IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Само да вметна, ако беше добавял, сега печалбата щеше да е повече . Мани ги тия дето се подиграват ........ , важното е че си на плюс.

Аз имам къси от 1.50 (е добавял съм и по нагоре де) . Ще ги затварям само, ако се върне обратно над 200 МА

Усещам, че има още път надолу usd/try

Първоначално изпратено от
    Да, още миналата година реших да я пробвам на късо именно заради благия суап, но явно не беше точният момент,понеже отиде още 14 фигури нагоре
    Но аз като опитен спекулант спазих правилото да не добавям към губеща позиция и се заинатих да я държа докато не ми излезе на плюс.И точно днес гледам,че вече съм на плюс,понеже я продадох някъде лятото на миналата миналата година и досега от суапа съм спечелил 14.58 евро, а текуща позиция ми е на загуба около 12 евро, така че за този период съм изкарал около 5 лева пичалба
    Last edited by SStoilov; 08.04.2011, 02:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от
      Няма причини да се извиняваш, все пак едва около 5% са трейдърите, които са на печалба, така че аз съм особено горд с факта, че съм в отбора на печелившите
      Е , не виждаш ли колко усмивки съм нашлякъл ??

Коментар

• Първоначално изпратено от
        Да, още миналата година реших да я пробвам на късо .... отиде още 14 фигури нагоре
        Но аз като опитен спекулант ..., за този период съм изкарал около 5 лева пичалба
        Аферим , ашколсун , машшала.....

Сори , не се сдържах !!

Коментар

• Sell Aud/USD... е много добре ... Ама ФЕД нещо още се правят на ощипани... ама то и тук скоро балона ще се взриви... лихвите по Treasuries растат вече 10 дни ...така като растат... все ще дойде време да спукат балона

Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
          Сел Ауд/$ и от 1,0495/----/0,68 Какво и да скъсявате или удължавате за дълъг период от време изчаквайте четвъртъците ,Аз избързах в понеделник
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Сел Ауд/$ и от 1,0495/----/0,68 Какво и да скъсявате или удължавате за дълъг период от време изчаквайте четвъртъците ,Аз избързах в понеделник

Коментар

• Слагай един ТС на 1.04 и чакай.

Гледам се занасяш по любимата ми двойка usd/try , ама аз там досега не съм успял да изкарам печалба, въпреки лихвите, се съм на около нулата.

Днеска нов връх при австралиецо

Аз имам 11к в момента, като ми стане 100 евро печалбата, ке бегам, нека Схемата след това да продава

Last edited by SStoilov; 07.04.2011, 16:20.

Коментар

• SC,

имаш ЛС.

Схема, държи ли акаунто?
                Аз май пак ше купувам,но чакам австралиецо малко поне да поевтинее, ше се тарикатя като Стоилов вече

Коментар

• Разбира се, че ги държа .

Много добре знаеш, че ако затварям или скъсявам ще напиша в темата .

Схема, държи ли акаунто?
                  Аз май пак ше купувам,но чакам австралиецо малко поне да поевтинее, ше се тарикатя като Стоилов вече

Коментар

• Нека утре да мине срещата на RBA и тогава ще му мислим тук

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    аз му резнах зелката още в петък от 1,0360 без стоп и без лимит

Коментар

• аз му резнах зелката още в петък от 1,0360 без стоп и без лимит
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Сел АУД/$ от 1,0385/-----/0,68

Коментар

• схема, май си в парите на среброто. ще затваряш ли или ще чакаш още. аз като се уплаших само гледам и се ядосвам.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Ще изчакам утре да излезне доклада за нивото на безработица в САЩ и в Понеделник да видим какво ще каже Бен Бернанке.

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Споко , Схемито ше скъси с двоен обем в понеделник за вторник ,като мине вальора и ше качи средната цена с поне 190 пипса

До четвъртък -петък ще е затворил около и под паритета

Коментар

• Споко , Схемито ше скъси с двоен обем в понеделник за вторник ,като мине вальора и ше качи средната цена с поне 190 пипса

До четвъртък -петък ще е затворил около и под паритета
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Разбира се

имам в момента имам 6000 къси AUD/USD на средно ниво 1,0031

казах ти че пазара ти даде шанс за преосмисляне ... но ти не се възползва ... Кофти ли щеше да си 5 фигури напред ...не , но ти си по дългосрочните стратегии ... Проблема е че в момента пътя на горе е открит и никой не знае до къде .... Така че разчети си добре сметката и замахвай на добри нива ....
                                Сега в момента сме в горния край на една така наречена бягаща корекция и няма да е голяма грешка да замахнеш с едни 6000 къси текущо...... с очакван таргет 1, 01 и там бегом от позицията като цяло....

Коментар

Working...
                                X