IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Току що скъсих още 3000 АUD/USD от ниво 1.0545 и т.к. имам 2000 къси от ниво 1.0126 ставам с 5000 къси на средна стойност 1.0377.

Успех!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Така...пускам отново 2000 къси AUD/USD от ниво 1.0126!

Успех!!!
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Блажиш ли дедо попе , блажиш ли

Не уцелихме с неколко фигури, ама нали за това е усредняването.

Първоначално изпратено от Разгледай мнение
      Евалла Схема, големо чакане падна, голем суап изплати

Сега е наш ред със Стоилов да се пържим с тия дълги, ама поне суапецо ше ближем, пак е сладост някаква

Коментар

• SC,

да да ...чаках 4-ри месеца (Април, Май, Юни, Юли) за да излезна от късите AUD/USD на нива по-ниски от тия в които влезнах. Важното е, че нямам загуба.

Като цяло сега влезнах само с 2000 къси наново, т.к. зависи какво ще каже довечера Бернанке/ФЕД и как ще го възприемат пазарите. Но като цяло с тия спадове цените на суровините (петрола)... влизане в дълги на AUD/USD мисля, че е много опасно . Т.ч. умната

Сега е наш ред със Стоилов да се пържим с тия дълги, ама поне суапецо ше ближем, пак е сладост някаква

Коментар

• Значи затворих късите 6000 AUD/USD на ниво 1.0031 от края на март на ниво 0.9961 или през 70 пипса или 42$ печалба, ни имам платен суап за периода в размер на 65.6$.т.е. се получава загуба от 23,6$ (42$ - 65.6$)

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

31.03.2011, 11:17

Разбира се

имам в момента имам 6000 къси AUD/USD на средно ниво 1,0031

от както почнах да пиша през Септември 2010 в темата (т.е. по-точно да си давам сделките).

Печалба:

1) Септември 2010 - 81,60$
          2) Октомври 2010 - 422,40 $
          3) Ноември 2010 - 232 $
          4) Декември 2010 - 0$
          5) Януари 2011 - 50,20$
          6) Февруари 2011 - 0$
          7) Март 2011 - 97,05$

общо за периода 883,25$ чиста печалба от валутната двойка AUD/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Излизам от 6000 къси AUD/USD на ниво 0.9961 . Т.е. затварям късата позиция.

п.с. после ще ги смятам

Коментар

• Така...пускам отново 2000 къси AUD/USD от ниво 1.0126!

Успех!!!

Коментар

• Излизам от 6000 къси AUD/USD на ниво 0.9961 . Т.е. затварям късата позиция.

п.с. после ще ги смятам

Коментар

• Абе зависи от много неща , но покупка около 80 не е (беше) лоша идея , особено ако е малка , с резерв за усредняване.

Да падне , да падне, колко да падне, народа рано или късно ще се нахвърли пак на лихвения диференциал. Па и без риск нема печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от Разгледай мнение
                    Значи аз също реших да купя aud/jpy, аргументите са ми два - суапа и очакването за нови интервенции на Банк оф Жапан

Горната ми позиция е на 80.30, а долната е на 79.50, и двете са от по 1к....
                    Браво- отлична сделка с отлични аргументи ...Ако слезе до 32.50 ще имаш много суап , N-брой аргументи да добавяш дълги и огромни инвестиционни печалби някъде в далечното бъдеще ....Грехота ще е, да не издоиш позицията както би казал бай Дончо - но по вероятно е първо пазарът да ти хакне акаунто .

Къф ти е кредитния рейтинг да те даунгрейтна - ако има накъде,де

PS : Пък не виждам пречки BOJ да почне интервенции и под 28.50 ...след като в EUR/CHF SNB надали ще пипне до паритета
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Схема, влез един път с 500 бона да усетиш тръпка....или ще се набуташ/най-вероятно/, но поне ще ти остане тръпката или при късмет може да имаш късмет....сега това твоето е интересно, ама нито ще спечелиш нито ще загубиш много! Все пак успех и извинявай за съвета...

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                        Бих ти посочил нива около 0.96 - 0.97

Аз купих *малко* aud/jpy на 80 . Според развитието (дали че излезе от 200ББ) ще купувам още.

Според мен в aud/jpy риска е по-малък
                        Значи аз също реших да купя aud/jpy, аргументите са ми два - суапа и очакването за нови интервенции на Банк оф Жапан

Горната ми позиция е на 80.30, а долната е на 79.50, и двете са от по 1к

http://prikachi.com/images.php?images/550/3666550M.gif

Коментар

• Бих ти посочил нива около 0.96 - 0.97

Аз купих *малко* aud/jpy на 80 . Според развитието (дали че излезе от 200ББ) ще купувам още.

Според мен в aud/jpy риска е по-малък

Не съм казвал леко да падне, казах ако направи по-съществена корекция. Засега обаче австралиецо хич не ми вдъхва доверие и ще стоя настрана, твърде е възможно да падне чак до 0.9750, но бих рискувал с покупка от 1к в зоната около 1.0250, ако се получи някакъв съпорт там

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata;
                            SC,
                            ти при и 1.1040 казваше, че чакаш леко да падне и ще почнеш да трупаш пак дълги ... какво стана? то падна за 1 седмица с над 500 пипса ... Какви са ти прогнозите?
                            Не съм казвал леко да падне, казах ако направи по-съществена корекция. Засега обаче австралиецо хич не ми вдъхва доверие и ще стоя настрана, твърде е възможно да падне чак до 0.9750, но бих рискувал с покупка от 1к в зоната около 1.0250, ако се получи някакъв съпорт там

Коментар

• И аз съм се замислял. Чисто теоретически Австралиеца има много голям потенциал спрямо $ в дългосрочен план. Т.ч. при нива от преди кризата ще си заслужава да се влиза в дълги.

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              като падне до 0,70 почвам да градя дълги

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Колеги няма ли да пуснете прогнози за AUD/USD? ...нали щеше да става 1.15 , 1.20 и т.н.

SC,

ти при и 1.1040 казваше, че чакаш леко да падне и ще почнеш да трупаш пак дълги ... какво стана? то падна за 1 седмица с над 500 пипса ... Какви са ти прогнозите? Какво очакваш да стане с валутната двойка след Вторник (след срещата на ФЕД)... дали ще има ново QE 3 или не и как това ще се отрази на $ спрямо Австралиеца?

Колеги дайте коментари
                                като падне до 0,70 почвам да градя дълги
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X