IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• днес е осми пореден ден в който пада мисля че е време за една корекция на пазара до към 0.9965 и после 0.97

Коментар

• дъното на седмична го виждам на около 0.976

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Мерси колега!

но мисля, че си избързал!
        Сигурно ще падне на 0,9920 и после до 0,978-0,9820 (като минимум)

Аз го виждам в рамките на една година около 0,88-0,93 да видим дали ще стигне поне до 0,93
        моите уважения за прозорливостта ви и за реализираните от вас успехи!!!! Ако може да отбележа че съм съгласен с минимума който предвиждате дори си мисля че ще видим малка игла под 0.97 може би до 0.968 и тук ще приключи спада

Коментар

• може и надолу да слезе при един срив на борсите....

Коментар

• Мерси колега!

но мисля, че си избързал!
            Сигурно ще падне на 0,9920 и после до 0,978-0,9820 (като минимум)

Аз го виждам в рамките на една година около 0,88-0,93 да видим дали ще стигне поне до 0,93

Първоначално изпратено от primo Разгледай мнение
            поздравления! аз затворих моите малко по нагоре- 1.0075
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• поздравления! аз затворих моите малко по нагоре- 1.0075

Коментар

• Затворих 10 000 къси AUD/USD на 1,0031 .

Т.е. на 10 000 къси * 0,0190 $ (печалба) = 190 $ чиста реализирана печалба + 102 $ реализирана до тук прави 292 $ чиста печалба по позицията и оставам с 10 000 къси AUD/USD на средно ниво 1,0221 $.

Успех!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

7.05.2013 8:45

Отварям 15 000 къси AUD/USD на 1,0195

Т.е. ставам с 20 000 къси AUD/USD на средно ниво от 1,0221 + 102 $ чиста реализирана печалба.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Разгледай мнение
                  Сигурен ли си, че гледаш графиката на aud/usd? Рано тази сутрин имам задействан ордер за покупка на 1.0200, целта е 1.0600, там може би всичко ще затворя, но тогава ще му мисля.
                  от 4 часова- нагоре,тренда е низходящ и по моите графики
                  не ми харесва да скъсявам дългосрочно,заради лихвите.но иначе,Схемата е прав
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    SC,

забелязваш ли AUD как отива в дългосрочен низходящ тренд .
                    )
                    Сигурен ли си, че гледаш графиката на aud/usd? Рано тази сутрин имам задействан ордер за покупка на 1.0200, целта е 1.0600, там може би всичко ще затворя, но тогава ще му мисля.

Коментар

• Отварям 15 000 къси AUD/USD на 1,0195

Т.е. ставам с 20 000 къси AUD/USD на средно ниво от 1,0221 + 102 $ чиста реализирана печалба.

Успех!

23.04.2013 11:38

Я да си затворя аз по-голямата част от позицията, че има среща другата седмица на ФЕД, а и 2-а месеца чаках тук .

Махнах 15 000 къси на ниво 1,0232. Т.е. реализирам 102 $ (15 000 * 1,03-1,0232) чиста печалба и оставам с позиция от 5000 къси AUD/USD от 1,03.

Успех!

Коментар

• SC,

забелязваш ли AUD как отива в дългосрочен низходящ тренд .

Ако се изпълнят две неща, ще скъся яко AUD/USD:
                        1) ако в Петък безработицата в САЩ е добра
                        2) другата седмица RBA се оплаче отново от своята икономика и пак кажат, че AUD е твърде скъп

П.с. в момента имам само 5000 къси AUD/USD, но ако се изпълнят горните условия ще ги направя до 20 000-25 000 къси

Коментар

• Я да си затворя аз по-голямата част от позицията, че има среща другата седмица на ФЕД, а и 2-а месеца чаках тук .

Махнах 15 000 къси на ниво 1,0232. Т.е. реализирам 102 $ (15 000 * 1,03-1,0232) чиста печалба и оставам с позиция от 5000 къси AUD/USD от 1,03.

Успех!

11.02.2013 08:08

SC,

ето и макростатистиката от днес сутрин относно Австралия (още една "добра" новина за Австралия) :

"...

The nation’s statistics bureau said today the number of loans granted to build or buy houses and apartments declined 1.5 percent in December from the previous month when they fell a revised 0.7 percent.

...

"

Айде 20 000 къси AUD/USD на ниво 1,03 !!!

Успех!

Коментар

• Здрасти Схема, не е имало необходимост да внасям някакви съществени корекции в концепцията ми, затова и не съм писал - бях постнал тук една графика, където очаквах да се задържим известно време в правоъгълника, което и стана, макар и да имаше един фалшив пробив на долното ниво, но сега вървим към горната граница и на фона на ралито при австралиец/йена е вече време да видим съществен растеж и при кенгуруто. Поствам една нова графика, на която давам нагледно каква ми е концепциата на дневна графика - имаме фигурата "флаг", чиято цел е 1.1100, така че товаренето на каручката съм го започнал още от началото на март

Last edited by ; 10.04.2013, 08:28.

Коментар

• SC,

хайде бе човек! Къде си???

1,05 е Австралиеца. Мислих си, че по-рано ще се покажеш .

няма с кой даже да объсдя AUD/USD. Все пак ти си най-заклетият бик тук, а аз най-заклетата мечка .

Коментар

• Добра новина nide.

Коментар

Working...
                                X