IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде на пързалката!!!
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Абе не знам дали съм единствения, но видя как 1 година само се печели . Скоро промоцията ще свърши. В края на Септември става точно 1 година от както си пусках сделките. Т.ч. после повече няма да показвам .

нещо тук се изпокрихте с дългите AUD/USD .

Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
      Да уе, ти си единственият печеливш тука, каймака на форума... смех! Ще дойде време когато една единствена сделка ще ти излезе на загуба и ще последва марджин кол , щото такава ти е системата. Загубите в търговията са нещо съвсем, ама СЪВСЕМ нормално нещо, работата е да печелиш повече отколкото губиш

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        Ко прайм при AUD/JPY струва ми се раничко е още да билдваме дълги за суапец...
        15.09.2011, 07:19
        имам си къси aud/jpy засега добре се държат.
        ама вчера четох някъде че японците пак нещо се дървят.могат ли според вас да спретнат швейцарска простотия

ти май искаш да ми урочасаш влака.стой мирен с тез лихви ся
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Ко прайм при AUD/JPY струва ми се раничко е още да билдваме дълги за суапец...
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Статистически по-малко от 10% от FOREX играчите печелят . Т.ч. нормално е губещите да са повече и да ми се присмиват. В крайна сметка фактите говорят - скоро ще стане 1-а година от както съм си обявил сделките при AUD/USD , лично можеш да видиш, че нямам нито една сделка на загуба . Печалбите може да са малки, но се трупат . Съмнявам се, че има много трейдъри във форума, които нямат сделки на загуба . В момента имам отворена позиция от 5000 къси AUD/USD на 1.0377, която е също на печалба.

Повечето хора изчезнаха от темата тук . Кой фалира, кой се посмя някой друг ден, но в крайна сметка на мен всички сделки ми излезнаха на печалба

все пак мерси за Успеха! т.к. ще ми трябва ... смятам и през следващите 5 години да търгувам , за което ще ми трябва Успех!

Умната
            Да уе, ти си единственият печеливш тука, каймака на форума... смех! Ще дойде време когато една единствена сделка ще ти излезе на загуба и ще последва марджин кол , щото такава ти е системата. Загубите в търговията са нещо съвсем, ама СЪВСЕМ нормално нещо, работата е да печелиш повече отколкото губиш
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• почна ли пързалката?

Коментар

• схема, нищо не казваш ,половината я затварям
                стига гледа то злато ши го урочасаш бря
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                  късо австралийче 1.0290
                  ше ги стискаме ли още

Коментар

• Първоначално изпратено от borkooo_pz Разгледай мнение
                    Защо всички да му се подиграват? Аз също играя повече австралиеца,и имам къси в AUD/USD и немисля да го затварям,а напротив изчаквам да добавя.
                    извинявам се поста и въпросът ми бяха към ATILA

Коментар

• късо австралийче 1.0290

Коментар

Статистически по-малко от 10% от FOREX играчите печелят . Т.ч. нормално е губещите да са повече и да ми се присмиват. В крайна сметка фактите говорят - скоро ще стане 1-а година от както съм си обявил сделките при AUD/USD , лично можеш да видиш, че нямам нито една сделка на загуба . Печалбите може да са малки, но се трупат . Съмнявам се, че има много трейдъри във форума, които нямат сделки на загуба . В момента имам отворена позиция от 5000 къси AUD/USD на 1.0377, която е също на печалба.

Повечето хора изчезнаха от темата тук . Кой фалира, кой се посмя някой друг ден, но в крайна сметка на мен всички сделки ми излезнаха на печалба

все пак мерси за Успеха! т.к. ще ми трябва ... смятам и през следващите 5 години да търгувам , за което ще ми трябва Успех!

Умната
                        Защо всички да му се подиграват? Аз също играя повече австралиеца,и имам къси в AUD/USD и немисля да го затварям,а напротив изчаквам да добавя.

Коментар

• Статистически по-малко от 10% от FOREX играчите печелят . Т.ч. нормално е губещите да са повече и да ми се присмиват. В крайна сметка фактите говорят - скоро ще стане 1-а година от както съм си обявил сделките при AUD/USD , лично можеш да видиш, че нямам нито една сделка на загуба . Печалбите може да са малки, но се трупат . Съмнявам се, че има много трейдъри във форума, които нямат сделки на загуба . В момента имам отворена позиция от 5000 къси AUD/USD на 1.0377, която е също на печалба.

Умната

Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                          Поне стана ясно защо всички ти се подиграват ...

Успех все пак!

Коментар

Пич,

ако търгуваш aмерикански ДЦК мисля, че ще можеш да изразяваш по-смислени мнения по темата.

Т.ч. умната и успех!
                            Поне стана ясно защо всички ти се подиграват ...

Успех все пак!

Коментар

• Пич,

ако търгуваш aмерикански ДЦК мисля, че ще можеш да изразяваш по-смислени мнения по темата.

Т.ч. умната и успех!

Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                              Пич, и да го повтаряш като мантра - вероятността да се случи не става по-голяма!

По-скоро сам ще се вкараш в капан - от пренавиване!

Посоката тук в следващите месеци ще се определи в сряда,....

успех!

Коментар

Май пързалката при AUD/USD почва!!! 1.01...1.00...0.99...0.98...0.96....0.9...0.8
                                Пич, и да го повтаряш като мантра - вероятността да се случи не става по-голяма!

По-скоро сам ще се вкараш в капан - от пренавиване!

Посоката тук в следващите месеци ще се определи в сряда,....

успех!

Коментар

Working...
                                X