къси е над 2 пипса на денонощие,аз само от суапа изкарах към 15 евро за около седмица

Преди време,доколкото помня,Стоилов говореше за анадолецо и му се присмиваха,но определено не са прави-идеята да печелиш на гърба на турчоляците е наистина много яка

Коментар

• Дългите ми GBP/JPY и AUD/JPY са вече на солидна печалбица
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    Не съм сигурен кой е контрирал тренда . Бих искал да добавя... че още в самото начало казах, че ще се старая да хвана върха и да хвана голямата пързалка... Затова към момента излезнах с 14 000 къси AUD/USD oт общо 18 000 къси и оставам само с 4000 къси AUD/USD...От тук нататък има два сценария:
                    1) Пързалката да продължи от тук нататък... тогава живот и здраве... на останалите ми 4000 къси ще направя още печалба....
                    2) AUD/USD да достигне пак към 0.99 +- някой %...т.к. срещата на FED е на 2-3 Ноември и до тогава има около 2 седмици и може всичко да стане... например да излезнат макроиндикатори които биха накарали FED да налее много ликвидност и тогава AUD/USD да скочи пак към паритет... и т.н. затова ще изчакам срещата на FED и ще преценя тогава какво да правя спрямо нивата на AUD/USD към този момент. T.ч. ако се разиграе сценарий 2... може би пак ще влезна в къси AUD/USD ако нивата са по-високи от текущите и макроиндикаторите показват, че трябва да се скъсява
                    Добре, че събра печалбата, поне на по-голямата част

Коментар

• Не съм сигурен кой е контрирал тренда . Бих искал да добавя... че още в самото начало казах, че ще се старая да хвана върха и да хвана голямата пързалка... Затова към момента излезнах с 14 000 къси AUD/USD oт общо 18 000 къси и оставам само с 4000 къси AUD/USD...От тук нататък има два сценария:
                      1) Пързалката да продължи от тук нататък... тогава живот и здраве... на останалите ми 4000 къси ще направя още печалба....
                      2) AUD/USD да достигне пак към 0.99 +- някой %...т.к. срещата на FED е на 2-3 Ноември и до тогава има около 2 седмици и може всичко да стане... например да излезнат макроиндикатори които биха накарали FED да налее много ликвидност и тогава AUD/USD да скочи пак към паритет... и т.н. затова ще изчакам срещата на FED и ще преценя тогава какво да правя спрямо нивата на AUD/USD към този момент. T.ч. ако се разиграе сценарий 2... може би пак ще влезна в къси AUD/USD ако нивата са по-високи от текущите и макроиндикаторите показват, че трябва да се скъсява

Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                      Радвам се на печалбата ти, но контренето на тренда е далеч от най-доброто нещо, което можем да изберем за стратегия...

Коментар

• Радвам се на печалбата ти, но контренето на тренда е далеч от най-доброто нещо, което можем да изберем за стратегия...

Коментар

• Току що на 0.9665 излезнах от още 4000 къси AUD/USD... които бях скъсил на 0.9902... т.е. правя още 237 пипса върху тях или 94.8$...

значи върху позицията ми от къси AUD/USD имам вече 238$+94.8$= или 332.8 $ чиста печалба от началото на месеца... и оставам с още 4000 къси AUD/USD...

ей голям кеф!!!

п.с. Фундамента е велко нещо! на много хора във темата бях отбелязал, че ще пиша как си отигравам позицията и кога излизам

...

...
                          т.ч. за сега съм доволен... все пак оставам с още 8000 къси AUD/USD от 0.9902 и си прибирам печалба от 238$. ..
                          ...
                          .

Коментар

• Дано се открие хубав момент за изграждане на дълга в AUD/JPY. Аз започнах вече с малко, мисля има по голям потенциал от късите...
                            Last edited by XY; 19.10.2010, 20:55.

Коментар

• Е , тоя път ти пръв видя възможността за късо . Аз писах , за къси след теб и не посмях за ауд/усд .

Не пиша често напоследък, щото не виждам удобни входове за игра.

Иначе отгиграването ти е супер , това , че има +/- некой друг долар няма знаение.

По добре реализиране печалба и пропусната полза , отколкото обратното , то затова и аз често избързвам със затварянията.

SStoilov,

може би си прав... не споря, знам, че си човек с много опит. Но аз си имам цели и преди да заема някоя позиция си правя стратегия, колко пари трябва да изкарам и си разигравам различни сценарии кога и как да излизам или влизам спрямо макроданните които излизат и изказвания на водещи личности от целия свят като Бернаке, Гайтнер, и т.н.... т.ч. за сега съм доволен... все пак оставам с още 8000 къси AUD/USD от 0.9902 и си прибирам печалба от 238$. Не казвам, че съм специалист, т.ч. не гоня големи печалби... по-малко по-малко то се трупа .... и играя почти безрисково, ех поне се опитвам... т.ч. малък риск малка печалба

Пожелавам ти Успех и ако обичаш, бъди по-активен във форума/форумите, т.к. много пъти съм те използвал да си "сверя часовника"... като съм решавал да заема някоя позиция, много по-оптимистичен съм бил когато видя, че и ти имаш такава или си с такова виждане за тренд и т.н.

Коментар

• SStoilov,

може би си прав... не споря, знам, че си човек с много опит. Но аз си имам цели и преди да заема някоя позиция си правя стратегия, колко пари трябва да изкарам и си разигравам различни сценарии кога и как да излизам или влизам спрямо макроданните които излизат и изказвания на водещи личности от целия свят като Бернаке, Гайтнер, и т.н.... т.ч. за сега съм доволен... все пак оставам с още 8000 къси AUD/USD от 0.9902 и си прибирам печалба от 238$. Не казвам, че съм специалист, т.ч. не гоня големи печалби... по-малко по-малко то се трупа .... и играя почти безрисково, ех поне се опитвам... т.ч. малък риск малка печалба

Пожелавам ти Успех и ако обичаш, бъди по-активен във форума/форумите, т.к. много пъти съм те използвал да си "сверя часовника"... като съм решавал да заема някоя позиция, много по-оптимистичен съм бил когато видя, че и ти имаш такава или си с такова виждане за тренд и т.н.

Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                                Мисля, че избързваш малко, ама ти си знаеш най добре.

То и аз излязох , ама с по малък процент от късите еур/усд преди малко. към 1.3650 ще излеза повечко.

Коментар

Working...
                                X