IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от
    Не искам да те плаша, но вместо двоен връх, аз по-скоро виждам двойно дъно на Н4, ето картинката:

http://prikachi.com/images/80/3413080M.gif
    по моите индикатори и като изолирам импулса от днес в 15,30..... моята систева сочи селл.. който ще търся от горепосочените нива... а пазара ще покаже кой е бил прав в анализа
    Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
      йосиф несериозно е да се казва дали нещо е възможно или невъзможно и ти много добре го знаеш По-долу постовете при 0.90 и 0.94 го доказват много добре
      така е...много си прав и напълно съм съгласен с тебе , но ако въпроса беше може ли озито да отиде до 0,8-0,9 ... но след като е посочено и времето , а именно до 6 месеца аз казвам твърдо не...в дадената ситуация

Коментар

• аз ще търся в понеделник вход на 1,0760/65 за къса..... на Н4 имаме двоен връх стоп на 1,0820 лимита в движение около 1,0620
        Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          и за какво ти е да знаеш дали БИ стигнало 0.80-0.90 нивата да кажем следващите 6 месеца....

иначе веднага ти отговарям ...НЕ би
          йосиф несериозно е да се казва дали нещо е възможно или невъзможно и ти много добре го знаеш По-долу постовете при 0.90 и 0.94 го доказват много добре

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            на австралиецо требе да му се резне зелката
            С тези данни където ги вадят австралийците не знам как ще му се резне зелката,за това и попитах в малко по дългосрочен план дали е възможно

Коментар

• Аз го харесва озито повече срещу еврото, тъй като за EURUSD съм по скоро за надолу.

Коментар

• на австралиецо требе да му се резне зелката
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  и за какво ти е да знаеш дали БИ стигнало 0.80-0.90 нивата да кажем следващите 6 месеца....

ЗА ДА СИ КУПЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                    Аз и не искам точно за момента или за следващите 2 -3 седмици,а да кажем след 6 месеца или година.
                    Питам се дали за това време евентуално би стигнал нива от порядъка на 0,80-0,90

Коментар

Ами към момента, от гледна точка на графичните формации, не виждам мечи структури, така че нямам идея за предстоящи сериозни движения надолу, ще почакаме още известно време, за да видим как ще се развие картинката.

Аз и не искам точно за момента или за следващите 2 -3 седмици,а да кажем след 6 месеца или година.
                      Питам се дали за това време евентуално би стигнал нива от порядъка на 0,80-0,90

Знам има мнения за това ,че може да се вдигне лихвата още веднъж и то до края на годината и според анализатори и икономическата обосновка това би довело до вдигане още стойността на озито

Коментар

Също и това мнение е върха, имайки предвид на колко фигури загуба беше Схемата, когато австралиецо чукна 1.1000, хахахах
                        т.е. не е важно че си зле, а че някой друг е по зле така ли

Коментар

Също и това мнение е върха, имайки предвид на колко фигури загуба беше Схемата, когато австралиецо чукна 1.1000, хахахах
                          Винаги ще има разминаване в мненията и това е нормално.

SC искам да те питам ,ако започне да пада озито -до какви най най ниски стойности предполагаш ,че може да бъде

Коментар

Дано не сте се набълбукали яко с къси кенгура

Дано да си затворил част от покупките си!

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                              Само да споделя, на сън тази нощ видях голямо падане при австралиеца до края на седмицата последвано от още по голямо покачване
                              Мисълта ми е -ще се случи нещо и то бързо

Все пак е само сън,но и друг път ми се случвало след подобен сън на стават големи движения
                              много готин анализ...... а аз сутринта като станах и вдигнах палец ...вятъра духаше от север.....гарантирано отива на север.....е само пръстче и само вятър , но мисля че ще стане

Коментар

• Само да споделя, на сън тази нощ видях голямо падане при австралиеца до края на седмицата последвано от още по голямо покачване
                                Мисълта ми е -ще се случи нещо и то бързо

Все пак е само сън,но и друг път ми се случвало след подобен сън на стават големи движения

Коментар

Working...
                                X