If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пичове, некакви идеи дали австралиецо че оди над 1.1000?Питам, щото мисля да товаря още при пробив на 1.0800 - сложил съм отложен ордер за покупка на 1.0800 и ке се ослушвам за затваране вече къде 1.1000, че стига съм бил толкова алчен
питай схемата той определено знае най-много за тази валутна двойка
Ако нямаш нищо против ,ще ти отговоря след година -две.Успех
Нямам нищо напротив, да не си речеш, че те пък насилвам да ми отговориш...........
Лошото е, че след година две я камилата , я камиларя, я мене, я тебе, я някоя Фукушима, я Везувий............
Интересно ми е сега, сега съм те набарал да те питам
Отдавна бъбриш в инвестора, не може да не си теглил чертата, едва ли тази single сделка ще ти определи отговора към мен.
Другият момент пък е ,че да креташ толкова дълго време - преживял си някак, освен ако не си бил на дотации, което частично отговаря на втория ми въпрос....................., но условието ми беше - честен отговор.
Успех и на теб !
Привет Тандеме,
ти може би си най-големият екстремист в този форум (и контрела също), просто друг твой аналог не мога да видя RR-а действително си заслужава страшно. От графиката гледам, че имаш открита къса. Не съм следил чак толкова от близо сделките ти, които си поствал и как са се развивали в последствие, но искам да те питам един въпрос:
Готов ли си да държиш за такова огромно разстояние сделка, независимо колко време отнеме да отиде (евентуално) до там?
И вторият ми въпрос към теб, на който ще ми отговориш честно, е:
Очевидно ти залагаш на голямото съотношение печалба/риск.... печеливш трейдър ли си?
Поздрави
Ако нямаш нищо против ,ще ти отговоря след година -две.Успех
Привет Тандеме,
ти може би си най-големият екстремист в този форум (и контрела също), просто друг твой аналог не мога да видя RR-а действително си заслужава страшно. От графиката гледам, че имаш открита къса. Не съм следил чак толкова от близо сделките ти, които си поствал и как са се развивали в последствие, но искам да те питам един въпрос:
Готов ли си да държиш за такова огромно разстояние сделка, независимо колко време отнеме да отиде (евентуално) до там?
И вторият ми въпрос към теб, на който ще ми отговориш честно, е:
Очевидно ти залагаш на голямото съотношение печалба/риск.... печеливш трейдър ли си?
Поздрави
по едно време му се подигравах на шемета, белки се обиди и обмисли добре простотията с добавянето / тва ок.0.98 / . сега вече само му стискам палци да не фалира
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Днеска съм купил още 1к на ниво 1.0760, цел отворена, ше ходим много,много нагоре, струвами се все още не е късно да се товарят каручките тук, ама леко ме е шубе, затова по-кротко го давам с покупките
е карай, всеки бърка понякога да купи на върха тук целите са изпълнени и освен някой шип с 20-30 пипа отгоре първа цел е 1.03
Поздравления за всички коментиращи в тази тема!
Прочетох мненията от последната страница и мога да кажа, че точно така трябва да изглежда тема за валутна търговия - обосновани мнения без заяждания и препирни!
На схемата мога само да му пожелая успех и дано нещата се развият в негова полза. Мислено се поставям на мястото му в стари спомени и хич не е готино чувството - много ме изкефи квалификацията на Желев от другия форум -
не трябва човек да гледа като замръзнал и парализиран заек от страх при вида на идващ питон.
Успех още един път!
Аз на Схемата бих му предложил сега вместо да добавя нови къси, по-добре да отваря по 1к дълги, при всяка корекция на австралиецо, така ще забавя растежа на отрицателния суап, а текущия му баланс ще намалява по-бавно, ако австралиецо продължи към нива 1.1000
хедж на валутни позиции е много тънка и деликатна работа и едва ли схемата е наясно как да я приложи .. така че твоя съвет е безполезен..макар че е много точен и рационален...Освен това се планира като метод за противодействие на негативни събития още в началото на цялата сделка , а не когато каруцата се е обърнала...сега единствената му възможност е да стиска зъби и по често да ходи да пали свещ .... другото вкл. и предния ми пост са празни приказки....за повдигане на духа
Ами в Сряда и Четвъртък другата седмица вече времето ще се позатопли (поне така го дават). Нека малко да се постопли времето и ще е по-добре за скъсяване на Австралиеца .
ех като си помисля
0.98 0 - 1.08 (предстоящо сряда -четвъртък ) цели ДЕСЕТ фигури ...или по сметките на схемата 600 долара ..верно поевтиняващи но в плюс ...и като сложим положителния суап...ех мечти мечти
Схема предлагам ти след този мощен импулс да замахнеш поне с 12 000 единици и за 2-3 фигури задължителна корекция ще си изплувал
Ами в Сряда и Четвъртък другата седмица вече времето ще се позатопли (поне така го дават). Нека малко да се постопли времето и ще е по-добре за скъсяване на Австралиеца .
аха..усещам треперлива нотка в гласчето....
и какво ще има в сряда или четвъртък , че го отбелязваш като ден за скъсяване....
колко ти е лихвата дневно ,че ми става мъчно като си помисля още колко месеца ще има да плащаш като поп....
новака ако печелеше нямаше да изчезва за по няколко месеца докато захрани поредния фалирал акаунт. Конструкцията при аудито е на приключване много вероятно още днес/утре да видим мечо затваряне под 1.0550 от там и седмично под 1.04
а така ...наливайте оптимизъм в изтерзаната душа .....
Коментар