Първоначално изпратено от SС
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениейосиф несериозно е да се казва дали нещо е възможно или невъзможно и ти много добре го знаеш По-долу постовете при 0.90 и 0.94 го доказват много добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеи за какво ти е да знаеш дали БИ стигнало 0.80-0.90 нивата да кажем следващите 6 месеца....
иначе веднага ти отговарям ...НЕ би
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениена австралиецо требе да му се резне зелката
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеи за какво ти е да знаеш дали БИ стигнало 0.80-0.90 нивата да кажем следващите 6 месеца....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеАз и не искам точно за момента или за следващите 2 -3 седмици,а да кажем след 6 месеца или година.
Питам се дали за това време евентуално би стигнал нива от порядъка на 0,80-0,90
Коментар
-
Първоначално изпратено от SСАми към момента, от гледна точка на графичните формации, не виждам мечи структури, така че нямам идея за предстоящи сериозни движения надолу, ще почакаме още известно време, за да видим как ще се развие картинката.
Аз и не искам точно за момента или за следващите 2 -3 седмици,а да кажем след 6 месеца или година.
Питам се дали за това време евентуално би стигнал нива от порядъка на 0,80-0,90
Знам има мнения за това ,че може да се вдигне лихвата още веднъж и то до края на годината и според анализатори и икономическата обосновка това би довело до вдигане още стойността на озито
Коментар
-
Първоначално изпратено от SССъщо и това мнение е върха, имайки предвид на колко фигури загуба беше Схемата, когато австралиецо чукна 1.1000, хахахах
SC искам да те питам ,ако започне да пада озито -до какви най най ниски стойности предполагаш ,че може да бъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеСамо да споделя, на сън тази нощ видях голямо падане при австралиеца до края на седмицата последвано от още по голямо покачване
Мисълта ми е -ще се случи нещо и то бързо
Все пак е само сън,но и друг път ми се случвало след подобен сън на стават големи движения
Коментар
Коментар