IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Определено чакам да мине тази седмица . За мен тя е изключително важна.

Ти как мислиш ? Какво ще стане?

Първоначално изпратено от
    Схемата си трае, сигурно чака поредния четвъртък
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от
      Пичове, некакви идеи дали австралиецо че оди над 1.1000?Питам, щото мисля да товаря още при пробив на 1.0800 - сложил съм отложен ордер за покупка на 1.0800 и ке се ослушвам за затваране вече къде 1.1000, че стига съм бил толкова алчен
      питай схемата той определено знае най-много за тази валутна двойка

Коментар

• Не ставай алчен, казах ти да сложиш трейлинг стоп и да чакаш В момента требе да е около 1.055
        Last edited by SStoilov; 26.04.2011, 20:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
          Ако нямаш нищо против ,ще ти отговоря след година -две.Успех
          Нямам нищо напротив, да не си речеш, че те пък насилвам да ми отговориш...........
          Лошото е, че след година две я камилата , я камиларя, я мене, я тебе, я някоя Фукушима, я Везувий............
          Интересно ми е сега, сега съм те набарал да те питам
          Отдавна бъбриш в инвестора, не може да не си теглил чертата, едва ли тази single сделка ще ти определи отговора към мен.
          Другият момент пък е ,че да креташ толкова дълго време - преживял си някак, освен ако не си бил на дотации, което частично отговаря на втория ми въпрос....................., но условието ми беше - честен отговор.
          Успех и на теб !
          Last edited by dreamtheater; 22.04.2011, 20:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
            Привет Тандеме,
            ти може би си най-големият екстремист в този форум (и контрела също), просто друг твой аналог не мога да видя RR-а действително си заслужава страшно. От графиката гледам, че имаш открита къса. Не съм следил чак толкова от близо сделките ти, които си поствал и как са се развивали в последствие, но искам да те питам един въпрос:
            Готов ли си да държиш за такова огромно разстояние сделка, независимо колко време отнеме да отиде (евентуално) до там?
            И вторият ми въпрос към теб, на който ще ми отговориш честно, е:
            Очевидно ти залагаш на голямото съотношение печалба/риск.... печеливш трейдър ли си?
            Поздрави
            Ако нямаш нищо против ,ще ти отговоря след година -две.Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
              Ако таз двойка до зимата на 2012,началото на 2013 не е на 0,58 пък на .

http://img860.imageshack.us/f/92410947.gif/
              Привет Тандеме,
              ти може би си най-големият екстремист в този форум (и контрела също), просто друг твой аналог не мога да видя RR-а действително си заслужава страшно. От графиката гледам, че имаш открита къса. Не съм следил чак толкова от близо сделките ти, които си поствал и как са се развивали в последствие, но искам да те питам един въпрос:
              Готов ли си да държиш за такова огромно разстояние сделка, независимо колко време отнеме да отиде (евентуално) до там?
              И вторият ми въпрос към теб, на който ще ми отговориш честно, е:
              Очевидно ти залагаш на голямото съотношение печалба/риск.... печеливш трейдър ли си?
              Поздрави

Коментар

• Ако таз двойка до зимата на 2012,началото на 2013 не е на 0,58 пък на .

http://img860.imageshack.us/f/92410947.gif/

Коментар

• по едно време му се подигравах на шемета, белки се обиди и обмисли добре простотията с добавянето / тва ок.0.98 / . сега вече само му стискам палци да не фалира
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Днеска съм купил още 1к на ниво 1.0760, цел отворена, ше ходим много,много нагоре, струвами се все още не е късно да се товарят каручките тук, ама леко ме е шубе, затова по-кротко го давам с покупките
                    е карай, всеки бърка понякога да купи на върха тук целите са изпълнени и освен някой шип с 20-30 пипа отгоре първа цел е 1.03

Коментар

• Схемата къде е да изплеска една яка къса сега да избие загубите
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Поздравления за всички коментиращи в тази тема!
                        Прочетох мненията от последната страница и мога да кажа, че точно така трябва да изглежда тема за валутна търговия - обосновани мнения без заяждания и препирни!
                        На схемата мога само да му пожелая успех и дано нещата се развият в негова полза. Мислено се поставям на мястото му в стари спомени и хич не е готино чувството - много ме изкефи квалификацията на Желев от другия форум -
                        не трябва човек да гледа като замръзнал и парализиран заек от страх при вида на идващ питон.
                        Успех още един път!

Коментар

Аз на Схемата бих му предложил сега вместо да добавя нови къси, по-добре да отваря по 1к дълги, при всяка корекция на австралиецо, така ще забавя растежа на отрицателния суап, а текущия му баланс ще намалява по-бавно, ако австралиецо продължи към нива 1.1000
                          хедж на валутни позиции е много тънка и деликатна работа и едва ли схемата е наясно как да я приложи .. така че твоя съвет е безполезен..макар че е много точен и рационален...Освен това се планира като метод за противодействие на негативни събития още в началото на цялата сделка , а не когато каруцата се е обърнала...сега единствената му възможност е да стиска зъби и по често да ходи да пали свещ .... другото вкл. и предния ми пост са празни приказки....за повдигане на духа

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Ами в Сряда и Четвъртък другата седмица вече времето ще се позатопли (поне така го дават). Нека малко да се постопли времето и ще е по-добре за скъсяване на Австралиеца .
                            ех като си помисля
                            0.98 0 - 1.08 (предстоящо сряда -четвъртък ) цели ДЕСЕТ фигури ...или по сметките на схемата 600 долара ..верно поевтиняващи но в плюс ...и като сложим положителния суап...ех мечти мечти

Схема предлагам ти след този мощен импулс да замахнеш поне с 12 000 единици и за 2-3 фигури задължителна корекция ще си изплувал

Коментар

• Ами в Сряда и Четвъртък другата седмица вече времето ще се позатопли (поне така го дават). Нека малко да се постопли времето и ще е по-добре за скъсяване на Австралиеца .

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                              аха..усещам треперлива нотка в гласчето....
                              и какво ще има в сряда или четвъртък , че го отбелязваш като ден за скъсяване....
                              колко ти е лихвата дневно ,че ми става мъчно като си помисля още колко месеца ще има да плащаш като поп....
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                                новака ако печелеше нямаше да изчезва за по няколко месеца докато захрани поредния фалирал акаунт. Конструкцията при аудито е на приключване много вероятно още днес/утре да видим мечо затваряне под 1.0550 от там и седмично под 1.04
                                а така ...наливайте оптимизъм в изтерзаната душа .....

Коментар

Working...
                                X