IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• batko,

мисля, че си много много прав...Нивата около 1,09 вече са изключително добри за късо. За сега не добавям т.к. искам да има пълна сигурност, затова смятам да изчакам срещата на RBA и да видя какво ще кажат и как ще го възприемат пазарите. Т.ч. нека да изчакаме . А и ако трябва да бъда, честен в момента съм се концентрирал на късите Злато и Сребро , т.ч. цялото ми внимание като цяло е там... е разбира се до 13:45 на БФБ. Т.к. БФБ е приоритет .

Първоначално изпратено от batko Разгледай мнение
    Схема, аз бих добавил 3000 на тези нива..ама ти си знаеш!
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• bingo,

какво имаш впредвид "да продавам през 50 пипа"??? Имаш впредвид както съм скъсил 6000 на 1,0031, и на всеки 50 пипа да добавям по 6000 още?

Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
      Схема не се засягай бмисълта ми е,че ако ти беше продавал през 50 пипа ,до сега с колкото и капитал да си щеше да фалираш.
      А сега нищо "страшно" не виждам в ситуацията ти.
      Беше една съпоставка между теб и SC

Коментар

• Схема не се засягай мисълта ми е,че ако ти беше продавал през 50 пипа ,до сега с колкото и капитал да си щеше да фалираш.
        А сега нищо "страшно" не виждам в ситуацията ти.
        Беше една съпоставка между теб и SC

Коментар

• Първоначално изпратено от
          Не е до страх, аз играя без стопове и с усредняване на позицията дългосрочно,така че добавки може да правя много и почвайки с по 1к се презастраховам в случай,че купя върха
          не разбирам от дългосрочна търговия... за съжаление и не знам как се търгува дългосрочно...

Коментар

• Схема, аз бих добавил 3000 на тези нива..ама ти си знаеш!

Коментар

• bingo,

добро утро и на теб!

мерси, че си загрежин за мен.

Но аз имам 6000 къси АUD/USD на средно ниво 1,0031, които държа и мисля, да излезна от тях на печалба. . За сега въобще не се притеснявам. Аз съм казвал много пъти, че аз не съм интра-дей или т.н. трейдър. Ако трябва мога да държа и 1 година.. Плюс добавям, че аз не търгувам със сметка 200-300-500$/Евро. Затова и стратегията ми е друга.. Т.ч. всеки да си прави извод сам за себе си как търгува според средствата с които разполага.

Т.ч. тук съм сигурен, че ще излезна на печалба. . Аз пиша в темата всичките си позиции при Австралиеца от Септември 2010 насам и ако направя сделка/позиция пиша веднага. т.ч. следи темата и ще видиш.

тук можеш да видиш обобщение на всичките ми сделки от Септември 2010 до сега

от както почнах да пиша през Септември 2010 в темата (т.е. по-точно да си давам сделките).

Печалба:

1) Септември 2010 - 81,60$
              2) Октомври 2010 - 422,40 $
              3) Ноември 2010 - 232 $
              4) Декември 2010 - 0$
              5) Януари 2011 - 50,20$
              6) Февруари 2011 - 0$
              7) Март 2011 - 97,05$
              8) Април 2010 - 0$

общо за периода 883,25$ чиста печалба от валутната двойка AUD/USD, всички сделки и от къде идват тези печалби са обявени в темата от Септември месец насам.

п.с. мисля през 2011 Септември, като направя една година обяваване на позициите си... да спра да си обявавам позициите си, т.к една година е достатъчно .

Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
              Добро утро на всички!
              SC ,към теб се обръщам да не правиш това което си го намислил,че ще стане по страшно от колкото при схемата
              ...

Коментар

аз купувам по 1к на ордер, така че съм преценил нещата откъм Монеу Манажемента, тоест мога да издържа доста, ако тръгне да коригира
                с по 1К можеш да купуваш и до 0.20 ....

страх ли те е ,че си толкова скромен

Коментар

Не може да стане страшно,защото аз не играя против тренда и против суапа,както прави Схемата.
                  наистина няма нищо страшно , но запомни от мен че когато тренда върви по суапа обикновенно движенията са по бавни и отчетливи ( т.е. по време на движението са видими нивата на съпротива и подкрепа) докато когато тръгне с/у суапа е бързо и с голяма амплитуда.... така че от тази гледна точка трябва да се има в предвид и да се внимава...

В конкретния случай наистина няма страшно...

Коментар

• Имам предвид стратегията ти да купуваш през 50 пипа

Коментар

Значи купих на ниво 1.0930 и сложих един ордер за покупка на 1.0880, в случай че видим и такава промоционална цена.Тоест засега стратегията ми е да добавям през 50 пипоня надолу,ако изобщо падне де, но да се надяваме
                      Добро утро на всички!
                      SC ,към теб се обръщам да не правиш това което си го намислил,че ще стане по страшно от колкото при схемата
                      До сега постигна добри резултати не ги губи.
                      Ти си знаеш най добре но ми се струва,че искаш да насилиш нещата ,а тогава може да стане страшно

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Не СеЦка , няма завист ...дори напротив ...Хубаво е че доказваш как може да се печели без големи усилия , само като се следва посоката на тренда ...дори и с бегъл поглед върху седмична или месечна графика ! Всъщност точно това е правилното поведение -- следване на посоката ( това което виждаш ) , а не ,че посоката всеки момент ще се обърне ( това което не се знае кога ще стане и ...обикновенно не става )
                        хората обичат да залагат на неизвестното и невидимото за разлика от известното и видимото ... някаква форма на мазохизъм... и въпреки че примерите в тази насока са отдавна на масата пак продължават да го правят - схемата е последния ярък представител на това "течение" във спекулативната търговия....

Коментар

• Не СеЦка , няма завист ...дори напротив ...Хубаво е че доказваш как може да се печели без големи усилия , само като се следва посоката на тренда ...дори и с бегъл поглед върху седмична или месечна графика ! Всъщност точно това е правилното поведение -- следване на посоката ( това което виждаш ) , а не ,че посоката всеки момент ще се обърне ( това което не се знае кога ще стане и ...обикновенно не става )
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Джоузеф ме е изпреварил ...същото щях да напиша ...
                            СеЦка , внимавай да не си хапиш гъза заради 28 пипса ....И без това цялата ти търговийка е рандъм-профитс .
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                              Сел ауд/$ и от 1,0973/---/0,58

Месечен бар без опашка в тая двойка е нямало май от есента на 1996 .Евалла на позналите това .
                              аз бих казал сел за 0,0039...по готино изглежда ...
                              тандем стопа ти предполагам е 20-40 пипа ,,,нали

Коментар

Пичове, аз слагам тейк-профит на 1.1000 и ще чакам със затаен дъх до затварянето на пазара днес, остават още само 28 пипона!!!

За съжаление не успяхме да ударим теоретичната цел от 1.1080 за този месец
                                в такива ситуации се затваря на момента.... това е все едно на интрадневно да чакаш 3 пипона

Коментар

Working...
                                X