аз би изчакал до 1.035
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеДебна го аз aud/jpy , и май малко закъснях вчера. (купих ама малко)
Ще купувам при евентуален спад
Чист късмет деМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеДебна го аз aud/jpy , и май малко закъснях вчера. (купих ама малко)
Ще купувам при евентуален спад
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеДве фигури на плюс , затворих половината преди няколко часа ....
възможно е и да е рано, аз затова сега започвам
който почва рано .прави по 2 фигури.който ,като мен гледа.не правиИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениевъзможно е и да е рано, аз затова сега започвамИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениевъзможно е и да е рано, аз затова сега започвамИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеМоя съвет е да затвориш минимум половината - опря в долен 200 ББ ,
а аз започнах да подпирам ауд/йена от 74.
Не че не може да падне още но имай едно наум.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Моя съвет е да затвориш минимум половината - опря в долен 200 ББ ,
а аз започнах да подпирам ауд/йена от 74.
Не че не може да падне още но имай едно наум.
п.с. чукча писател , т.е сега видях , че си затворил всички къси.
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение0,90???Last edited by SStoilov; 23.09.2011, 00:13.
Коментар
Коментар