Първоначално изпратено от SС
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud
Collapse
X
-
Мисля и 0,90 да видя и 0,80
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениесхемата докара апокалипсиса......
а аз да ти кажа ,че се моли да видиш 1,02 и ако го видиш бегай бързо с твоите 6000 ....Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеSC,
можеш да бъдеш сигурен, че ако не излезнеш сега или колкото се може по-рано...тук ще станеш доста дългосрочен... в близките 1-2 години едва ли ще излезеш над 1,10. Т.ч. със твоите 10 000 дълги... излизай колкото се може по-бързо инак ще стане доста лошо .
п.с. единствено да излезнеш от тях ще имаш шанс ако САЩ отива към банкрут. Това е единствения сценарий.
а аз да ти кажа ,че се моли да видиш 1,02 и ако го видиш бегай бързо с твоите 6000 ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеТаман ти ми трябваш да изкоментираш енгълфинга на седмична....
къде ме прати бе баце ? дай 15 мин да коментираме
поглъщането ще е факт само и когато му пробие дъното настоящият бар или под 1.0635 .
дотогава е просто един бар на графикатаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеи ко праим ся?
сецката пак неподготвен се изходи......както винаги
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениепич послушах те и сега съм 80 пипа назад...какво ще правим.....
Коментар
-
SC,
можеш да бъдеш сигурен, че ако не излезнеш сега или колкото се може по-рано...тук ще станеш доста дългосрочен... в близките 1-2 години едва ли ще излезеш над 1,10. Т.ч. със твоите 10 000 дълги... излизай колкото се може по-бързо инак ще стане доста лошо .
п.с. единствено да излезнеш от тях ще имаш шанс ако САЩ отива към банкрут. Това е единствения сценарий.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
При положение, че суровините падат... а още преди спада RBA и г-н Swan... казаха, че в близко време не се очаква скок на лихвите в Австралия.
От ANZ Bank приближиха датите за следващо покачване на лихвата от страна на централната банка на Австралия (RBA), като смятат, че това ще стане през юни, а не през юли, както бе предварително прогнозирано. Бе добавено, че се очаква покачване от 25 базисни пункта през тази година, още през ноември. Предвижда се значително затягане на монетарната политика и основната лихва да бъде повишен с 1.00% до края на 2012 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SСКоуеги, това е основният сценарий, който очаквам да се развие до края на месец май, тоест ще консолидираме в триъгълник, след това ще избичим яко нагоре с цел около 1.1300.
Засега слагам тейк-профит на ниво 1.0950 - това е най-близката ми цел по триъгълника, след това ще очаквам движение докъм 1.0610, където ще товаря каручката отново.Но нека първо да фиксираме кльопачката на 1.0950,после ще му мислим на пълен тумбак
http://prikachi.com/images/150/3320150q.gif
Че позна , че австралиеца ще отиде до 1.1000 преди да направи корекция - спор няма, което си е - си е!
Ами какво ще стане ако не стане така както си начертал... ще кажеш едно Уупс, извинявайте, следващия път ще стане. Чудно ми е на каква база ги рисуваш (предсказваш) тези движения - на база минал опит, предположение, врачуване, прочел си някъде? Та ти предсказа за 1 месец напред какво ще се случи с валутната двойка.....невероятно!!!
Питам, защото ми е интересно на какъв принцип действаш, търгуваш.
ПоздравиLast edited by dreamtheater; 10.05.2011, 03:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЕх, как го изшортих ойрото и сложи и стопче на 0 чакМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
SStoilov,
и аз съм почти сигурен, че ще излезна от тук на печалба . Затова въобще не се притеснявам.
При положение, че суровините падат... а още преди спада RBA и г-н Swan... казаха, че в близко време не се очаква скок на лихвите в Австралия...какво да се притеснявам Само може да се радвам.... Т.ч. в един момент в който има по-ясен сигнал, че в САЩ почват да излизат от QE, AUD/USD ще се засили доста надолу... и спокойно ще стигне 0,90 . Аз мисля, че и ти това много добре го знаеш.
Вероятноста аз да излезна на печалаба е около 85-90%... а SC да излезне на печалба над 1.10 е около 10%. . Затова още тогава го питах има ли някой сериозен анализ, на който си е базирал позицията/ стратегията, а той показа една елементарна рисунка . Както и да е.
Разбира се най-добрия вариант ще е... ако AUD/USD скочи в момента леко и достигне 1,10 или надхвърли леко, за да може SC да излезне от позицията си и после да хване големият път надолу ... за да може и аз да си направя печалбата . Аз не бързам. Така ще е най-добре... нека и двамата да спечелим
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеСхемата ще се измъкне, ама ти не знам дали ще се измъкнеш.
Купил си когато курса беше извън 200д ББ , а сега е вътре в ББ , вероятността да излезе отново извън ББ е доста малка ..
А се е заформила и една хубава глава/рамене.
На първо време го виждам, на 1.04 , а на второ 0.99
Аз за разлика от схемата скъсявах еврото , щото с австралиецо си е по рисково.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар