IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 0,90???
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      или общо за периода от 1 година 1089,05 $ чиста печалба

п.с. с това приключвам да си обявавам позициите (промоцията свърши), но аз продължавам да търгувам, т.ч. който иска да ме пита за съвет, то да пише на ЛС.

Успех на всички !!!
      шемета с колко пара търгуваше ( ако не е тайна разбира се )

Коментар

• aud/jpy привиждат ми се двойни дъна на дневна .май се спря
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          между не ги следя и не ме интересуват има огромна разлика
          и що да чакам и да треперя като тебе с месеци за некви мижави 50 $ профит .
          аз толкова правя за минути и то с по 5-6 пипа профит. да не съм мазохист.
          и не си ти човека , който ще ме учи как се търгува. там където отиваш аз вече съм бил и се връщам.помни ми думата нежеланието ти да приемаш загубите ще ти изиграе лоша шега он дъ лонг ран. рано или късно пазара ще те накаже.няма измъкване за съжаление. с подигравателното си отношение се опитвам точно това да ти покажа, след като не вземаш от дума иначе.ма кво пък явно личният опит е най-важен , Т.Ч. чупи си главата. само не се надувай обяснявайки ни колко си велик търговец .Т.К. не си , ама наистина не си

ПП и не ми казвай КОЛЕГА , Т.К. ти не си търговец . не се самоиздигай в ранг
          +2
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

NYSERookie,

ти нали беше един от между колеги, които неприкъснато се подхилвахте, когато отворях позиция и докато ми беше на минус. Тогава ми следеше сделките , а сега като излезнаха всички на печалба, казваш, че не си ги следял .

Вместо да се подхилкваше трябваше да правиш 1:1 това което правя и щеше да спечелиш , но сега промоцията свърши - повече позиции няма да споделям .

все пак би ви било от полза да си вземето малко поука как се търгува

между не ги следя и не ме интересуват има огромна разлика
            и що да чакам и да треперя като тебе с месеци за некви мижави 50 $ профит .
            аз толкова правя за минути и то с по 5-6 пипа профит. да не съм мазохист.
            и не си ти човека , който ще ме учи как се търгува. там където отиваш аз вече съм бил и се връщам.помни ми думата нежеланието ти да приемаш загубите ще ти изиграе лоша шега он дъ лонг ран. рано или късно пазара ще те накаже.няма измъкване за съжаление. с подигравателното си отношение се опитвам точно това да ти покажа, след като не вземаш от дума иначе.ма кво пък явно личният опит е най-важен , Т.Ч. чупи си главата. само не се надувай обяснявайки ни колко си велик търговец .Т.К. не си , ама наистина не си

ПП и не ми казвай КОЛЕГА , Т.К. ти не си търговец . не се самоиздигай в ранг
            Last edited by NYSERookie; 22.09.2011, 18:28.
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• NYSERookie,

ти нали беше един от между колеги, които неприкъснато се подхилвахте, когато отворях позиция и докато ми беше на минус. Тогава ми следеше сделките , а сега като излезнаха всички на печалба, казваш, че не си ги следял .

Вместо да се подхилкваше трябваше да правиш 1:1 това което правя и щеше да спечелиш , но сега промоцията свърши - повече позиции няма да споделям .

все пак би ви било от полза да си вземето малко поука как се търгува

Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              Т.К. ме бОли за твоите сделки , едва ли ще питам
              Т.Ч. остани си със здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                Т.К. ме бОли за твоите сделки , едва ли ще питам
                +1
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Т.К. ме бОли за твоите сделки , едва ли ще питам
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Taка нека да направим една равносметка за търгувията ми при AUD/USD за периода от 1 година (Края на Септември 2010 до края на Септември 2011 г.). Т.к. аз бях обещал, че след една година ще спра да си давам сделките и така и ще направя, т.к. една година почти се изпълни

Това е резлутата:

1) Септември 2010 +81,60 $
                    2) Октомври 2010 +422,40 $
                    3) Ноември 2010 +232 $
                    4) Декември 2010 0$
                    5) Януари 2011 +50,20 $
                    6) Февруари 2011 0 $
                    7) Март 2011 +97,05 $
                    8) Април 2011 0 $
                    9) Май 2011 0 $
                    10) Юни 2011 0 $
                    11) Юли 2011 0 $
                    12) Август 2011 - 23,60 $ *тук позицята е затворена на печалба, но загубата се получава от платената лихва по отворената позиция
                    13) Септември 2011 +229,40 $

или общо за периода от 1 година 1089,05 $ чиста печалба

п.с. с това приключвам да си обявавам позициите (промоцията свърши), но аз продължавам да търгувам, т.ч. който иска да ме пита за съвет, то да пише на ЛС.

Успех на всички !!!

Коментар

• 2011.09.21 11:50
                      sell
                      0.05
                      audjpy
                      78.118
                      76.70
                      0.000
                      2011.09.22 14:54
                      75.168
                      0.00
                      0.00
                      -2.15
                      193.10
                      ще се услушвам още малко за aud/usd.ама до довечера май ще го затворя и него.
                      то такова препускане не е имало скоро
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Taка току що си затворих и последните 3000 къси AUD/USD скъсени на 1.0377 на ниво 0.9857 . Т.е. през 520 пипса Следователн прибирам още 3000*0,0520= 156$ печалба . При тези 3000 AUD/USD имам платена лихва по отворената позиция от около 7,20$ (т.к. съм ги скъсил на 17.08.2011), т.е. се получава 156$-7,20= или 148,8$ чиста печалба!!!

т.е. за този месец ми се получава 80,60$+148,80$=229,4$ от къси AUD/USD

с което съм затворил всички къси AUD/USD .

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        Toку що излезнах от 2000 къси АUD/USD на ниво 0.9950 . Т.е. през 427 пипса печалба , което е 2000 * 0,427= 85,4 $ чиста печалба като имам платен за около един месец, през който държах позицята отворена около 4,80$ лихва, т.е. се получава 85,4$-4,80$=80,60$ чиста печалба и оставам с 3000 къси AUD/USD на средно ниво 1.0377 !!!

Успех!!!

Коментар

Колега anon6706,

що се правиш на ощипна???

много добре виждаш че съм написал през 427 пипса затварям 2000 къси . Можеш много добре да видиш кога съм ги скъсил . На 17 Август 2011 . Можеш и да видиш на каква цена съм ги скъсил. Виждаш сега на колко ги затворих. .

много добре разбираш, че съм пропуснал една 0 в бързината .. вместо 0,0427 съм написал 0,427. Мисля, че ти е пределно ясно. не знам защо се заяждаш . Май и ти си от колегите на които не им е приятно, че някой печели
                          Математиката, колега - математиката. Заради нея правя всичко.
                          Тръгнали сте форекс да играете - нули пропускате в уравнение.

П.П. Кажи си колко си спечелил, щом искаш, но не ми ръгай уравнения във форума.

Поздравления за правилната позиция.
                          Last edited by anon6706; 22.09.2011, 14:23.

Коментар

• Колега anon6706,

що се правиш на ощипна???

много добре виждаш че съм написал през 427 пипса затварям 2000 къси . Можеш много добре да видиш кога съм ги скъсил . На 17 Август 2011 . Можеш и да видиш на каква цена съм ги скъсил. Виждаш сега на колко ги затворих. .

много добре разбираш, че съм пропуснал една 0 в бързината .. вместо 0,0427 съм написал 0,427. Мисля, че ти е пределно ясно. не знам защо се заяждаш . Май и ти си от колегите на които не им е приятно, че някой печели

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Я, пак го сметни. Тук или се скъсвате да лъжете или не можете да смятате..... печалбите си.

Коментар

Toку що излезнах от 2000 къси АUD/USD на ниво 0.9950 . Т.е. през 427 пипса печалба , което е 2000 * 0,427= 85,4 $ чиста печалба като имам платен за около един месец, през който държах позицята отворена около 4,80$ лихва, т.е. се получава 85,4$-4,80$=80,60$ чиста печалба и оставам с 3000 къси AUD/USD на средно ниво 1.0377 !!!

Успех!!!
                              Я, пак го сметни. Тук или се скъсвате да лъжете или не можете да смятате..... печалбите си.

Коментар

• Toку що излезнах от 2000 къси АUD/USD на ниво 0.9950 . Т.е. през 427 пипса печалба , което е 2000 * 0,427= 85,4 $ чиста печалба като имам платен за около един месец, през който държах позицята отворена около 4,80$ лихва, т.е. се получава 85,4$-4,80$=80,60$ чиста печалба и оставам с 3000 къси AUD/USD на средно ниво 1.0377 !!!

Успех!!!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                18.08.2011

Току що скъсих още 3000 АUD/USD от ниво 1.0545 и т.к. имам 2000 къси от ниво 1.0126 ставам с 5000 къси на средна стойност 1.0377.

Успех!

Коментар

Working...
                                X