IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
    XY , след няколко месеца темата ще направи две години.

Пробвай се да намериш една моя грешна позиция . Скъсявал съм е/АУД от 1.80 и издържах до 1.12 , и можед да държа дори до 2.60.

Няма проблем да се ловят върхове, стига да не се олива човек с левъриджа - 1:1 до макс 1:3 .

Австралиецо е много удобен за дълги (аз го играя само дълго) , щото като пада не е толкова опасен за марджин кол , преизчисленав УСД позицията намалява.
    Стоилов, май не осъзнаваш че позиция при която се оказва че си срещу тренда е грешна. Това че не си я затворил на малък минус а си чакал и си добавял като изоглавен не я прави вярна - само прави загубите по-тежки.
    Хеле във Форекс тема да видя препоръка за лост 1:1 или 1:3 - веднага ми става ясно че насреща ми говори АМАТЬОР, който го е страх че е НУЛАК и се "застрахова" само с игра на дълги и лост 1:1

Поне ми се изясни защо печалбите ти са толкова смехотворни - в малкото месеци когато изобщо си ги имал

Коментар

• Имаш предвид, че си затворил дългата ли?

Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
      XY , ето ти пример за перфектно осредняване

Току що затворих 1/3 от позицията , т.е. пак осреднявам, щото може и да падне още.
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Токущо излезнах от 2000 къси AUD/USD на ниво 0.9720 или през 200 пипса печалба, което е още 40$ чиста печалба, или 132$+40$=172$ чиста печалба от началото на месеца от къси AUD/USD +
        оставам с още 2000 къси AUD/USD(имах 4000-2000 сега= 2000) на средно 0.9920

Успех!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

18.11.2010

Току що добавих 2000 къси AUD/USD на ниво 0.9892... + останалите ми 2000 къси от 0.9948... ставам с 4000 къси AUD/USD на средно ниво 0.9920 + чиста печалба от началото на месеца в размер на 132$

Успех!
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• XY , ето ти пример за перфектно осредняване

Току що затворих 1/3 от позицията , т.е. пак осреднявам, щото може и да падне още.

Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
          E , az не призовавам към ловене на върхове.

Ако човек няма дебел акаунт е безумие , още повече че лихвения диференциал при австралиецо е много голям (никога не е бил толкова голям) .

Но сега не е време за покупки .. Купувай евтино, продавай скъпо

По отновение на въпроса дали сме на връх - не знам и не смея да прогнозирам за австалиецо.

Но в момента се опитвам да изловя връх при еврото : а междувременно имам още дълги ауд/йена

SC , не съм вълновик или чертожник, ама на твоята картинка преброих точно 5 "вълни"

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Здрасти Novaka76,

т.е. очакваш траен скок на 1.0000 и задържане над 1? Защо така мислиш?
            сподели ако не е тайна
            Чак пък мислене просто това виждам като геометрия , съпорт/резистънси и тайминг. Конструкцията в кроса даже допуска и по-дълбоко спускане ценово преди пробива на паритета, което като време обаче е ограничено и затова си мисля , че ще се задоволят с настоящата рисунка , която за масовката си е яко късо и няма скоро дълго, което пък който трябва го устройва . Успех !
            ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
            ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

• Здрасти Novaka76,

т.е. очакваш траен скок на 1.0000 и задържане над 1? Защо така мислиш?
              сподели ако не е тайна

Първоначално изпратено от Novaka76 Разгледай мнение
              Добра Схема Според мен до края на този месец при ози ще видим тест в зоната 9670-9730 след, който ще има опит за траен пробив над паритета. Успех !

Коментар

Току що добавих 2000 къси AUD/USD на ниво 0.9892... + останалите ми 2000 къси от 0.9948... ставам с 4000 къси AUD/USD на средно ниво 0.9920 + чиста печалба от началото на месеца в размер на 132$

Успех!
                Добра Схема Според мен до края на този месец при ози ще видим тест в зоната 9670-9730 след, който ще има опит за траен пробив над паритета. Успех !
                ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
                ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

• Току що добавих 2000 къси AUD/USD на ниво 0.9892... + останалите ми 2000 къси от 0.9948... ставам с 4000 къси AUD/USD на средно ниво 0.9920 + чиста печалба от началото на месеца в размер на 132$

Успех!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  16.11.2010

Излезнах от 2000 къси AUD/USD на ниво 0.9748 или по 200 пипса печалба на 2000, което прави още 40$ чиста печалба или 92$+40$=132$ чиста печалба от началото на месеца от къси AUD/USD +
                  оставам с 2000 къси AUD/USD (т.к иманх 4000 къси - 2000 = 2000) на ниво 0.9948

Коментар

XY,

пращиш от злоба и завист . Казах ти... ясно е, че губиш... По-голямата част от играчите на FOREX губят,т.ч. това е нормално. И ти казах и преди и сега пак ще ти кажа - по-добре си мълчи и копирай сделките ми...прави това каквото правя... та барем изкараш някой лев и си покриеш загубите. Да се надявам, че и за напред ще са ми печаливши сделките. т.ч. копирай и си трай .

+ трябва да си оправиш математиката, без математика във ФОРЕКСа си пълен комарджия...ти даже не можеш да сметнеш печалбата.... (на 4000 къси AUD/USD през 120 пипса... печалбата е точно 48$!)
                    + лихвите на сумите с които играя са незначителни, да не кажа клонящи към 0.

п.с. пращиш от злоба... значи ако печеля казваш, че съм на Демо... ама когато ги скъсих и после още скачаше валутната двойка AUD/USD ... викаше че губя и ти се искаше да загубя... тогава не бях на демо според тебе.. Ама уви!

затова е на такова ниво форума... заради завистливи хора като теб!!!

Няма да споря с теб, явно кипя от злоба и завист Сам видя движението на акаунта ми,..
                    А за лихвите, аз за суапиране ти говорех, ама явно твоят брокер няма такову животну.

Запази сделките за себе си, дано ти донесат успех! Само дето (с риск да кажеш, че пращя от завист) за съжаление това няма да стане в дългосрочен план ! Все пак се надявам да греша!
                    Last edited by XY; 17.11.2010, 21:33.

Коментар

• XY,

пращиш от злоба и завист . Казах ти... ясно е, че губиш... По-голямата част от играчите на FOREX губят,т.ч. това е нормално. И ти казах и преди и сега пак ще ти кажа - по-добре си мълчи и копирай сделките ми...прави това каквото правя... та барем изкараш някой лев и си покриеш загубите. Да се надявам, че и за напред ще са ми печаливши сделките. т.ч. копирай и си трай .

+ трябва да си оправиш математиката, без математика във ФОРЕКСа си пълен комарджия...ти даже не можеш да сметнеш печалбата.... (на 4000 къси AUD/USD през 120 пипса... печалбата е точно 48$!)
                      + лихвите на сумите с които играя са незначителни, да не кажа клонящи към 0.

п.с. пращиш от злоба... значи ако печеля казваш, че съм на Демо... ама когато ги скъсих и после още скачаше валутната двойка AUD/USD ... викаше че губя и ти се искаше да загубя... тогава не бях на демо според тебе.. Ама уви!

затова е на такова ниво форума... заради завистливи хора като теб!!!

Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                      Shema, на това демо лихви не ти ли начисляват бе, пич? 120 пипса къси за няколко дни не са чиста печалба 48$

Иначе поздравления за късмета

Коментар

Изход от 4000 къси AUD/USD на ниво 0.9828 или през 120 пипса... което прави още 48$ чиста печалба + 44$ от преди = 92$ чиста печалба от началото на месеца
                        +
                        оставам с 4000 къси AUD/USD на ниво 0.9948

п.с. кой удължаваше на върха?
                        Shema, на това демо лихви не ти ли начисляват бе, пич? 120 пипса къси за няколко дни не са чиста печалба 48$

Иначе поздравления за късмета

Коментар

• Браво Batko!

супер, че си направил печалба! Това е много добре. Аз за момента останах само с 2000 къси AUD/USD от нивото 0,9948... Просто исках да си пребера малко печалба, и сега да почакам, т.к. не бързам а и ми трябват малко парички.

п.с. ако не това... все и друго какво ще има да се търгува...

Първоначално изпратено от batko Разгледай мнение
                          Схемата си знае най-добре, но можеше да изкара 100-200 щ.д.... Сега да изчака малко или да влезепак с малко и да усреднява....вече ще има и печалба от лихвен суап, но негова си работа! Аз така направих вчера...днес малко ще изчакам...

Коментар

• Схемата си знае най-добре, но можеше да изкара 100-200 щ.д.... Сега да изчака малко или да влезепак с малко и да усреднява....вече ще има и печалба от лихвен суап, но негова си работа! Аз така направих вчера...днес малко ще изчакам...

Коментар

batko,

мерси много за съвета. Но на мен стратегията ми в момента е да играя къси AUD/USD, т.ч. не бих играл дълги... а ако скочи пак, ще скъся отново...
                              като стратегията ти е да играеш къси защо си затваряш позицията ...знам отговора ти - защото ще върне .. ами нали това ти казва батко ..след като ще върне вземи една дълга ..пък там като ти харесва за скасяване я затваряш с печалба и скъсяваш..
                              Твоята работа малко шизофренна изглежда ( не се обиждай ) ,,хем си за къси ,а ги затваряш щото ще поскъпне , но не купуваш което е логично..... за да скъсиш от по добри нива..
                              Най-хубавото на този пазар освен че е свръхликвиден е ,че и двете посоки са отворени за търговия и в дългосрочен план е суингов ... няма друг такъв пазар пич , а ти не се възползваш от това му готино предимство...

Коментар

• batko,

мерси много за съвета. Но на мен стратегията ми в момента е да играя къси AUD/USD, т.ч. не бих играл дълги... а ако скочи пак, ще скъся отново...

Първоначално изпратено от batko Разгледай мнение
                                сега направи обратното...с 20-30 000

Коментар

Working...
                                X