IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А защо мислиш, че ще има ново QE???

Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
    Нямам мнение за тая валутна двойка. Как обаче от речна на Бернанке стана ясно, че QE е към края си? И дори да беше, защо мислиш, че няма да има следващо QE?
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Сега AUD/USD е 1.021 ...с тия данни от Австралия и след речта на Бернанке от вчера ставайки ясно, че QE-то е към края си...ми се струва, че в рамките на тази година AUD/USD ще се спусне към 0,90-0,92 .
      Нямам мнение за тая валутна двойка. Как обаче от речна на Бернанке стана ясно, че QE е към края си? И дори да беше, защо мислиш, че няма да има следващо QE?

Коментар

• Сега AUD/USD е 1.021 ...с тия данни от Австралия и след речта на Бернанке от вчера ставайки ясно, че QE-то е към края си...ми се струва, че в рамките на тази година AUD/USD ще се спусне към 0,90-0,92 .

Коментар

• SC,

как ще коментираш слдеващата добра новина от Австралия - Construction Work Done q/q -0.1% фактическа стойност, а очаквшаха ръст от 1.5% ???

Коментар

• Дайте анализ за AUD/USD?

Коментар

SC,

последните 2-е години Австралиеца си пада, а ти купуваш все по върховете. Аз тия триъгълници, които ти чертаеш не ги разбирам, но като цяло виждам спад пред Австралиеца, а ти последните 2-е години купуваш само по върховете.

виж този технически анализ и кажи как ти се струва??? :

http://finance.yahoo.com/news/aud-us...203300867.html
              Схема ти погледна ли си графиката преди да я кажеш тая глупост. Къде го видя това падане през последните две години - на дневната, седмичната, или месечната щото аз ги гледам и виждам, че през последните 4-5 години Австралиеца си расте при това със завидно темпо! Ако има някаква консолидация, то тя е от последната година.

Коментар

• SC,

как ще коментриаш тази новина??? *нали все казваш, че новините от Австралия са добри, а аз забелязвам, че близо 80 % са лоши.

"Commodity-Currency Pack Is Breaking Up "
                http://www.cnbc.com/id/100470994?__s...ext|&par=yahoo

"...
                "As China curbs its massive capital spending plans, Australia finds itself with a bloated currency, challenging terms of trade and and markedly slowing growth," said Boris Schlossberg, managing director of BK Asset Management. With Chinese demand for Australian metals and other commodities, a key prop for the currency has been pulled away — and the Australian dollar has been sagging.
                ...
                "

Коментар

• SC,

последните 2-е години Австралиеца си пада, а ти купуваш все по върховете. Аз тия триъгълници, които ти чертаеш не ги разбирам, но като цяло виждам спад пред Австралиеца, а ти последните 2-е години купуваш само по върховете.

виж този технически анализ и кажи как ти се струва??? :

http://finance.yahoo.com/news/aud-us...203300867.html

Коментар

• Схема, тоя триъгълник аз ти го обяснявам още от миналата година, ама явно само ти не го виждаш

Погледни прикачената картинка - триъгълникът е ерозирал отгоре, което е явен признак, че пазарът се стреми да проправя път нагоре, а като се има предвид мащабът на триъгълника, потенциалът за движение нагоре е много, много голям, така че внимавай с продажбите, че да не стане като миналата година с прословутото ти пикаене срещу вятъра

Засега, според мен, ще се мотаем още неопределено време в сивия правоъгълник и след това ще има яко нагоре

Коментар

• SC,

ето ти един линк с технически анализ (нали си фен). Очакват Тригълник до 0,97 .

http://finance.yahoo.com/news/aud-us...231200231.html

Как ти се струва???

Коментар

• SC,

виж още "добри" новини от Австралия от днес . Всеки ден е само "добри" новини.

"
                        “In Australia, the economy is likely to remain quite soft over the next few years as the mining investment surge comes to an end,” said Warren Hogan, the chief economist at Australia & New Zealand Banking Group Ltd.
                        "

Коментар

• $AUDUSD , our previous trend of the week moving towards lower lows. Expecting a break under 1.0255 http://t.co/4Tt1GIcP

Коментар

• В момента $ расте, т.к. Американската икономика се засилва.

Дали доларът ще расте спрямо Еврото не се знае, т.к. и Европейската иконмика расте и тогава зависи коя по-бързо расте и коя икономика каква парична политика провежда.

Австралиецът пада, т.к. последната една година икономиката на Австралия се влошава + пикът на Суровините или е минал или сме в Пика .

Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
                            Доларът е шит Имам предвид балансът на ФЕД продължава да набъбва всеки месец!

Когато доларът се засилва е по-скоро заради слабост извън US.

Коментар

Т.е. това е доста добре, че Eврото го дават нагоре . Колкото повече расте Еврото толкова повече ще пада AUD. .
                              Доларът е шит Имам предвид балансът на ФЕД продължава да набъбва всеки месец!

Когато доларът се засилва е по-скоро заради слабост извън US.

Коментар

• Т.е. това е доста добре, че Eврото го дават нагоре . Колкото повече расте Еврото толкова повече ще пада AUD. .

Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
                                Принципно го дават да пада. Обаче не е зле да намалиш леко позицията.

Еврото го дават занагоре

got to like how $EURAUD is holding trendline support

в dailyfx -a.

Коментар

Working...
                                X