IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всички са се закротили в очакване нещо да стане.
    Сега се питам -на къде след като 3 месеца е на нива над 1,00.
    Ако правилно се стекат обстоятелствата до 2 месеца би трябвало да видим стойност под 1,00.
    Но от друга гледна точка винаги може да има изненади или продължително задържане на тези нива

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
      така кажи ,че реално играеш за 20 пипса....а те ги има ежедневно и е без значение 1,20 ли ще ходи или 0.80
      отдавна не търгувам за по малко от 100 пипса.... ако не бяха лихвите нямаше да го преместя стопа.... като бях на +60 и сложих стопа на 20 това игра за 20 пипса ли е ????? защо не прибрах тези 60 а да го местя???????

п.с. събрали сте се отбор смешници и само оплювате другите, а не се видите вие самите
      Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнение
        стопа на 1,0740 иначе казано на +20 за да няма изненади нощес заради лихвите
        така кажи ,че реално играеш за 20 пипса....а те ги има ежедневно и е без значение 1,20 ли ще ходи или 0.80

Коментар

вече съм къс от 1,0760 стoпа и целта за сега остават непроменени
          стопа на 1,0740 иначе казано на +20 за да няма изненади нощес заради лихвите

Коментар

• Първоначално изпратено от Разгледай мнение
            Епа задушно е, но се мъчи да завали, а при тебе как е?
            Май не си наясно какво е СТАВКАТА
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Сецка , тука са наредени Модератор -Агент , Модератор - Агент , Модератор - Агент ...и т.н

Пък и само жена или мъж-програмист , може да си изтрие постовете завладян от параноя ....За тебе отдавна знаем ,че си жена - моите уважения - но начина ти да се правиш на мъж , беше смешен и лесно разгадаем ...Май само Схемата остана докрай в неведение - а си бяхте баш приятелчета
              Ти па сега, къде си видел жена да прави пачки от форекс, не ставай за смех, пич

Коментар

• Сецка , тука са наредени Модератор -Агент , Модератор - Агент , Модератор - Агент ...и т.н

Пък и само жена или мъж-програмист , може да си изтрие постовете завладян от параноя ....За тебе отдавна знаем ,че си жена - моите уважения - но начина ти да се правиш на мъж , беше смешен и лесно разгадаем ...Май само Схемата остана докрай в неведение - а си бяхте баш приятелчета
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  Да не са от СТАВКАТА???
                  Епа задушно е, но се мъчи да завали, а при тебе как е?
                  Last edited by ; 06.06.2011, 20:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от
                    Понеже ме предупредиха, че има доста агенти във форума, които следят кой какво прави, колко печели и прочее
                    Да не са от СТАВКАТА???
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Понеже ме предупредиха, че има доста агенти във форума, които следят кой какво прави, колко печели и прочее
                      не ми се вярва,но и нищо не може да ме учуди.

за печалбата агентите от нап или полиция могат да си вземат данните от брокерите

Коментар

• до SC

SC искам да те попитам ,защо си изтри постовете до сега?
                        Сама ако желаеш да споделиш причината

Коментар

• аз гледам бара на 31,05 в 00:00 и трите бара на 06,01. а при отварянето днес върха е вече троен по моето виждане а като тегля една линия от върха на 20,05 през тях ми излиза това ниво 1,0760. от където и съм къс
                          Last edited by triniti; 06.06.2011, 11:18.

Коментар

гледам ... пуля се и този митичен двоен връх не мога да го видя...
                            къде е ....?

Коментар

аз ще търся в понеделник вход на 1,0760/65 за къса..... на Н4 имаме двоен връх стоп на 1,0820 лимита в движение около 1,0620

Коментар

Не искам да те плаша, но вместо двоен връх, аз по-скоро виждам двойно дъно на Н4, ето картинката:

http://prikachi.com/images/80/3413080M.gif
                                понеже не знам как се качват картинки тука. тегли една линия от най левият връх и виш какво се получава

Коментар

Working...
                                X