Айде на пързалката!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud
Collapse
X
-
Абе не знам дали съм единствения, но видя как 1 година само се печели . Скоро промоцията ще свърши. В края на Септември става точно 1 година от както си пусках сделките. Т.ч. после повече няма да показвам .
нещо тук се изпокрихте с дългите AUD/USD .
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеДа уе, ти си единственият печеливш тука, каймака на форума... смех! Ще дойде време когато една единствена сделка ще ти излезе на загуба и ще последва марджин кол , щото такава ти е системата. Загубите в търговията са нещо съвсем, ама СЪВСЕМ нормално нещо, работата е да печелиш повече отколкото губишМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеКо прайм при AUD/JPY струва ми се раничко е още да билдваме дълги за суапец...
имам си къси aud/jpy засега добре се държат.
ама вчера четох някъде че японците пак нещо се дървят.могат ли според вас да спретнат швейцарска простотия
ти май искаш да ми урочасаш влака.стой мирен с тез лихви сяИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеСтатистически по-малко от 10% от FOREX играчите печелят . Т.ч. нормално е губещите да са повече и да ми се присмиват. В крайна сметка фактите говорят - скоро ще стане 1-а година от както съм си обявил сделките при AUD/USD , лично можеш да видиш, че нямам нито една сделка на загуба . Печалбите може да са малки, но се трупат . Съмнявам се, че има много трейдъри във форума, които нямат сделки на загуба . В момента имам отворена позиция от 5000 къси AUD/USD на 1.0377, която е също на печалба.
Повечето хора изчезнаха от темата тук . Кой фалира, кой се посмя някой друг ден, но в крайна сметка на мен всички сделки ми излезнаха на печалба
все пак мерси за Успеха! т.к. ще ми трябва ... смятам и през следващите 5 години да търгувам , за което ще ми трябва Успех!
УмнатаМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениекъсо австралийче 1.0290Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от borkooo_pz Разгледай мнениеЗащо всички да му се подиграват? Аз също играя повече австралиеца,и имам къси в AUD/USD и немисля да го затварям,а напротив изчаквам да добавя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеСтатистически по-малко от 10% от FOREX играчите печелят . Т.ч. нормално е губещите да са повече и да ми се присмиват. В крайна сметка фактите говорят - скоро ще стане 1-а година от както съм си обявил сделките при AUD/USD , лично можеш да видиш, че нямам нито една сделка на загуба . Печалбите може да са малки, но се трупат . Съмнявам се, че има много трейдъри във форума, които нямат сделки на загуба . В момента имам отворена позиция от 5000 къси AUD/USD на 1.0377, която е също на печалба.
Повечето хора изчезнаха от темата тук . Кой фалира, кой се посмя някой друг ден, но в крайна сметка на мен всички сделки ми излезнаха на печалба
все пак мерси за Успеха! т.к. ще ми трябва ... смятам и през следващите 5 години да търгувам , за което ще ми трябва Успех!
Умната
Коментар
-
Статистически по-малко от 10% от FOREX играчите печелят . Т.ч. нормално е губещите да са повече и да ми се присмиват. В крайна сметка фактите говорят - скоро ще стане 1-а година от както съм си обявил сделките при AUD/USD , лично можеш да видиш, че нямам нито една сделка на загуба . Печалбите може да са малки, но се трупат . Съмнявам се, че има много трейдъри във форума, които нямат сделки на загуба . В момента имам отворена позиция от 5000 къси AUD/USD на 1.0377, която е също на печалба.
Умната
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеПоне стана ясно защо всички ти се подиграват ...
Успех все пак!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПич,
ако търгуваш aмерикански ДЦК мисля, че ще можеш да изразяваш по-смислени мнения по темата.
Т.ч. умната и успех!
Успех все пак!
Коментар
-
Пич,
ако търгуваш aмерикански ДЦК мисля, че ще можеш да изразяваш по-смислени мнения по темата.
Т.ч. умната и успех!
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеПич, и да го повтаряш като мантра - вероятността да се случи не става по-голяма!
По-скоро сам ще се вкараш в капан - от пренавиване!
Посоката тук в следващите месеци ще се определи в сряда,....
успех!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеМай пързалката при AUD/USD почва!!! 1.01...1.00...0.99...0.98...0.96....0.9...0.8
По-скоро сам ще се вкараш в капан - от пренавиване!
Посоката тук в следващите месеци ще се определи в сряда,....
успех!
Коментар
Коментар