Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеБаш навреме, може верно малко да подранихме с излизането , аз излизам от вчера , днес пак , ама оставих още за случай че падне още малко
Ама къде сме тръгнали ние с тия нащи мижави печалби. Са кат ни налази модербов-а ща станеме за смях
Коментар
-
Току що излезнах от последните ми къси 2000 AUD/USD на ниво 0,9620 или през 300 пипса което прави още 60$ чиста печалба или става 172$+60$=232$ чиста печалба от началото на месеца от къси AUD/USD ...
т.е. в момента нямам вече никви позиции при AUD/USD... може и да съм избързал... но ще почакам... ако има възможност пак ще се оглеждам за къси
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение23.11.2010
Токущо излезнах от 2000 къси AUD/USD на ниво 0.9720 или през 200 пипса печалба, което е още 40$ чиста печалба, или 132$+40$=172$ чиста печалба от началото на месеца от къси AUD/USD +
оставам с още 2000 къси AUD/USD(имах 4000-2000 сега= 2000) на средно 0.9920
Успех!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеНовак, освен че си новак си и порта
Споко, аз поне не пиша надъхани мохабети като тебе и търговията ми е смислена - за разлика от "форексар" с 100% "лост" и "само дълги"Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka76 Разгледай мнениеStoilov остави човека , не го дразни с дребни суми и мижава доходност бе той работи на "Босата" с Голямо Б и изкарва над 300 % годишна доходност(чудя се как не са го поканили в UBS или Голдман да ги извади от батака) ето само за миналия месец 30 % . Ти как изобщо си намерил кураж да му пишеш - чудя ти се на акъла
Успех Стоилов!
Споко, аз поне не пиша надъхани мохабети като тебе и търговията ми е смислена - за разлика от "форексар" с 100% "лост" и "само дълги"
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеЗа разлика от теб, аз не съм си сменял ника от 2001/2 година , т.е не съм фалирал. Па сега кой колко разбира е друг въпрос.
Къде виде да твърдя, че разбирам нещо. Единственото дето съм твърдял, е че изкарвам по некой друг леФ , за семки и бонбонки.
Успех Стоилов!ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5
Коментар
-
За разлика от теб, аз не съм си сменял ника от 2001/2 година , т.е не съм фалирал. Па сега кой колко разбира е друг въпрос.
Къде виде да твърдя, че разбирам нещо. Единственото дето съм твърдял, е че изкарвам по некой друг леФ , за семки и бонбонки.
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеЧе то по тая логика нищо не трябва да пипаш - видях те колко разбираш хахахаха
Коментар
-
Добри ден
Мног скъп тоз АВСТРАЛИЕЦО.
Тез смотаните жълтурковци докога
ли ще купуват всичкото дето е изкопано
по австралииско да знаех
=================================
http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеАкции не пипам мой човек. Кое не разбирам - не го барам.
Цъкам си форекс - дори и през банка - на 3 стотинки спред. И пак печеля Скрийн искаш ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеНикога не съм крил, че съм любител (аматьор по твоему) , а не "професионалист"
Нямам илюзии, че ще стана "милионер" (като теб) от форекса. Изкарвам достатъчно пари от други дейности.
И все пак - 20% доходност за 2010 . А ти ? Хехех.
А ти изкарвай - че трябва да има отде да взема после през борсата Тя преразпределя нали знаеш, парите ти през ония месеци там които липсваха в скрийншота ти - все някъде са отишли
Коментар
-
Късата бе XY , от 1.43 го резнах късо с три отделни ордера (осредняване както му викаш).
Сега при затварянето пак осреднявам.
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеИмаш предвид, че си затворил дългата ли?
Коментар
-
Никога не съм крил, че съм любител (аматьор по твоему) , а не "професионалист"
Нямам илюзии, че ще стана "милионер" (като теб) от форекса. Изкарвам достатъчно пари от други дейности.
И все пак - 20% доходност за 2010 . А ти ? Хехех.
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеСтоилов, май не осъзнаваш че позиция при която се оказва че си срещу тренда е грешна. Това че не си я затворил на малък минус а си чакал и си добавял като изоглавен не я прави вярна - само прави загубите по-тежки.
Хеле във Форекс тема да видя препоръка за лост 1:1 или 1:3 - веднага ми става ясно че насреща ми говори АМАТЬОР, който го е страх че е НУЛАК и се "застрахова" само с игра на дълги и лост 1:1
Поне ми се изясни защо печалбите ти са толкова смехотворни - в малкото месеци когато изобщо си ги имал
Коментар
Коментар