Първоначално изпратено от boshko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗА или ПРОТИВ раздаването на дивидент сте.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от СтранджатаПървоначално изпратено от slavikdПървоначално изпратено от Странджатаабе ква е разликата между "Да не се дава" и "да се капитализира"?
Питам те каква е рализката между "Да не се дава" и "да се капитализира".
Капиш или не ти уляза?
А че се аргументираш като кретен от село дет чете Уикенд за това спор няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от slavikdПървоначално изпратено от Странджатаабе ква е разликата между "Да не се дава" и "да се капитализира"?
Питам те каква е рализката между "Да не се дава" и "да се капитализира".
Капиш или не ти уляза?
А че се аргументираш като кретен от село дет чете Уикенд за това спор няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от Maq7Ужас, резултатите от анкетата са покъртителни.. и това в инвестиционен форум. Адски разочарована съм !!!
Някои долу говорят за недобросъвестни мажоритари.. Ами като са недобросъвестни защо въобще си си купил акции от това дружество бе аланкоолу. То и с раздаване, и без раздаване на дивиденти пак може да намери начин да източи дружеството !!! Абе трагедия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq7Ужас, резултатите от анкетата са покъртителни.. и това в инвестиционен форум. Адски разочарована съм !!!
Някои долу говорят за недобросъвестни мажоритари.. Ами като са недобросъвестни защо въобще си си купил акции от това дружество бе аланкоолу. То и с раздаване, и без раздаване на дивиденти пак може да намери начин да източи дружеството !!! Абе трагедия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex1001111Първоначално изпратено от DeripaskaПървоначално изпратено от ГариИмаме фирми със 100-годишна история, докога ще ги водим развиващи се. Пък и не съм чувал Майкрософт да е спряла да се развива.
Коментар
-
Ужас, резултатите от анкетата са покъртителни.. и това в инвестиционен форум. Адски разочарована съм !!!
Някои долу говорят за недобросъвестни мажоритари.. Ами като са недобросъвестни защо въобще си си купил акции от това дружество бе аланкоолу. То и с раздаване, и без раздаване на дивиденти пак може да намери начин да източи дружеството !!! Абе трагедия...Every passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
Многоверно,, ама тук има хора дето се вързват на подобни разкази от шипковия храст. Компаниите на БФБ или ще трябва да направят промяна в политиката си към миноритарните инвеститори или ще трябва да забравят поне за десетилетие как се събира безлихвен и напълно неизискуем от собственика кеш.
Коментар
-
Ако една акция не носи доход, то тя не е нищо друго освен една безполезна хартийка, а покачването и балон.
Спекулативно да се купи или продаде тоя балон, може, но да се казва "сериозна и дългосрочна инвестиция" на акция на компания която не дава дивидент е смешно.
За какво са ви акции на компания, в която шефовете източват печалбата, под форма на премии и заплати, а на вас не дават нищо?
Ще се качат акциите ли? Ами те и балоните се качват с топъл въздух.
Някой тук спомена Майкрософт Понеже братовчед ми работи там, ще ви кажа нещо. В тази компания дивиденти не се радваха. Част от заплатите се даваха (може и сега да се дават) под формата на акции. На работещите в компанията бе забранено да си продават акциите, но в същото време чичко ви Бил си продаваше своите
Акции без редовни, раздавани всяка година дивиденти са като балон. Колкото и да се качват, все един миг ще се пукнат.
Реинвестирали печалбата Дрън-дрън. А борда на директорите що не си реинвестира премиите
Ами я ми кажете в коя не-борсова компания бихте вложили пари?!
Представете си, идва някой ваш познат и ви каже - "Дай тук един пари че ще правим велика фирма!"
Вие ги давате, но години наред не получавате нищо.
Познатия ви си купува коли, луксозен живот и всяка година ви обяснява колко добре се развива компанията и какви велики планове се реализират.
Да, ама вие не получавате и стотинка от това Какво ще направите? Ще чаката до второ пришествие ли?!
Що за фирма е тая която раздава пари на всеки, само не и на вас, които сте вложили своите пари в нея?
Целта на всеки бизнес е печалба. Всичко друго е комар.
...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Странджатаабе ква е разликата между "Да не се дава" и "да се капитализира"?
Коментар
Коментар