If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Последно бяхте активини края на Декември, когато Австралиеца оформи локален връх . Преди това края на Октомври се появихте пак за около седмица до 10 дни, когато австралиеца пак оформи връх, малко преди срещата от ключово значение на ФЕД на 3 Ноември.
абе ако не е на ливъридж АУД си е за яко продаване към $. а и с усилване пак така. този рейндж на седмична няма как да бъде продължаващ модел, най много до 1.04 фалшив пробив да видим
докато не съм затворил позицията не съм в загуба . Този въпрос си ми го задавал много пъти... ... Всеки пъти ти казвам: "следи в темата и гледай как отигравам" ...
Разбирасе и аз мога да сгреша и да релизирам загуба, както и всеки играч, но както всеки играч не ми се иска. . Видя как пред дни затвориха 13 000 къси на печалба след лихви от 97,05$ .... А и ако искаш върни се до Септември месец...когато почнах да си обявам сделките и виж, че досега не съм затворил позиция на загуба и всички тия месеци от тогава съм все на печалба ... Ако искаш върни се и ги сметни и виж колко съм на печалба от Австралиеца ...
За сега това е от мен. Разбира се би ми се искало и тези 6000 да ги отиграя и затворя на печалба.
в момента имам 6000 къси AUD/USD на средно ниво 1,0031.
За сега това е
Първоначално изпратено от SС
Между другото, помниш ли,че преди време бях отворил 1к дълъг австралиец?Преди малко най-после ми излезе на плюс,след като доста пъти съм добавял по още 1к и съм го скалпирал,текущо позицията ми е около 2 евро на плюс,а от суапа имам около 7 евро,така че общо 9 евро от тази позиция,доста по-назад съм от теб,въпреки,че ти плащаш и много солен суап, май ще трябва и аз да преосмисля стратегията си
Плащам не плащам лихви... най-важното е да си на печалба . Тия 97$ ги изкарах за месец и половина по-точно. Но това не е важно. Аз търгувам много неща... основно Злато в момента . От тук 100$, от там 200$, от друго място 50$ и т.н. ... те се събират можеш да бъдеш сигурен. Аз бях споменал, че моята цел не е да стана богат човек от FOREX-a, а да си изкарвам една средна работна заплата .
п.с. аз си имам акции на БФБ, откъдето смятам да стана богат човек, ако имам малко късмет.
Току що ударих 3000 къси AUD/USD на ниво 1,0096, т.е. ставам със 6000 къси на средно ниво 1,0031 (имах 3000 къси останали от ниво 0,9966). + чиста печалба за Март месец в размер на 97,05$.
Успех!
богат човек си ти ...скивай как за 2 месеца натрупа цели 97 долара ... това се казва наистина дъгосрочен Инвеститор....
Честно да си кажа мнението , но според мен пазара ти даде страхотна възможност да закриеш тези къси и да си преосмислиш нещата...
Току що ударих 3000 къси AUD/USD на ниво 1,0096, т.е. ставам със 6000 къси на средно ниво 1,0031 (имах 3000 къси останали от ниво 0,9966). + чиста печалба за Март месец в размер на 97,05$.
Така... да си направя равносметката.... значи имах 14 000 къси AUD/USD на ниво 0,9966, излезнах от 11 000 на ниво 0,9820, т.е. през 146 пипса , което прави печалба от 160,6$, но за този период от почти месец и половина през, който държах късите съм платил лихва по позицията от 11 000 къси AUD/USD от 63,55$, т.е. оставам с чисти 97,05$ (160,6-63,50)
п.с. т.е. оставам с 3000 къси AUD/USD на ниво 0,9966 (т.е. 14 000 - 11 000)
Коментар