IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• PM set to sign China currency deal in boost to exporters

- Australian PM to go to China next week;
    - Set to sign deal enabling $A to be converted directly to Chinese yaun;
    - Australia would become the third country, after the US and Japan, to secure such an arrangement from China, which is Australia's top trading partner, with exports and imports totalling $120 billion last financial year.

Коментар

• Първоначално изпратено от primo Разгледай мнение
      аз играя с неголеми суми на реална сметка но като гледам схемата с какви лотове влиза си е баш инвеститор
      с тия дългогодишни позиции при златото-баш инвеститор е
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от varbanov Разгледай мнение
        Мечки са за инвеститорите - тука сме инвеститори точно толкова, колкото и космонавти - само си чешем езиците, така че...
        аз играя с неголеми суми на реална сметка но като гледам схемата с какви лотове влиза си е баш инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от primo Разгледай мнение
          не бяха ли мечки...
          Мечки са за инвеститорите - тука сме инвеститори точно толкова, колкото и космонавти - само си чешем езиците, така че...

Коментар

• .

Определо $ загуби позиции по доста валутни двойки в очакване на срещата на ФЕД другата седмица в сряда. Днес чакаме CPI...ако е нисък... $ може още да пада .

А относно Австралия. Браво! Изкараха добри данни за безработицата вчера сутрин. Това даде мощна поддръжка последнит 24-и часа. Друг е въпросът, че ако се вгледа човек...реално са добавени само 17 К нови работни места, т.к другите около 63-65 К са temporary job. Очаква се ревизия на данните следващия месец. Но определно чакаме Срещата на ФЕД, тя ще е ключова за Пазарите, Индексите, Валутните двойки, Суровините и т.н.

Това ще е много много важна среща!
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• не бяха ли мечки...

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                ПУКккккккккккккккккк!!!

бикове къде сте???

Надувввввв - къде сте бе крави???

Коментар

• опааа момчета нещо ново да драснете за това пусто АUD
                  Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• мерите ли си пишките деца?
                    Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Днес определено е ден на Австралиеца...най-накрая една добра макро новина
                      Ръст на Продажбите на дребно с 0,9 % на месечна база, при очакван ръст от 0,4 %.
                      Най-после една добра новина. В допълнение становището на РБА по макроиконимиката е доста по-добро от предишното . НО!!! НО!!! :

"...
                      During 2012, there was a significant easing in monetary policy. Though the full impact of this will still take more time to become apparent, there are signs that the easier conditions are having some of the expected effects. On the other hand, the exchange rate remains higher than might have been expected, given the observed decline in export prices, and the demand for credit is low, as some households and firms continue to seek lower debt levels.
                      ...
                      "

Коментар

• ПУКккккккккккккккккк!!!

бикове къде сте???

Коментар

• SC,

виж още малко "добри" новини от Австралия

п.с. можеш ли да ми покажеш поне 1-2 добри новини от Австралия за последните 3-4 седмици???

Фактическа ст-ст Очаквана Предишна
                          AUD Private Capital Expenditure q/q -1.2% 1.1% 1.1%
                          AUD Private Sector Credit m/m 0.2% 0.3% 0.4%

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                            Мисля, че ще има още печатене, но не мога да твърдя (поне не и аргументирано, а това е важното), че ще е в ново QE, a не в текущото. Мисля така, защото Бернанке ясно си е определил целите - стимулиране на икономиката, борба с безработицата. Докато безработицата не падне няма да спрат печатницата. Дали обаче ще има или не, ще видим след резултатите от текущото.
                            Сега е твой ред, какво в речта на Бернанке те кара да мислиш, че на QE (текущо) му идва края и няма да има следващо?
                            QE не може да бъде спряно така лесно както си мислите тука спирането му би довело до такива неприятни събития за кукловодите на американската икономика че представа си нямате всички ги устройва QE то освен масовката която плаща за всичко с повече долари от преди

Коментар

• колега,

разгледай срещите на ФЕД, конференциите, протоколите за последните поне 2 години и ще видиш, че последните месец-два намекват за край на QE-то. Очаква се в средата или края на годината. Аз лично очаквам във втората половина на годината, съдейки по протоколите от срещите на ФЕД, конференциите и речите на Б.Бернанке .

Плюс последно "QE", не е никакво QE...имаше QE 1 и QE 2 с точно определен срок и размер. Последното не е никакво QE, т.к. няма срок и размер , затова си е чисто Операция на открития пазара . Т.е. QE-тата свършиха още през 2011-а година. А това последното в кавички ""QE"" си е просто PR блъф .

Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                              Мисля, че ще има още печатене, но не мога да твърдя (поне не и аргументирано, а това е важното), че ще е в ново QE, a не в текущото. Мисля така, защото Бернанке ясно си е определил целите - стимулиране на икономиката, борба с безработицата. Докато безработицата не падне няма да спрат печатницата. Дали обаче ще има или не, ще видим след резултатите от текущото.
                              Сега е твой ред, какво в речта на Бернанке те кара да мислиш, че на QE (текущо) му идва края и няма да има следващо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                А защо мислиш, че ще има ново QE???

Коментар

Working...
                                X