IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    За сега си държа 6000-те хиляи къси .
    Може би другата седмица ще скъся в Сряда или Четвъртак
    аха..усещам треперлива нотка в гласчето....
    и какво ще има в сряда или четвъртък , че го отбелязваш като ден за скъсяване....
    колко ти е лихвата дневно ,че ми става мъчно като си помисля още колко месеца ще има да плащаш като поп....

Коментар

• Първоначално изпратено от
      Ми ти си вече над фигури на загуба, как ше излезеш не знам, четеш ли Новака какво пише - цели около 1.19, ше ти издържи ли акаунта до там?Ами колко суап имаш да плащаш?
      новака ако печелеше нямаше да изчезва за по няколко месеца докато захрани поредния фалирал акаунт. Конструкцията при аудито е на приключване много вероятно още днес/утре да видим мечо затваряне под 1.0550 от там и седмично под 1.04

Коментар

• За сега си държа 6000-те хиляи къси .
        Може би другата седмица ще скъся в Сряда или Четвъртак

Първоначално изпратено от
        Схема, къде се изгуби, отказа ли се да скъсяваш вече?
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Сел Ауд/$ и от 1,0650 цел 0,68

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka76 Разгледай мнение
            ...... Според мен до края на този месец при ози ще видим тест в зоната 9670-9730 след, който ще има опит за траен пробив над паритета. Успех !
            Казал съм го отдаааавна , отдавна

Успех !
            ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
            ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

• Първоначално изпратено от
              Схема, какво става сега при теб, ше скъсяваш ли?Аз вчера купих 1к на 1.0400, ше градя позиция с цел 1.1000 - много пъти изпусках вълни нагоре от по 5-6 фигури, но тоя път ке чекам до последно
              1.1860 - 1.1900 E TP - 20-28.11.2011

Седнал си си на гъза май
              ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
              ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

• Ако скъся, можеш да бъдеш сигурен, че ще напиша в темата . От Септември месец до сега съм обявил всички сделки при Австралиеца в реално време . Мисля, че много добре знаеш .

Схема, какво става сега при теб, ше скъсяваш ли?Аз вчера купих 1к на 1.0400, ше градя позиция с цел 1.1000 - много пъти изпусках вълни нагоре от по 5-6 фигури, но тоя път ке чекам до последно

Коментар

• Схема, ти както говориш скоро ще вземеш да удължаваш, ха-ха.

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Йосиф,

бих искал да допълня. Без да ме е срам си казвам, че за около 5 години търгувия/или спекула или инвистиране, който както иска да го нарича, през първите 6-8 месеца, още когато бях начинаещ съм занулил 4 или 5 сметки от по 200-300 $, като едната беше с 500$ ... Т.ч. тоя период да натикам всичко с голям риск в една позиция или т.н. съм го минал отдавна ... в момента използвам не повече от 1:3, 1:4... а тия платформа с ливъридж 1:100, 1:200 и даже има и с 1:500 са си чиста касапнца. Човек трябва да е изключително добър за да търгува с такъв ливъридж
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Йосиф,

бих искал да допълня. Без да ме е срам си казвам, че за около 5 години търгувия/или спекула или инвистиране, който както иска да го нарича, през първите 6-8 месеца, още когато бях начинаещ съм занулил 4 или 5 сметки от по 200-300 $, като едната беше с 500$ ... Т.ч. тоя период да натикам всичко с голям риск в една позиция или т.н. съм го минал отдавна ... в момента използвам не повече от 1:3, 1:4... а тия платформа с ливъридж 1:100, 1:200 и даже има и с 1:500 са си чиста касапнца. Човек трябва да е изключително добър за да търгува с такъв ливъридж
                    тука много си прав и напълно споделям това ....

Коментар

• Йосиф,

Коментар

Йосиф,

не знам точно какво имаш врпредвид. Но аз още преди съм казвал, когато ме питахте миналата година, че 400-500 пипса да скочи в противоположната посока мога да държа позиция от 10 000 до 20 000 . В момента съм с 6000 къси, т.ч. нямам никъв проблем. и пак казвам.. аз не търгувам със сметка 200-300 ...500 или 1000 $ . Затова ми е и друга стретегията .
                        Надявам се да съм ти отговорил на въпроса

п.с. разбира се че ако имаш сметка от 300 $ например и удариш 10 000 къси и държиш без стоп е почти пълно безумие... щото ако има промяна с 2-3 цента в противоположната посока и фалираш. А мисля, че един нормален инвеститор може сам да си отговори, че 2-3-4 цента е около 2-3-4% изменение, което на фондовите пазари е незначително и даже попада в стохастичната грешка като се разглежда от анализатори на трендове.
                        с две думи ти търгуваш с обратен левъридж и за това не се притесняваш....
                        Много предпазлива стратегия и определено в дългосрочен план е губеща...какво имам в предвид .. че ако я сравним с банковия депозит се оказва по малко дохододоностна , а да не говорим за нервите които носи ....
                        но това си е твоя начин и естествено си го спазваш.....
                        Но се чудя защо реши да скъсяваш точно австралиеца.... където плащаш доста солени лихви..

Коментар

• Йосиф,

не знам точно какво имаш врпредвид. Но аз още преди съм казвал, когато ме питахте миналата година, че 400-500 пипса да скочи в противоположната посока мога да държа позиция от 10 000 до 20 000 . В момента съм с 6000 къси, т.ч. нямам никъв проблем. и пак казвам.. аз не търгувам със сметка 200-300 ...500 или 1000 $ . Затова ми е и друга стретегията .
                          Надявам се да съм ти отговорил на въпроса

п.с. разбира се че ако имаш сметка от 300 $ например и удариш 10 000 къси и държиш без стоп е почти пълно безумие... щото ако има промяна с 2-3 цента в противоположната посока и фалираш. А мисля, че един нормален инвеститор може сам да си отговори, че 2-3-4 цента е около 2-3-4% изменение, което на фондовите пазари е незначително и даже попада в стохастичната грешка като се разглежда от анализатори на трендове.

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                          схема извинявай за лаишкия въпрос , но кои са нивата които евентуално биха те притеснили

Коментар

SC,

текущите нива не ме притесняват за момента .
                            схема извинявай за лаишкия въпрос , но кои са нивата които евентуално биха те притеснили

Коментар

• SC,

текущите нива не ме притесняват за момента .

за момента не добавям къси... докато не видя ясен сигнал от Бернанке и ФЕД за ограничаване на паричната маса в САЩ. В момента виждам само намеци .
                              Докато в САЩ не видя ясни действия за ограничаване на инфлацията на суровини или поне yields по 2-е годишните ДЦК в САЩ да мината 1.00%.... няма да добавям. Мината ли лихвите по 2-е годишни ДЦК в САЩ трайно над 1%... ще sell-на още 6000 AUD/USD, което ще ми вдигне средната 2-а пъти и като минимум ще имам възможност да излезна на 0.

Схема,

...

Ти имаш ли стратегия как да излезеш от твоята къса, вече си почти 4 фигури отдолу,а на мен ми се привижда дори ето такъв ужасяваш сценарий

...

Коментар

йосиф,

виж ако ти е интересно... следи темата и ще видиш как си отигравам позицията

А относно твоя въпрос:
                                "...какво правим АКО пазара отиде на 1,080 ?"...
                                ти отговарям по следния начина: "какво правим ако пазара отиде на 0,80?"

п.с. ако мислиш, че озито е евтино на текущите нива... 1.0120-1.0150... можеш да си накупиш и да държиш до 1,08... ще спечелиш около 650 пипса... което е доста добре ...
                                напиши една твоя позиция при AUD/USD да видим ти как ги отиграваш... на мен ще ми е доста интересно
                                следя темата с интерес.....

Коментар

Working...
                                X