IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Разбира се

имам в момента имам 6000 къси AUD/USD на средно ниво 1,0031

Първоначално изпратено от
    Схема, що става бе брат, държи ли акаунто?

от както почнах да пиша през Септември 2010 в темата (т.е. по-точно да си давам сделките).

Печалба:

1) Септември 2010 - 81,60$
    2) Октомври 2010 - 422,40 $
    3) Ноември 2010 - 232 $
    4) Декември 2010 - 0$
    5) Януари 2011 - 50,20$
    6) Февруари 2011 - 0$
    7) Март 2011 - 97,05$

общо за периода 883,25$ чиста печалба от валутната двойка AUD/USD
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от
      Да,верно забравих,че ти лапаш яко от суапо.Аз обаче все още стискам едни дълги 10к и не мисля да ги затварям,даже ще добавям,австралиецо има още доста път нагоре,така го усещам некак си,само не знам Схемата как ще излезе от късите, а и с тоя солен суап,дето го плаща
      Браво, май започна да припечелваш в последно време
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Стоилов не скъсява кери валути

А дебне да ги купи евтино (ако се удаде случай като преди 10-на дена)

Схема,не смяташ ли да правиш добавки,австралиецо току-що направи нов исторически връх, скоро ще си три фигури под текущата цена

Стоилов,ами ти къде се скри,скъси ли вече?

Коментар

• златото сега е на 1410, а той при 1401 ще влезе в парите и на златото
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• що имам чувството че до някой и друг ден пак ще влезе в парите, пък вие пак ще завиждате
            tnm

Коментар

• В най-лошия случай след години той отново ще зизлезе на печалба, ако не е фалирал от суапа
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Аз по-скоро се ослушвам дали да затварям дългите,които натоварих в петък, но Стоилов нещо се покри и не казва дали вече е скъсил

А и Схемата засега не скъсява, дали няма да ходи още нагоре?
                схемата близките няколко месеца ще е на изкуствено дишане и няма да има сили да пише... сега пак се превърна в "инвеститор" .. той се обажда само когато е спекулант....

Коментар

• как да не влезеш къс......

Коментар

Това е несериозно,разбира се - щом в графата "резултат" ти стои някаква отрицателна стойност,значи си на загуба и точно така го приема твоят брокер - затова сървърът следи автоматично тази отрицателна стойност и ако тя нарастне над определено ниво,следва марджин кол,а след това и автоматично затваряне на позицията, без да се съобразява,че ти не искаш да я затвориш и смяташ,че това не е загуба
                    Аааааааааааа,СеЦка ни си прав,като наближи марджина,кредитната карта у джоба,и в банката,а след това от заплатката възстановяваме
                    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• това ли му беше на aud/$

Коментар

• SC,

не се притеснявай. Аз ще преценя. ако реша да добавя още къси, веднаги ги обявавам .

и както всеки път - Септември 2010, Октомври 2010, Ноември 2010, Януари 2011... този въпрос си ми го задавал И аз всеки път ти казвам... "Мисли! Всеки път ми задаваеш един и същ въпрос и се оказва, че сме близо до връх и удължаваш около върха."... т.ч. пак се замисли..

А относно Йосиф, дето ми казва, че много грешни са ми разсъжденията. Ами Йосиф, виж, грешни не грешни, резултатит показват, кое е било вярно и кое грешно. Фактите никой не може да ги обори. Това са ми резултатите по месеци от както почнах да пиша през Септември 2010 в темата (т.е. по-точно да си давам сделките.

1) Септември 2010 - 81,60$
                        2) Октомври 2010 - 422,40 $
                        3) Ноември 2010 - 232 $
                        4) Декември 2010 - 0$
                        5) Януари 2011 - 50,20$
                        6) Февруари 2011 - 0$
                        7) Март 2011 - 97,05$

общо за периода 883,25$ от валутната двойка AUD/USD

Схема,не смяташ ли да правиш добавки,австралиецо току-що направи нов исторически връх, скоро ще си три фигури под текущата цена

Стоилов,ами ти къде се скри,скъси ли вече?

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                          не си прав пич ...първо схемата сам каза че губещи сделки НЕ затваря.... така че показва само печелившите си и то през няколко месеца...
                          А иначе разсъжденията му са супер грешни....
                          прав съм. ако погледнеш сделките му при металите ще видиш че когато прецени че е опасно затваря и на загуба. има хватка.
                          tnm

Коментар

• Йосиф,

човека е много прав . А и ти сам го знаеш . Аз си обявам сделките в момента.
                            Разбира се, че за момента съм показал сделки, които са само печаливши, т.к. всички сделки които съм направил от Септември месец 2010 год. насам при Австралица са ми печеливши. И вие хората дето следите тази тема много добре го знаете. ...

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                            не си прав пич ...първо схемата сам каза че губещи сделки НЕ затваря.... така че показва само печелившите си и то през няколко месеца...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              цитираш схемата както дявола евангелието. човека си е показал сделките - както печелившите, така и губещите.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                профи та дрънка
                                цитираш схемата както дявола евангелието. човека си е показал сделките - както печелившите, така и губещите.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X