If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи вече имам визия относно целите при австралиецо до края на април и за месец май - на картинката в синьо съм нарисувал какъв месечен бар очаквам за април (проектиран спрямо синия канал) и какъв бар очаквам за месец май (проектиран по червения канал).Разбира се, Low на майския бар е произволен, важен е High, понеже това е целта за нагоре, която ще очаквам :
Каквото и да решат инвеститорите, в близкие 2-3 месеца ще стане това
Вярно е ,че суапа е против теб ,но много важно е да не се проточи дълго във времето връщането
Не знам някой да отрече ,че всяко нещо си има начало ,но си има и край
За сега не смятам да добавям къси, оставам с 6000 къси .
при срещата на ФЕД не вдиях ясна индикация за стабилизиране на $. Смятам да изчакам известно време и да видя как пазара на ДЦК ще възприеме срещата на ФЕД и какво очакват самите инвеститори за $.
Схема,според мен в тази ситуация е по добре да се изчака поне 10 фигури спрямо твоята позиция и чак тогава да се добави
А другия вариант е да си го оставиш без добавки и да изчакаш неговото падане,макар и да не се знае кога ще стане това
Но все пак знаем,че падането е по бързо от вдигането при валутните двойки
Схема, австралиецо направи нов връх, вече си на близо 7 фигури и половина под текущата ценя, няма ли да предприемаш нещо?
Схема,според мен в тази ситуация е по добре да се изчака поне 10 фигури спрямо твоята позиция и чак тогава да се добави
А другия вариант е да си го оставиш без добавки и да изчакаш неговото падане,макар и да не се знае кога ще стане това
Но все пак знаем,че падането е по бързо от вдигането при валутните двойки
Ама то падна СеЦка , ти закога го чакаш че да купуваш ....докрая на седмицата си на 1.1000 ...Другата седмица -- повече ...Тука до 1.1685 няма сериозна съпротива ...И оттатък преди време писах => озито си отива на нивата отпреди пълното освобождаване от валутния коридор в началото на 80-те години на миналия век ...Някъде от 1.2000 - 1.2400 мисля че беше ,но требе пак да погледна
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
и кво викаш... хубаво е човек да зареди яката австралиец, защото щял да скача много и пътя към него към 1,15-1,20 бил отворен
нагоре схема няма ориентири няма и никой не може да каже до къде ще отиде.....естествено е че по пътя ще има и корекции...но вече сме в тера инкогнита и неизвестните са много...
той схемата на паритета извади статия не от кой да е ,а от DB че озито е скъпо ... и аз му казах че това не значи да се скъсява ,а просто да се внимава със заемането на дълги позиции...
Но като се замисли човек защо да е скъпо озито ...даже напротив бих казал че дълги години беше евтино и просто сега икономиките на двете страни са достигнали онзи паритет който позволи на озито да се изравни с долара...и да го задминава...
както казва пешката комодити валутите са в момента купуваната стока и не трябва да си мислим че са станали "скъпи" ,а че ще поскъпват още ....
Напълно съм съгласен с теб,
то че тук не е мястото за откриване на малко по-дългосрочни позиции ни нагоре, ни надолу е ясно. Просто имах в предвид да се помисли за евентуално прибиране на печалба.
Друго, с което съм абсолютно съгласен е, че при валутната търговия понятие скъпо или евтино не (не трябва да) съществува. Ако се измисли локална отправна точка, може да се направи сравнение, но генерално погледнато - не трябва, защото търговии, направени на тази основа често са с фатален край за сметката. То си е казано - трендът може да продължи много по-дълго (и обикновено е така) отколкото си мисли който и да е.
Успех
той схемата на паритета извади статия не от кой да е ,а от DB че озито е скъпо ... и аз му казах че това не значи да се скъсява ,а просто да се внимава със заемането на дълги позиции...
Но като се замисли човек защо да е скъпо озито ...даже напротив бих казал че дълги години беше евтино и просто сега икономиките на двете страни са достигнали онзи паритет който позволи на озито да се изравни с долара...и да го задминава...
както казва пешката комодити валутите са в момента купуваната стока и не трябва да си мислим че са станали "скъпи" ,а че ще поскъпват още ....
Ами аз имам цел 1.1000, в което съм сигурен, но за повече не мога да претендирам,важното е да се възползвам на макс от тези 2 фигури,които предстоят нагоре
Ами аз имам цел 1.1000, в което съм сигурен, но за повече не мога да претендирам,важното е да се възползвам на макс от тези 2 фигури,които предстоят нагоре
Мале, мале SC,
ама и ти с каква убеденост говориш....
Коментар