IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Схемата ще се измъкне, ама ти не знам дали ще се измъкнеш.

Купил си когато курса беше извън 200д ББ , а сега е вътре в ББ , вероятността да излезе отново извън ББ е доста малка ..

А се е заформила и една хубава глава/рамене.

На първо време го виждам, на 1.04 , а на второ 0.99

Аз за разлика от схемата скъсявах еврото , щото с австралиецо си е по рисково.

Първоначално изпратено от
    Не виждам откъде този песимизъм, имам общо 9 ордера от по 1к през 50 пипса, почнах от 1.0980, най-долната ми е на 1.0580, за съжаление не ми се задейства ордерът на 1.0530, но все пак средната стойност на позицията ми е 1.0780, дори преди малко вече излезе на плюс, но мисля да не затварям засега, ще гоним цели над 1.1000 другата седмица, за тази не се оправдаха очакванията ми.

А между другото, Схемата можеше да излезе от безнадеждната си ситуация, ако беше продал още 6к някъде на 1.1000, но дано това не му е бил последния пропилян шанс да спаси акаунта си...
    Last edited by SStoilov; 07.05.2011, 00:09.

Коментар

• Схема, и ад на 1,0930 беше върнало от 1,10...ама все пак не ти давам пари, така че ти си решаваш....

Коментар

• SC,

нивата и сега са добри за скъсяване. Аз шанса не съм го пропилял. Имаше колеги, които при нива 1,09-1,10 ми подхвърлиха да добавя още къси . Но аз отбелязах, че за момента съм се концентрирал над къси Злато и Сребро. Затворих всички позиции при среброто и имам печалба от около 1335$ за месец и половина . Сега си държа само късото Злато . Т.ч. съм доволен.

...
        А между другото, Схемата можеше да излезе от безнадеждната си ситуация, ако беше продал още 6к някъде на 1.1000, но дано това не му е бил последния пропилян шанс да спаси акаунта си...
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• ...
          Last edited by Eti_; 06.05.2011, 12:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от
            Ти явно не следиш всичко,което съм поствал, аз имах тейк-профит на 1.1000,който се изпълни, после почнах да градя нова дълга за следващата цел нагоре,стратегията ми засега остава непроменена - добавям по 1к през 50 пипса надолу
            a само преди 3 дни написах на колегата bingo, когато говорихме в темата следното

02.05.2011 11:53

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

02.05.2011 11:53
            Мерси за поздравяването!

Благодаря!

Като цяло аз рядко съм писал преди. Просто миналата година през Септември реших да пиша тук в темата, като още от сега казвам, че през този Септември като се изпълни 1-а година ще спра да пиша, т.е. няма да съм толкова активен и няма да си давам сделките и какво правя.

между другото относно добавянето на през 50 пипа... Това никога няма да го направя!!!, т.к и аз съм бил новак на този пазар и както още преди съм казвал... и аз съм занулил 3-4-5 акаунта докато се науча как работи ливъриджа/марджина и т.н. . Единият от тях (занулените акаунти) беше 500 или 550$, другите бяха с по 200-300 $ .(Доколкото се сещам). Т.ч. и аз съм минал през тези и съм си взел поука.
            На теб също ти желая успех!
            А SC, почна да изгражда позиция от около 1,10 на по 1000 дълги през 50 пипса. Като на нива до 1,09 се хвалеше как добавя. Дано да е разбрал, как е започнал да удължава от самия връх и че с това да добавяш по 1000 дълги през 50 пипса е сигурен начин на фалит.

Коментар

• първото (затварянето на 1.10) - добре.

второто обаче не искам да те мисля , приготвил ли си си едни $50к минимум..

Ти явно не следиш всичко,което съм поствал, аз имах тейк-профит на 1.1000,който се изпълни, после почнах да градя нова дълга за следващата цел нагоре,стратегията ми засега остава непроменена - добавям по 1к през 50 пипса надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                пфу п****унгел скъси ли за 0.63
                Да бе тъпанар ,ама вече ти пиша на Брайлово писмо ,щото си абсолютно кьорав за форех пазарите .

Двете точки в превод значат да ти го туря Успех

Коментар

• Ех, как го изшортих ойрото и сложи и стопче на 0 чак
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Ако ме беше послушал сега щеше да си затворил на 1.08 със трейлинг стопа. Щот верно да затвориш на връх си е чист късмет. Ама пуста алчност

И чети какво пише схемата ..........

Разбира се, нали знаеш какви цели чакам за тази седмица?

Коментар

• Доста задълбочен анализ ;

Да,може би си пропуснал ето тази картинка,която постнах вчера:

http://prikachi.com/images/766/3291766k.gif

Коментар

• Колко чакаш тази седмица?

п.с. надявам се си направил поне елементарен анализ

Разбира се, нали знаеш какви цели чакам за тази седмица?

Коментар

• SC,

ти да не добави още дълги на 1,09???

Колеги, в момента австралиецо е около 1.0900, така че купувайте докато е на промоция, стига сте се заяждали

Коментар

• Bloomberg: RBA остави основната лихва непроменена на ниво 4.75%
                            Централната банка на Австралия (RBA) остави основната лихва непроменена днес за пети пореден път, след като националната валута продължава да отчита рекордни нива спрямо американския долар и по този начин пречи на цените да се влияят от най-големия спад в търговията за последните 60 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                              ..
                              пфу п****унгел скъси ли за 0.63
                              Last edited by Eti_; 02.05.2011, 19:28.

Коментар

• ..

Коментар

Working...
                                X