Май пързалката при AUD/USD почва!!! 1.01...1.00...0.99...0.98...0.96....0.9...0.8
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеимам си къси aud/jpy засега добре се държат.
ама вчера четох някъде че японците пак нещо се дървят.могат ли според вас да спретнат швейцарска простотияБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеSC , аз викам, че е време да спираме "пърженето" на дългите, .т.е да затвараме
В 04:30 има големи новини от Австралия и очаквам да има шип нагоре, затова от текущото ниво 82.35 правя още една добавка с тейк-профит на 83.35
ПП
За съжаление шипо беше надоле, ама здраве да е, ше се пържиме още дългоLast edited by SС; 08.09.2011, 05:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПрогнози при Австралиеца?
златото 1075 долара до 1 г.
според новозеландския гуру Г. МакКег... което и аз споделям
но преди това 1.23 , а златото 2160 долара .л..затова съм дълъг и там ще шортвам...
Коментар
-
SC , аз викам, че е време да спираме "пърженето" на дългите, .т.е да затвараме
Днес затворих половината. Другата половина -ако добутаме до 83
Първоначално изпратено от SС Разгледай мнениеЕвалла Схема, големо чакане падна, голем суап изплати
Сега е наш ред със Стоилов да се пържим с тия дълги, ама поне суапецо ше ближем, пак е сладост някаква
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеТоку що скъсих още 3000 АUD/USD от ниво 1.0545 и т.к. имам 2000 къси от ниво 1.0126 ставам с 5000 къси на средна стойност 1.0377.
Успех!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар