IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги няма ли да пуснете прогнози за AUD/USD? ...нали щеше да става 1.15 , 1.20 и т.н.

SC,

ти при и 1.1040 казваше, че чакаш леко да падне и ще почнеш да трупаш пак дълги ... какво стана? то падна за 1 седмица с над 500 пипса ... Какви са ти прогнозите? Какво очакваш да стане с валутната двойка след Вторник (след срещата на ФЕД)... дали ще има ново QE 3 или не и как това ще се отрази на $ спрямо Австралиеца?

Колеги дайте коментари
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Прогнози за Aud/USD???

1,10...1,15...1.20...1.50...2, 5, 10 ???

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• И аз го чаках там някъде, но с тези интервенции ще е трудна работа... А падне ли под 80, няма да отива на много добре работата ...
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Няма брак, щото лично аз отдавна не съм пипал австралиецо. Разни малки (печеливши) сделчици за по една фигура ич не ги броя.

НО , вече потривам ръчички в очакване на aud/jpy да падне още малко - да кажем към 80.

Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
          Големи "юнаци" сте се събрали тука!!!!

Оставете го човека (Схемата) - да трейдва каквото иска и както си иска! Той поне имаше смелостта да казва какво е "надробил", и защо! Не че има смисъл от подобна показност.... Но така е преценил - така е действал!

Чудно ми е (НО НЕ ИСКАМ ДА ЗНАЯ)вие "юнаци" каква я вършите, в тея турболентни времена! Вашият брак колко ли е?? Риторичен въпрос, разбира се!

Спорна търговия на всички ви!!!
          И моля - бъдете по-толерантни един към друг!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
            Големи "юнаци" сте се събрали тука!!!!

Оставете го човека (Схемата) - да трейдва каквото иска и както си иска! Той поне имаше смелостта да казва какво е "надробил", и защо! Не че има смисъл от подобна показност.... Но така е преценил - така е действал!

Чудно ми е (НО НЕ ИСКАМ ДА ЗНАЯ)вие "юнаци" каква я вършите, в тея турболентни времена! Вашият брак колко ли е?? Риторичен въпрос, разбира се!

+1
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Големи "юнаци" сте се събрали тука!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от varbanov Разгледай мнение
                Абе според мен на Схемата късите кенгура са му най-малкия проблем. Гледах по-рано, че беше скъсил златото, а там нещата не отиват никак на добре Ама той си знае момчето...
                Мали, мали...

Коментар

• контрене на тренда

Абе според мен на Схемата късите кенгура са му най-малкия проблем. Гледах по-рано, че беше скъсил златото, а там нещата не отиват никак на добре Ама той си знае момчето...

Коментар

• Великата схема се покрива ако нещата се скофтят, но ако коригира надолу може да се появи да каже как е супер яко да се контри тренда

Коментар

• Първоначално изпратено от Разгледай мнение
                      На няколко пъти можех да затворя на някаква минимална печалба, понеже натрупаният суап беше по-голям от текущата загуба, но изчаках, за да прибера хем целия суап, хем и позицията да излезе в плюс
                      гоуемммм си бе сецка
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                        Аз си мислех,че още на 1,08 ще изревеш печалбата ,понеже правеше натрупване и слезе до 1,04
                        На няколко пъти можех да затворя на някаква минимална печалба, понеже натрупаният суап беше по-голям от текущата загуба, но изчаках, за да прибера хем целия суап, хем и позицията да излезе в плюс

Коментар

Пичове, честит нов връх при австралиецо!!!,
                          Аз най-после затворих моята позиция благодарение на тоя шип нощеска, прибрах около 40 евро, 30 от които са от суапа

Схема, къде си бе пич, стискаш ли още онези 6000 къси кенгура?
                          Аз си мислех,че още на 1,08 ще изревеш печалбата ,понеже правеше натрупване и слезе до 1,04

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                            а ти защо бързаш....измори се от дългото чакане...озито слушай ми думата има още поне 10 фигури да прави
                            Ще купувам пак, но ще изчакам на да направи някаква по-съществена корекция, сега около тия исторически нива ме е шубе да купувам, че Стоилов пак ще ме нахока

Коментар

Пичове, честит нов връх при австралиецо!!!,
                              Аз най-после затворих моята позиция благодарение на тоя шип нощеска, прибрах около 40 евро, 30 от които са от суапа

а ти защо бързаш....измори се от дългото чакане...озито слушай ми думата има още поне 10 фигури да прави

а схемата е под юргана ...къде да е .Да си на загуба и да плзащаш лихви си е доста гадно състояние...

имаше пак шанса като слезе , но го пропиля..Аз му казах ,че ако види около 1.02-1.03 да целува ръка и да бяга ...но то даже и до там не слезе

Коментар

• Пичове, честит нов връх при австралиецо!!!,

Коментар

Working...
                                X